Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By UcenikBGD
Rovinjez wrote:
jr320i wrote:Omic u sastave

vidio, ostao sam na blago povisenom ulogu nego inace kako sam sinoc uzeo, trebao bi svakako 20-25 min imati on sto bi moralo biti dovoljno

Omic i matori Dragic izmislili kosarku za ovg debila!!!
Ja stvarno ne znam koji krasni ovi aba ligasi dovode ove crnje,glupe ko kurac a 10 puta losiji od kosarkasa sa ovih prostora.
Imas Blazica Dragica Glasa sad i Omica, da su ostali Prepelic i Matkan,dodas jos 2 3 klinca talentovana i eto ti roster 10tak igraca, mozda Kobsa eventualno,jedan plafon 2 stranca,ali kvalitetna koliko toliko i peglaj aba i evrokup
By Jeffrey
#198729 Dejan Mijatović, trener Borca Mozzart:

„Nalazimo se u izuzetno teškoj poziciji. Nismo bili u ovakvom stanju još od prošlosezonske utamice protiv Cibone, kada smo na parket izveli samo sedmoricu košarkaša. Ovog puta neće biti mnogo bolja situacija. Čarapić, Rebrača i Tomašević imaju visoku temperaturu, tako da će ostati u Čačku. Ove sedmice je Tasić polomio prst, pa će biti van terena barem četiri sedmice. Birts ima problem sa leđima, tako da i on ne može da nastupi. Već neko vreme Todorović ne može da igra zbog rupture rebra. Dakle, čak šestorica igrača neće biti u prilici da zaigraju protiv Studentskog centra“.
Sve jasno kojeg god uzmete igrača + ima value,
Ja sam Franklin 12.5+ lokali
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Dejan Mijatović, trener Borca Mozzart:

„Nalazimo se u izuzetno teškoj poziciji. Nismo bili u ovakvom stanju još od prošlosezonske utamice protiv Cibone, kada smo na parket izveli samo sedmoricu košarkaša. Ovog puta neće biti mnogo bolja situacija. Čarapić, Rebrača i Tomašević imaju visoku temperaturu, tako da će ostati u Čačku. Ove sedmice je Tasić polomio prst, pa će biti van terena barem četiri sedmice. Birts ima problem sa leđima, tako da i on ne može da nastupi. Već neko vreme Todorović ne može da igra zbog rupture rebra. Dakle, čak šestorica igrača neće biti u prilici da zaigraju protiv Studentskog centra“.
Sve jasno kojeg god uzmete igrača + ima value,
Ja sam Franklin 12.5+ lokali

Svi koji su bili u ponudi otišli u over, nije se moglo mašiti
By Rovinjez
#198775 Damien Inglis over 7,5 (1,85) admiral

Granca lose brani pokretne visoke igrace protivnika tako da je on logican izbor, tourea sigurno nece biti dok je nastup daviesa upitan ali po onom sto se pisalo isto jako teško. Inglis im je u međusobnom duelu ove sezone zabio 14 poena i bio najbolji strijelac valencije
By Rovinjez
#198783 zajebali su citav svijet ovi iz valencije da davies nije spreman al svejedno, covjek dobije 250 puta loptu na niskom postu i svaki put baca pas van dok ja vristim napadni ovog shurnu retardiranog jebo ti on majku bolesnu
By Mik3 James
Rovinjez wrote:zajebali su citav svijet ovi iz valencije da davies nije spreman al svejedno, covjek dobije 250 puta loptu na niskom postu i svaki put baca pas van dok ja vristim napadni ovog shurnu retardiranog jebo ti on majku bolesnu

Stvarno se nisam vise iznervirao gledajuci jednu utakmicu od ove. Bas tako, milion lopti je primio dole na postu ali jebote kao da je stockton dijeli asiste. Kud ne udje onaj divlji. U produzecima cak ni šuta uzetog...idiot
By Rovinjez
#198788 Ivan Perasović over 13,5 (1,85) SS

Cibona u domaćem prvenstvu i kupu ima uzasno kratku rotaciju i utakmicu iznese 6 do maksimalno 7 igraca a to su Vuković, aranitovic, radovcic, Perasović, majcunic, bundovic otkad se vratio a ostalo su juniori. Svi igraju ogromne minute a on mi se čini kao najbolja opcija, fizički jak ko bik i u ovom svirkanju faula u našim natjecanjima mogao bi dosta na liniju, ima i sut za 3 poena i općenito gledano vidim ga preko

Karlo Zganec over 9,5 (1,85) SS

Ovo je vjerojatno finale prije finala, Zadar favorit ali Cedevita puna mladih talentiranih igraca i ova dva amera solidna, zganec i Bozic su sigurno uteg na strani Zadra i vjerujem da ce ovaj biti dvoznamenkasti kao i zadnji put kad su igrali kad je lakocom prebacio
By Rovinjez
#198798 Domagoj Vuković under 15,5 (1,85) admiral

Puno mi je to za njega, protiv Zadra najviše 8 poena ove sezone i iako je rotacija kratka opet u finalu kupa mi je ovo bas izgledan under ako covjek nekim cudom ne podivlja i demantira me

Kevin Punter over 13,5 (1,85) admiral

Drugi ga daju na 15,5 ili 16,5 sto je puno realnije nego ovo sto nudi admiral, igrat ce on puno sigurno i u ovako velikoj utakmici bi morao biti dobar