- 06 Mar 2020, 20:02
Lonzo Ball 11,5 over (meridian,mozzart)Ne znam jesam li ga par puta odigrao do sada ali me nesto ova granica privuce i pored toga sto nisam neki njegov ljubitelj i ako cijenim njegove kosarkaske kvalitete.Dobra defanziva,odlican pregled igre a ove sezone je znacajno popravio i sut,posebno za tri poena gdje je na nekih 38% sto je korektno,za raliku od proslogodisnjih 32%.Zadnja dva meca je pogodio 14 trojki iz 22 pokusaja odnosno po 7 protiv Dalasa i Bostona.Naravno ne ocekujem takvo nesto i veceras ali ipak me provociraju sa ovom granicom.
Cetiri zadnja meca igra preko 35 minuta a i ovdje ocekujem slicnu minutazu ukoliko ne bude nekog neocekivanog BO.Majami je ekipa koja igra neku vrstu zone i dosta provociraju sut za tri poena pa s obzirom na Lonzovu sutersku formu i veliki broj poena koji se ocekuje na mecu,nadam se da moze ubaciti barem 12.
Negativno je sto veliki broj potrosaca kod Pelikana i on mozda cetvrta napadacka opcija i ukoliko ga ne krene,zna odustati od suta i okrenuti se razigravanju.Ali opet mislim da ce Pelikini dosta teze davati poene iz reketa i da ce prednost traziti u sutu.
Srecno