Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Rovinjez
#112765 18:15 Bryant Dunston over 9,5 (1,85)

ne igra pleiss sto je dodatni plus, back up ce bit sanli koji je bivsi igrac besiktasa medutim ne vjerujem da ce dobiti vise od 15-ak minuta narocito sto je bio sa turskom reprezentacijom, vidim da nema ni motuma tako da bi lako dio utakmice mogli dunston i sanli bit 4 i 5.. uglavnom vise nego realan over
By Rudy5
#112766 Eric im napravio dosta problema na of. skoku , bas cudne izmjena Čakija cijeli mec.Krokodile jel ovo oboren rekord za Eur kosarku prosli mjesec , cak 73 stranice?
By MTD
kokodril wrote:
MTD wrote:M.Eric 12.5 + maxbet, mozzart

4.5/10

Prvo poluvrijeme 0, a onda u 5:30 10 poena ray ma colum 2/8 šut ulazi još u 3/4 ,odlično igra brown mogao bi dobit koji minut više u eurologi

Znam, gledao sam tekmu. Ne znam da li sam lud ili samo toliko bio uveren u tip, ali ja sam verovao i na poluvremenu da prelazi granicu. Jednostavno Galatasaraj nema igraca koji moze da ga cuva. U prvom poluvremenu nije imao poene jer su igraci Darusafake izgubili 15 lopti za 20 min. Neverovatan podatak

Sa utakmice Efes-Besiktas sam probao H2 (+8.5) na 1.95
By kokodril
Rudy5 wrote:Eric im napravio dosta problema na of. skoku , bas cudne izmjena Čakija cijeli mec.Krokodile jel ovo oboren rekord za Eur kosarku prosli mjesec , cak 73 stranice?

Ne znam ,ali je bilo dobrih i formacija, pojavilo se nekoliko novih poznavatelja euro košarke pa bi mogli za četvrtak imat dobrih parova, sve utakmice zanimljive, onako napamet eric+, mccolum-, a i kidd mi je blizi -, peinars bi mogao + ali na 7,5,

Sjećam se da je bio ponedjeljak i oko 20 str. Kad je krenulo ponedjeljak
By kokodril
Rovinjez wrote:18:15 Bryant Dunston over 9,5 (1,85)

ne igra pleiss sto je dodatni plus, back up ce bit sanli koji je bivsi igrac besiktasa medutim ne vjerujem da ce dobiti vise od 15-ak minuta narocito sto je bio sa turskom reprezentacijom, vidim da nema ni motuma tako da bi lako dio utakmice mogli dunston i sanli bit 4 i 5.. uglavnom vise nego realan over

Prolazi, buva je mismatch, mada i buva u napadu 2 faula iznudio i jednom ubacio solidan ,odigrao ga over i beauboisa
By Rovinjez
#112778 zna dunston ubost tricu, nije ono drvo klasicno tako da me cak cudi zasto ne krene sutirat malo vise s polu distance jer bi bio daleko zeznutiji za cuvanje i otvorio puno vise prostora u reketu suigracima al dobro to su njihovi problemi, mi smo ovo uboli lagano
By MTD
#112789 I opet su sva tri turska evroligasa dosla kontra hendikep u prvenstvu. Dacka i Efes su cak i izgubili. Pisao sam vec o tome, imaju dosta problema da rutiniraju utakmice u domacem sampionatu jer postoji ogranicenja na 5 stranaca tako da im po 3 kvalitetna stranca ostanu vam tima i onda njihovo mesto zauzimaju domaci igraci jako skromnog i sumnjivog kvaliteta. I dok Fener koliko toliko i ima neke kvalitetne domace igrace poput Mahmutoglua, Duverioglua, Muhameda, Efes, a pogotovo Darusafaka nemaju taj luksuz i onda sledi dosta mucenja.

Danas lepo naplacen Besiktas na h2. Htedoh da ih odigram i cistu dvojku na poluvremenu na 2.70 ali mi iskrso neki poso i ne uplatih... Nije ni ovako lose.
By Rudy5
#112790 Ma jasno ko dan, bas smo nedavno raspravljali o tom , zabio je par trica prosle sezone , ima solidnu poludistancu a jos kad usporedimo s onim sto je bio u Olympiacosu ovo je vrh .Al opet smisno kako je iskreira sut heh,usput i Milutinov je nedavno pogodio tricu a komentator je bio u nekom transu.Kod Fenera su se danas ozlijedili Ahmet i Gudurić.