Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By Chaz
#127796 Galo 19,5 - soccer,planetwin

Glavni razlog b2b utakmica za ovog veterana,a na papiru najtezi moguci matchup,ne verujem da ce on mnogo cuvati Janisa ali valjda da ce njega dosta minuta braniti Janis.
User avatar
By nbaspecialtips
#127802 Holiday prosli put lagano, sinoc Siakam pfff

Konto sam dal Siakama il Vanvleeta, ista margina, malo veca kvota na Freda.. Drugo poluvrijeme sam vec ispizdio jer je izgeldalo da ce vanvleet proci lagano a siakam failovat,a li odlicno.

Meni sinoc noc solidna, 5/8 al moram podijelit jednu nesrecu- Sunsi razbili Netse.. Ja imao Baynesa i Oubrea. Obojica me obore za po poen (igrao PRA) jer nije bilo potrebe da se vracaju pfff
User avatar
By nbaspecialtips
#127804 Morant na tu marginu vec ima 4 undera na 8 utakmica. Vec receno da ga nece forsirati previse nego da ce pratiti minuta. Uz to sve ide na odlicno defanzivca i solidnu odbranu uopsteno.

Kojim se razmisljanjem dodje do toga da je moran dobar over?
User avatar
By Dule
#127808 Logikom da ce da igra izmedju 25 i 30 minuta, da je motivisan protiv jacih protivnika, da ce uzeti oko 16 suteva i uz jednu trojku i neko slobodno bacanje moze da prodje. Uzgred, ide na mlade momke, pa nece imati neki respekt prema njima, vec ce ih napadati, SAS prima dosta poena na spoojnim pozicijama ove sezone i mislim da su defanzivnije bolji u reketu, a Memfis nema neku posebnu snagu da uzima mnogo poena preko visokih igraca. Takodje se vidi slabost u odbrani pick and roll-a, najbolje je doslo do izrazaja protiv Bostona, gde je Kemba svaki pik probijao i ulazio u reket gde je bila velika rupa, resavao trojkom ili pravio visak. Takodje i undere koje je belezio, belezio je na pocetku sezone, dok je imao manji usage rate. Sada i uzima vise suteva, i igra sa vecim samopouzdanjem.
A komentar za igru u gostima, ne smatram da jento neki bitan faktor, nisu to vreli tereni kao u evropskoj kosarci, pa da se on uplasi na strani.