Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By manje under
#72325 Evo nešto na brzinu jer žurim:
Latvija vs V. Britanija 1. četvrtina (40,5) - više - 1,80
C. Gora (74,5) - manje - 1,65
B. Bogdanović (19,5) - više - 1,85

Bet Live

Tipovi nisu sto posto sigurni te ih igrate na vlastitu odgovornost!
By viktor
#72327 sunce mu jebem i vašem bogdanoviću, nafulaval se ko konj, ali je i generalni problem neovera bil u tome kaj je skoro pol tekme igral playa
također, prepišem lijepo šveda over na način da sam kliknul under i čudom se čudim ss-u zake mi crveni šifru listeka... konjina

nego, ću se posvetim današnjem derbiju rus-lat, s obzirom kaj sam gledo do sada i naravno statistiku
temeljno, držim da je danas bezmozgov fasovo protiv porzingisa jer je ovaj fleksibilniji, brži, mlađi, hm ljepši... bitna stavka je i nacionalni naboj, pri čemu Latvija ima više toga za reći rusima nego obrnuto (baš se ne sjećam iz povijesti da su Latvijci bili pred vratima Moskve). no, u celoj toj priči nisam očekival da buju ih kladionice stavile ko favorite jer je ovo ipak turnir i rusi dobili srbe koji su dobili lat.
ali, software-ima kladionica se manje-više jebe za stanje na terenu jer je matematika neumoljiva: rusi zabijaju 76 koševa po tekmi, a lat 90, dok rusi primaju 70,6, a lat 82,7 = 79,2:80,5 za lat i tak su pojedinačne margine za over/under. i koga briga kaj su rusi dobili srbe sa zabijenih 76 koša, a lat spljugal sa zabijenih 82 i još 10 razlike

s obzirom na netom otkrivenu toplu vodu zašto je neko favorit, razvidno je da rusi moraju usporavati igru do bola inače ulaze u mlin di ne žele biti. također, bezmozgov bude u napadu zadaval gro problema leđnom igrom porzingisu kad se uđe u duge napade i moguće punjenje faulovima, dok porzingis sa svojim tricama ga tera da izađe van iz reketa, ždere mu kondiciju (prosječno igra 24 minute, protiv srbije 20 min) i stvara rupu u reketu rusa.

kad razmotrim sve parametre koje sam naveo te nekoliko parametara koje nisam: činjenicu kolko su rusi iskusniji i dugovječniji na natjecanjima (ovo pričam zbog sudaca), pa istorijski podatak da se nikad ne bodi protiv underaša te da mi neeeešt govori da buju rusi dobili, ostaje najrelevantniji pick za tu tekmu:

shved over 20,5 ss 1.75 (kao dobil je neki udarac protiv Belgije, ali nebitno)

i ako na to dodamo "zicere"
Češka - CG 2 1.20
Poljska - Francuska 2 1.10
Turska - Belgija 1 1.30

dobijemo neloš koeficijent od 3,003

lep pozdrau!
By viktor
#72329 danas ćemo llagano, llagano

israel (154,5) - ukraine over ss 1.75

naime, u pitanju je revijalna tekma, pa eto lepe prilike da se u teškoj tuzi i boli oproste od natjecanja napucavanjem statistike, nikako ne kvalitetnom obranom jer to baš ne diže vrijednost ugovora. oni mogu, oni žele, oni to hoće!

Island 73,5 over ss 1.85

finci od nikog nisu primili manje od 81 koš, kaj apsolutno ne znači da su isto to sposobni napraviti i tradicionalno neugodni Islanđani (ko fol neugodni). međutim, tekme protiv francuske i slovenije ulijevaju povjerenje da ipak mogu prek ove margine, a s druge strane očekujem igranje "na dosta" ne bi li se očuvala snaga i smanjil rizik bilo kakve ozljede

sretno braćo
By viktor
#72330 ungaria manje 66,5
prilikom odabira ovog picka, morao sam iz statističkog pokazatelja izuzeti moćnu rvacku reprezentaciju pod vodstvom najvećeg stratega kojeg je ovaj sport upoznao i sukladno tome je ovaj sport iznimno zahvalan na njegovoj nazočnosti baš u ovom sportu teeee sam sukladno tome i ja iznimno zahvalan, ne samo što je u ovom sportu, nego što sam ujedno i hrvat. hvala ti aca, nema te galaxija.
sad kad sam rešio molitvu, nastavio bih da sam izuzeo potentnu hrvatsku reprezentaciju kako bih došo do što realnijeg zaključka jer složit ćete se, Mađari su u skupini ostalih reprezentacija od kojih su najbolji crnogorci zabili najviše, tj. 60. sigurno bude španski strateg odmarala svoje čiče, ali držim da to ne znači da ostatak ekipe ne bu igral obranu. ak Mađari premaše 60, kunem se da ću zavoleti acu i tricu i njegove trenerske osobine (ne znam kak bi to nazval. sigurno ne "kvalitete").
By viktor
#72331 Latvija over 79,5

