11.5 Lighty ispod
9.5 Barthel ispod
10.5 Black preko
8.5 Jerebko ispod
Nije me bilo jedno vreme bio sam preko ali sad do Nove Godine sam tu.
Landale 8.5 više
Janning 8.5 više
Rekao bih da je De Colo prImamljiv na 18.5, koliku čovek slobodu ima, ali sa druge strane i Williams na 9.5... Mogli bi lako preći marginu obojica, Derrick je u stanju da ostane na 0 ili da nabaca 20 poena, takav igrač. Ako se ne varam, prošlo kolo je bio na 13.5
Pokrenucemo je opet.
Danas u ABA zanimljivih parova
OliCedi-Partizan
Gledao sam i jedne i druge vise od pet puta ove godine. OliCedi ekipa Juge u malom sa proverenim igracima pojacani sa tri strana igraca. Zirbes je kao domaci igrac. Njihova cela igra se zasniva na Milleru, Simonovicu i Blazicu i oni igraju 30 minuta po mecu. Codi Miller uvek moze da se igra u overu jer uzima 15 suteva po mecu kod nas u Srbiji ga drze na 11.5 na kvoti 1.45 i 13.5. Simonovic prangija sa tri a Blazic je treca opcija u napadu. Njih dvojca kao Cigani uvek protiv Partizana odigraju odlicno.
Sto se tice Partizana kod njih je odbrana ispred napada u ovom trenutku. Teski su za igrace jer dosta rotiraju i imaju 8-9 kvalitetnih ili slicnih kvaliteta igraca
za mene dubl iz mocarta Thomas 15.5- i Cobbs 12.5+ double money
Kod Partizana
Zagorac na 9.5 mi se svidja. Isto tako imam Gordica na 6.5 manja granica. Walden ovaj cupavi isto 6.5
Cobsa bi jedinog dirao od Future u svakom slucaju.
Kod Krke Cosey na manjoj granici 12.5 over. Pored njega Josila cu da odigram na drugom.
Uglavno spojicu sa svake utakmice po dva igraca.