Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By RussellWestbrook
ysk wrote:
RussellWestbrook wrote:
RussellWestbrook wrote:Evo da pocnemo i novi mjesec :D :D :D
Venezia - Avelino 154.5 vise
Unicaja - Real 162.5 vise

Venezia - Avelino WIN
Unicaja - Real WIN

Bolesna 4/4 kod Italijana za prolaz :D Svaka čast :)

I ja sam mislio da nakon prvog poluvremena nema sanse za prolaz,al eto popravili su se u drugom pol :D :D :D
By zmajstor
#104736 Ja veceras igram:
Rochesti 14.5 over
Bjelica 10.5 over
Vranjes 10.5 under
C.Zvezda H1(16.5)

Nisam navijac C.Zvezde,razlika je u klasi.Pero Antic izvrnuo zglob,Bjelica ce imati dosta minuta.Rochesti voli ovakve utakmice.Mislim da ce i Davidovac doci na 7.5(8.5),ali ovo je dosta.
By ahmaRZ88
#104737 Gdje je onaj sto je prosli put imao informacije za vranjesa i needhama kad su igrali u Beogradu :D

Nisam znao to za Antica iako sam planirao Bjelicu over, na kraju Feldina odigram :?
By zmajstor
ahmaRZ88 wrote:Gdje je onaj sto je prosli put imao informacije za vranjesa i needhama kad su igrali u Beogradu :D

Nisam znao to za Antica iako sam planirao Bjelicu over, na kraju Feldina odigram :?

Na konfernciji za stampu pre utakmice sa Realom trener Zvezde je rekao da je Antic povredio zglob...
By RussellWestbrook
zmajstor wrote:Izgleda se Vranjes kladio na sebe...Napravio sam gresku, ima Vranjes puno slobode u igri...Mala je kvota 10.5 za toliku minutazu.
nisam ni ja vjerovo da ima ovoliku slobodu u igri,sve nerezonski sutevi,neki floteri pa trojke,prosralo ga jednu utakmicu pa umislio da je brajant