Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Dejo
#193018 Evo I mene posle male pauze da se proba nesto:

D.Schroder 18,5 - Mislim da Nemci dobijaju ovo bez problema a imaju I sirok roster tako da msm da je ovo dobar tip

J.Clarkson 25,5 + Sve je vec receno,uzece on veliki broj suteva sigurno i mislim da ce preko ove granice

L.Dort 9,5+ Dort je paljevina od igraca koja pored defanzivnog posla koji odlicno obavlja vole da opali neku trojku vise.Mislim da ce Francuzi udvajati Shaija sto ce ostavljati prostor Dortu,Oliniku i Beretu.Biram Dorta zato sto igraci njegovog tipa obicno pruzaju dobre partije u dresu reprezentacije
Granice iz admiral kladionice
By Niliw
#193019 Powell 7.5 manje

Jurio se u NBA manje, jurice se i ovde

Ide na Goberta, mislim da u reketu nema sta da trazi, u njegov sut spolja ne verujem, mozda budu sirili teren sa Olinjikom na petici, jedino sto mi se ne svidja je to sto je prva utakmica, pa mozda bude laganiji ritam

Nigel Alexander Walker 6,5 preko (samo Meridianl

Odlican, koristan bek, totalno mi je nejasna ova margina za njega, znam da je tu Shai, RJ Beret Dort i Brooks ali bas je malo za igraca koji moze povuci iz drugog unita
By Rovinjez
#193021 Marial Shayok over 11,5 (1,85) SS

povijesni nastup za njih, luol deng je covjek koji je sve pokrenuo za njih a dolaskom u ekipu wenyena gabriela, mangoka mathianga, mariala shayoka i carlika jonesa kvaliteta ekipe je drasticno skocila i sigurno se mogu potuci sa portorikom i kinom. Na kraju vidim da mathianga nema u rosteru iako ne znam zasto trenutno ali dobro to samo povecava ulogu ove trojice a ja cu shayoka koji je fizicki jako mocan igrac, dobar u prodoru i zavrsavanju na obrucu, portoriko nije ekipa koja bas gine u obrani tako da bi trebalo biti prostora za njega, minutaza bi bez BO-a nekog morala biti 30-35 min
By Dejo
#193022 J.Brunson 13,5 + 1,85
On i Edvards se namecu kao vodje ekipe,u dobroj formi,granica prihvatljiva pa cu probati sa njim

L.Doncic 26,5 - 1,85

Luka je imao problema sa povredom tokom priprema tako da msm da nece odmah zapinjati.Mogu Slovenci da rese ovu i bez njegovog veceg doprinosa

N.Milutinov 12,5 + 1,85

Uz Bogdana glavni igrac u nasoj ekipi,ima prednost pod kosem u odnosu na rivale a i igrace koji znaju da razigraju centre tako da ga vidim preko ove granice
By UcenikBGD
#193024 Stefan Jovic +5.5 asist kvota 1,85 ( admiral,soccer )
Gledao sam ga protiv Portorika u Areni pre 10 dana, lagano je bacio 5 ili 6 asista u 1/4, do poluvremena imao 10 asista. Jeste prijateljska i jeste isao sut sve i svakog u Srbiji,ali on je glavni plej koji stvarno dobro povezuje i Milutinova i centre sa kosem i Dobriceva utrcavanja a i suteri komsija Boca i kompanija bi trebali bar protiv Kine da se raspucaju. Kad je Stefan u igri to lici na nesto, Guduric i ostali koji glume plejeve mi neako nesigurno vode onu loptu kao da je tudja.

Nikola Milutinov +12.5 poena moze da se dodao u neki dubl sa Jovic asisti jer moze bar 2 3 asista da idu Milutinovu,plus Milutinov ima najbolji ofanzivni skok od svih centara sto sam pratio i tu bi mogao da profitira protiv Kineza,mada ni Kine nisu vise sto su nekad bile,imaju dosta nekih visokih igraca.
By sicily
#193025 Shai Gilgeous Alexander 25.5 Manje (1.90)

Najveći hendikep u dosadašnjem toku šampionata koji iznosi +38.5 i jasno u kom smeru bi ova utakmica trebala da ode stoga očekujem da minute u ovoj utakmici dobiju igrači koji će se manje naći na parketu u nastavku takmičenja poput Trae Bell Heynesa i da uz doziranu minutažu SGA neće previše forsirati.
By Rudy5
#193030 M.Spissu(4.5) AS više 1.6
Litva-Meksiko( 15.5) 1 1.8
Filipini-Angola(9.5) 2 1.6
Premier

Italija ista priča ko i na prošlom EB,niska petorka s Mellijem na 5,dosta šutera,puno ovise o šutu za 3 poena ,imaju dobrog kreatora u vidu Spissua kojeg danas vidim na 25+ min ,imao je još par potencij as prošlu utakm gdje suigrači nisu pogađali otvorene trice s tim da je Angola igrala solidnu obranu,Feliz ga stisce,uvik gleda prvo suigrače ,dobar tip za više od 4 asistencije

Litva je doputovala bez 5-6 važnih igrača( Sabonis,Giedraitis,Grigonis,Ulanovas,Lekavicius) ali i dalje igraju dobro posebno u napadu.Maksvytis je doktor svoje vrste,zna znanje dok su Meksikanci loši,osim Paca Cruza koji može kreirati za sebe i za druge,odličan šuter ostali nisu na tom nivou,Giron je imao lošu večer,Stoll je oslabio a Amigo im baš ne pomaže .Mislim da ide prelagana pobjeda ,ovi će svoje šanse tražiti protiv Egipta

Angola ne bi trebala biti poražena više od 9 razlike ,ne vidim neku veću razliku u kvaliteti ovih ekipa,Clarkson je daleko najbolji igrač i imaju domaći teren ali i Angola ima svoje adute ,posebno u unutrašnjoj liniji i znaju igrati dobru obranu. Ne vidim kako ovakvi Filipini nekog mogu razbiti ,jednostavno su pretanki,sad igraju u manjoj dvorani a Sotto se klima .