slična situacija ko i kod picka prije. rusi igraju najsporije od vodećih ekipa, a tekme turske s britanijom i Belgijom nemrem uzeti ko relevantne i time procjenjivati tursku obranu. srbi zabili 80 i to je već prihvatljivo i možda nešto sitno subjektivno budući su imali 49,2% šut iz igre.
s druge strane Latvija zabija prosječno 91 koš i čak je "sporim" rusima uspela utrpati 84
držim da je jedini neprijatelj picka ako podlegnu atmosferi u dvorani, no nedovoljno moćan da me odagna od ove margine

lepi pozdrav
By viktor
#72332 eto parova osmine finala, pa sam ubacil žeton u čarobnu kuglu iz koje je ispalo četvrtfinale:

spain - fra
slo - lat

gre - cro
srb - ita

onda su se ispisala plamteća slova:

u dramatičnoj završnici srbija ispala u finalu od španaca, dok je cro u ne tako dramatičnoj završnici (ono, 4, 5 razlike) protiv slovenaca napokon osvojila medalju

onda sam htel videti učinke igrača, ali mi je isteko tajming, međutim uspel sam snimiti dok se kugla gasila da je aca proglašen najboljim trenerom turnira

a onda mi je kugla sluuučajno s dve ruke opala na pod...
By viktor
#72333 latvija over 82,5 ss 1.85

kolko čitam, vučević bi trebal zakočiti porzingisa i ako i uspije, ostatak ekipe bi trebal zaustaviti braću bertans i timma i još šutirati bar 60% iz igre... vučević igra odličnu obranu, ali za primjer (ok i nije neki, ali ne smeta tu), u zadnjoj tekmi orl-ny na kojoj su obojica igrali, porz je zabil 20 za 33 minute (6-15 iz igre), 9 skokova... vučević za 27 min 14 koševa (6-16) i 10 skokova. ny je bil kompletan, pa bi se dalo zaključiti da ga nije uspjel zaustaviti. no, nije bilo nacionalnog naboja i porz na papiru nije prva puška ny-a. napravil je samo tri faula tu tekmu, kolki mu je i prosjek na ovom turniru
jedan od lijekova danas je i da se spušta lopta vučeviću, pa ako buju crnogorci po tome tupili do bola, moglo bi se nešt izroditi, da bar uđu u egal završnicu, pa onda sreća odlučuje i eventualno suci. tom formulom, porz ulazi u probleme s faulovima, kaj je dobro za ovaj pick jer bu se onda skoncentriral samo na napad.

naravno, vučević nemre igrati 35 minuta, dok latvijac može jednakom efikasnošću. u svakom slučaju, ćernogorci idu doma (ne da mi je drago), a latviju ne vidim u pobijedi ispod 85-90 koševa

turkey under 70,5 ss 1.75 (u lakom padu)

slično ko i neki dan za mađare. puno je to brate za zabiti špancima. hrvatska je, pod vodstvom mudrog i racionalnog košarkaškog stručnjaka, pogađate, ace trice i kurčine, uspjela premašiti ovu marginu zahvaljujući čak 21,5% boljem šutu za dva uz približno isti šut za tri (par lopti gore-dole, nebitno). apsolutno svi drugi segmenti su na strani španaca, a da buju podlegli atmosferi u dvorani, to mi je suludo za pomisliti s obzirom na roster i iskustvo. možda malo zašteka šut, ali obranu buju stisli od prvog trenutka, a turci realno nisu bolja napadačka momčad od kroejše

lijepim pozdrav

p.s.
vidim da raste koef na cro i lat u odnosu na prekjučer, no mislim da je to isključivo posljedica podcjenjivanja protivnika od strane kladionica
By manje under
#72334 @ Viktor
Bravo za oba tipa, ja sam isto igrao Tursku manje od 70,5, to je bio poklon, teško oni mogu Špancima dat preko.
Za poslije mi se sviđa Rusija (75,5) - manje - 1,65. Ovo je isto malo teže da Rusi zabiju nama.