Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Alexey35
#193234 Yago Santos under 4,5 assista

Lokali ali su kvote malo nize, pa moze da se veze i sa pobedom Zvezde gde to pustaju

Yago 4,5 Nedovic 3,5 Teo 5,5 Gedraitis 1,5 Hange i Nejpira nema u ponudi. Ne znam jel se ocekuje neki novi svetski rekord u timskim asistencijama ali svakako Nejpira vidim na Teovoj granici sto znaci svima ostalima pada realna granica. Dos Santosa do 3,5 bih istrpeo, ovo mi je previse.
By Rudy5
#193241 J. Lewis (Bourg) 6.5 over 1.85 premier

Premala granica,po meni je bliže 10 ppg,ima solidan šut,može završiti na obruču,zna iznuditi dosta bacanja ,po meni je on puno bolji igrač od Juliena iako zasad ovog više koriste jer je tu domaći.On i za 20 min ovo može preći lagano.
By Nilliw
#193252 Ako zaigra Tavares!

Za sad pise da je OUT ali vidim da ga ima u kladionicama u ponudi…

Matt Costello 6.5 preko vecina kladionica ✅✅

Jednostavno covek im je kao neko tajno oruzje za Tavaresa jer siri igru i koristili su ga mahom prosle godine na taj nacin.

6 20 12 13 poena poslednje cetiri utakmice protiv Reala iliti Tavaresa.

U sustini opklada mi se zasniva na infu da li Tavares igra sutra, mada naglasavam da je OUT ali opet u ponudi stoji, vidim da Costelo nije briljirao na startu sezone otuda i ovako niska granica, koju vredi uzeti svakakao.
By Alexey35
#193256 T. Walkup over 5,5 Assists @1,72
Mozzart

Ok granica za proslu godinu, sada nema Slukasa, a Tomas se totalno pretvara u igraca kojeg kos skoro da ne interesuje, samo kreacija za saigrace. U prilog tome imao je osam asista na finalu super kupa gde ja palo zbirno 120 poena.
By Rovinjez
#193257 Kresimir Ljubicic under 9,5 (1.85) SS ✅✅

kontra derbija 9 poena prvo kolo za 27 minuta medutim tad nije igrao amerikanac funderburk koji bi danas morao debitirati u abi, zabio je u domacem prvenstvu 20 zadnju utakmicu tako da bi morao biti spreman za danas, samim time ljubicic gubi minute i trebao bi na 20-ak max biti tako da bi morao biti under to

Brandon Davies over 11,5 (1,86) bet365

napokon je dobio prostor koji zasluzuje u nekoj ekipi, napadacki jako talentiran i bude li na ocekivanih 25 minuta trebao bi preko ovoga, backup je toure koji ce debitirati u euroligi pa cemo vidjeti kako ce se i on snaci
By Ticko994
#193259 Mala greska kladionice .
U pitanju je kladionica PINNBET

ZADAR MANJE 92,5 ✅✅

GKK SIBENIK - ZADAR

Hendikep juce je bio 27,5 pa 24,5 dok je danas pred mec pao na 20,5 . Idem na to da nece Zadar ovde ici na mec 100% , verovatno ce i neki igrac odmarati iz prve petorke, jer u ponedeljak imaju mec u Aba ligi .. gostuju Studentima.

PInnbet drzi marginu gosta 92,5 .... dok je bet365,kao i druge kladionice uglavnom 87,5 .
Još jedna cinjenica ide u prilog ovo tipu

Medjusobni rezultati:
74-74 (u produzetku 93-85)
55-78
89-64
82-62
77-76
By Jeffrey
#193263 Sloukas više 6.5 Assists (1.9 koef bet)

- majstor je za asiste, lopta dosta u njegovim rukama, ovdje je samo bitno da njegovi suigrači pogode što on namjesti.
Niži stake
Last edited by Jeffrey on 10 Oct 2023, 06:50, edited 1 time in total.
By malsha9323
#193267 Shields PRA 21.5 over @ 1.85 admiral stake 1/10

Baron, Hall, Lo (OUT)

Kreacija spada na Pangosa i njega, moze da odigra od 1-4 po potrebi u nekim segmentima. Na 2 zvanicne utakmice ove sezone, oba puta preko ove margine samo poenima. Sa obzirom na pomenute izostanke, te manji broj kvalitetnih igraca u rotaciji za nivo EL, vidim ga na 30+ min.
By Alexey35
#193270 D.Murray over 3,5 Assists @1,85 ✅✅
Admiral

Mornar bez Bojkinsa, Marej i Jovanovic jedini na pleju, ali deluje da je Marej glavni. Protiv Obradoiro na 56 timskih poena napravio 3 uspesna dodavanja, protiv Partizana 6. Ova granica ima vrednost, na 4,5 vec ne bih dirao