Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Jordan Belfort
#38553 Nitko ne stavlja analize tu, a puno su veće šanse tu pogodit 2-3 igrača nego u NBA. Ne pametujem , samo kažem, ja igram samo igrače eurolige, jučer double pogođen, na drugom za dobre novce pao Kuzminskas 13,5 manje, dao 14.

Primjer od sinoć,
Boungao-Colo iz Limogesa sinoć na 10,5 bio, zadnje 3 tekme 2 koša prosjek, zadnja utakmica protiv sinocnjeg protivnika 0 koševa. Jučer dao 2. Rijetko kad se u NBA tako lagano može pogoditi.
Haynes 12,5 granica, majstor na prosjeku od 16 poena, zadnje 3 utakmice debelo iznad ponuđene granice, jest da je jedva prošao ali itekako očekivani.

Danas malo nezgodna ponuda, ali ja sam odabrao 2.

Luka Babić 9,5 - Više

Razlog tome je što Luka stvarno dobro igra ove europske utakmice, u dobroj je formi, zadnji 5 tekmi prelazi granicu, a i protiv EA7 zadnji put mislim da je na 13 bio sa tricom 1/6. Svakako ima motiva igrat protiv "svojih" i bivšeg trenera , imat će Cedevita motiva včrs. Još ako Gentile ne igra, nije isključena ni pobjeda Cedevite uz ovaj par.

A. Shved 14,5 - Više

Dobra forma ovog nelošeg NBA igrača. Zadnju utakmicu dao 28 koševa, danas dosta lakša utakmica. Zadnju Strasbourgu dao 16, što je opet preko ove granice, na prosjeku u euroligi je na 15 koševa i očekujem od njega da ponovi prošlo kolo.

Ajmo euroligaši dajte svoje tipove, idemo pokrenuti ovaj dio foruma, NBA je smrt, koliko god to vi priznali ili ne.
By rocket24
#38559 Slažem se za Euroligu, trebalo bi malo više aktivirat ovu temu.

Ja bi danas uzeo Reyesa na 11.5 OVER, zadnje 2 tekme ima 13 i 12, ali danas protiv Bayerna očekujem jako puno koševa, a ide u prilog i da im je Reyes u prvoj zabio 20. Bayern i nije toliko sjajan u reketu, a Reyes zna uzet i pokoji šut za 3 tako da bi ovo moglo lagano doć.

Također bi uzeo i Carolla na 9,5 OVER jer nema Fernandeza, a ponavljam očekujem mnogo poena na tekmi.
By KuntaBezKinte
#38560 Europska košarka je moja specijalnost, a NBA ne mogu kurcem pogoditi, strašno. :evil:
Današnji zicer :

Felipe Reyes 11,5 + (Premier)

35-godišnji maestro ove igre Felipe Reyes je kapiten Reala Madrida koji se nalazi u jako lošoj situaciji, zakomplicirali su sebi poziciju i mogući plasman u top 16 porazima od Strasbourga i Zvezde a dobili su recimo Fenerbache, i izgleda da su igrači Reala upisali pobjede protiv "slabijih" ekipa u grupi i da ih je to koštalo i da su se opustili i sebi napravili problem. Moraju da slave večeras u gostima kod Bayerna, a ko će povući nego kapiten. Rudy Fernandez je out, a They Thompkins i Andres Nocioni su najvjerovatnije out, što znači da u rotaciji na visokim pozicijama ostaju jedino Reyes, Ayon i mladi Willy Hernangoomez. Potpisali su u zadnjem momentu mladog Ndoura ali upitno je koliko će igrati i da li će se uklopiti u sistem ekipe. Prvi meč između ove dvije ekipe, Felipe je zabio 20 poena, dodao 11 skokova i imao index korisnosti od 30! Realno, must win za real, koja minuta i koji šut više, over izgledan jedino ako ne dođe do neke povrede ili nekih problema s faulovima, mada mislim da je Reyes previše iskusan da sebbi dopusti nešto takvo u ovako bitnoj utakmici.
By Džoker
#38561 Fix čet. 20:30 M. Kuzminskas-Unicaja [12.50] UP+ 1.85 14-0
Fix čet. 21:00 C. Arroyo-Barcelona [8.50] UP+ 1.80 15-0
Ovo je tiket od juče, koji je prošao. Danas:

Fix pet. 20:30 A. Shved-Khimky [15.50] UP+ 1.85
Fix pet. 18:00 M. Teodosic-CSKA M [15.50] UP+ 1.85

Khimki jednostavno mora pobediti da bi prošao u TOP 16, i verujem da će Shved igrati veliku ulogu u tome, isto kao i u utakmici protiv Zvezde gde je upisao 28 poena.
CSKA je trenutno na prvom mestu u grupu, još dva kola su preostala do kraja, a poslednje kolo igraju protiv Unicaje protiv od koje su već jednom izgubili, tako da bi Teodosić zajedno sa De Coloom trebao rešiti taj posao večeras. Srećno svima ;)