- 05 Sep 2017, 11:32
sunce mu jebem i vašem bogdanoviću, nafulaval se ko konj, ali je i generalni problem neovera bil u tome kaj je skoro pol tekme igral playa
također, prepišem lijepo šveda over na način da sam kliknul under i čudom se čudim ss-u zake mi crveni šifru listeka... konjina
nego, ću se posvetim današnjem derbiju rus-lat, s obzirom kaj sam gledo do sada i naravno statistiku
temeljno, držim da je danas bezmozgov fasovo protiv porzingisa jer je ovaj fleksibilniji, brži, mlađi, hm ljepši... bitna stavka je i nacionalni naboj, pri čemu Latvija ima više toga za reći rusima nego obrnuto (baš se ne sjećam iz povijesti da su Latvijci bili pred vratima Moskve). no, u celoj toj priči nisam očekival da buju ih kladionice stavile ko favorite jer je ovo ipak turnir i rusi dobili srbe koji su dobili lat.
ali, software-ima kladionica se manje-više jebe za stanje na terenu jer je matematika neumoljiva: rusi zabijaju 76 koševa po tekmi, a lat 90, dok rusi primaju 70,6, a lat 82,7 = 79,2:80,5 za lat i tak su pojedinačne margine za over/under. i koga briga kaj su rusi dobili srbe sa zabijenih 76 koša, a lat spljugal sa zabijenih 82 i još 10 razlike
s obzirom na netom otkrivenu toplu vodu zašto je neko favorit, razvidno je da rusi moraju usporavati igru do bola inače ulaze u mlin di ne žele biti. također, bezmozgov bude u napadu zadaval gro problema leđnom igrom porzingisu kad se uđe u duge napade i moguće punjenje faulovima, dok porzingis sa svojim tricama ga tera da izađe van iz reketa, ždere mu kondiciju (prosječno igra 24 minute, protiv srbije 20 min) i stvara rupu u reketu rusa.
kad razmotrim sve parametre koje sam naveo te nekoliko parametara koje nisam: činjenicu kolko su rusi iskusniji i dugovječniji na natjecanjima (ovo pričam zbog sudaca), pa istorijski podatak da se nikad ne bodi protiv underaša te da mi neeeešt govori da buju rusi dobili, ostaje najrelevantniji pick za tu tekmu:
shved over 20,5 ss 1.75 (kao dobil je neki udarac protiv Belgije, ali nebitno)
i ako na to dodamo "zicere"
Češka - CG 2 1.20
Poljska - Francuska 2 1.10
Turska - Belgija 1 1.30
dobijemo neloš koeficijent od 3,003
lep pozdrau!