Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By skakavac
#67519 Bogdanovic 12.5 -
Koponen 9.5 +
Kalnietis 7.5 -

Koponen u solidnoj formi, uzima i dosta suteva, drugi najbolji strelac ekipe, igraju sa Zalgirisom, direktna borba za playoff, zakuvace se
Kalnietis, ocajan igrac po meni, visoka granica za nekog ko uzima jako malo suteva, i jos igraju sa darusafakom koja ima dosta dobru odbranu
By SexDrogaBODIROGA
#67522 Drug čuvaj se Koponena jer je nešto ozljeđen kako prenosi Sportando, al nadam se da mu to neće previše smetat: Despite a shoulder problem, Petteri Koponen flew to Lithuania with Barcelona. «I am happy that Koponen managed to complete the last pratice and that he travels with us» coach Georgios Bartzokas said. The Finnish player will play against Zalgiris Kaunas on 2 February.

skakavac wrote:Bogdanovic 12.5 -
Koponen 9.5 +
Kalnietis 7.5 -

Koponen u solidnoj formi, uzima i dosta suteva, drugi najbolji strelac ekipe, igraju sa Zalgirisom, direktna borba za playoff, zakuvace se
Kalnietis, ocajan igrac po meni, visoka granica za nekog ko uzima jako malo suteva, i jos igraju sa darusafakom koja ima dosta dobru odbranu
By volim_basket
#67525 Nemam previse vremena da pisem, zurim na posao :lol:

Dva tipa od mene:
Fener-CSKA UNDER 160.5 @1.85 (ili u Mozzartu ima igra ukupno poena najefikasnija cetvrtina manje od 47.5)
CSKA bez Tea igra dosta sporije, to je bas ocigledno. Uhvatio sam ih par puta fin under i u VTB ligi i u EL. Bitan mec za pozicije za oba tima, Fener je podigrao formu, poslednja tri meca tri pobede. CSKA u gostima ne blista, poslednja tri meca su izgubili. Ocekujem neizvestan i tvrd mec.

Tomic UNDER 10.5 @1.8 (Soccer, jedino tu sam ga nasao na 10.5, svuda ostalo je 9.5)
Barsi se vratili skoro svi igraci koji su bili povredjeni. Dosao je centar Vitor Faverani koji je odmah od starta pokazao da ce biti dobro pojacanje. Belezio je redom 18, 10, 11pts za nesto vise od 21min u proseku na terenu. Tomic je u ta tri meca pao u zaborav. Igrao je samo 13, 19, 13 minuta i belezio 2, 4, 2 poena. Nema previse mudorvanja, ocekujem i veceras da igra max 15 minuta, a granica od 10.5 je previse za njega za tu minutazu.

Pozdrav svima i srecno
By Kevin Hart
#67527 Evo jedan par od mene

O.Johnson (Ucs) 9.5 OVER Mozzart 1.85
Po meni igrac u solidnoj formi, zna da pruzi odlicnu partiju a i da zakaze kao sto svi mogu, zavisi od broja poena, znamo da uniks moze da strpa 90 poena a nekad se desi da daju jedva 50. Danas igraju sa Olimpijakosom kojima po meni mogu da daju bar 70 poena, ne igraju ni spanulis ni lojeski ni young, ocekujem da Lengford ponovo pokida, i ovog momka preko. Pratim mu statistike i vidim da uzima dosta suteva za 2 i 3 poena, ukupno oko 10 u proseku zajedno i dvojke i trojke, sad ako ga krene prebacuje lagano :D

Srecno ko odigra.
By pennyHardway
SexDrogaBODIROGA wrote:Drug čuvaj se Koponena jer je nešto ozljeđen kako prenosi Sportando, al nadam se da mu to neće previše smetat: Despite a shoulder problem, Petteri Koponen flew to Lithuania with Barcelona. «I am happy that Koponen managed to complete the last pratice and that he travels with us» coach Georgios Bartzokas said. The Finnish player will play against Zalgiris Kaunas on 2 February.

skakavac wrote:Bogdanovic 12.5 -
Koponen 9.5 +
Kalnietis 7.5 -

Bravo, kakva je situacija sa Tomicem opet samo 10.5 a Faverani 9.5.. prima li puno Zalgiris u reketu? Ili je bolje ici na Rice preko, proslu je 15 zabio a odmarao zadnji 13 minuta jer je bio blow out.

I ko ce sad najvise profitirati u Maccabiu kad nema Weems kojem je granica bila 12.5 i trosi je puno lopti. Vidim na D Smitha pada kvota ispod svuda znaci Goudelock ce vise imati prostora ali brine me sto nije to onaj stari Goudelock.
By SexDrogaBODIROGA
#67529 Ja ne volim igrače Barce igrat ali ako bih ikog igrao to je Rice na 15,5, jer su Renfroe i Brad Oleson out, ostaje još jedan play a to je Navarro, on je gospodin u godinama i ne vidim kako će on osjetno uzet minutažu Riceu. Prošlu tekmu sam igrao Ricea over 14,5 zabio je taman 15. Od ovih "izraelaca" najradije bih uzeo Smitha 11,5 al to ću na neki sporedni listić