Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Bodibond
#196867 Howard 17.5 + sve kladionice

Podbacio je dve za redom, jednu u Evroligi i jednu u ACB ligi.
Mozda i najbolji Amerikanac u Evroligi ove sezone. Desava se da udje u kontraritam na par utakmica, sto je i normalno kad se pogleda kakve je partije pruzao pre ove dve utakmice.

Tesko ce Moneke do poena, Pao ima strmine u reketu poput Lesora i Mitoglua pa ocekujem da vise doprinesu spoljni igraci.
Last edited by Bodibond on 03 Jan 2024, 17:01, edited 1 time in total.
By Nilliw
#196872 Vildoza 5.5

Ma dajte, ovakve granice moram uzeti

Imace minutazu, neke suteve, Kyle Guy otisao u Tenerife, sad za vikend medju najefikasnijim u Grckoj ligi, plus motiv bivsi klub i hala koju poznaje, a i Slukas GTD

Pokusao bih i Rogvakopulosa 5.5 preko, Grk na svoje, sto da ne
By sicily
#196886 Peters 14.5 Manje (1.90) ✅✅

Impresivnan procenat šuta za 3 poena su ono što karakteriše Petersa ove sezone, prošli meč protiv Milana bez promašaja 4/4 u šutu sa distance i 16p, protiv Monaka u prvoj utakmici ovih rivala visokih 80% (4/5) i 15p. Danas ide na elitnog defanzivca na svojoj poziciji Johna Browna i verujem da će ispratiti Petersa spolja, OLY na poziciji 4 ima još Petruševa i Sikmu pa bi neko i od njih mogao dobiti 10-15 min...
By Nilliw
#196890 Nebo 8.5 merkur preko

If aint broke dont fix it

Niceov krug konstantnog ponavljanja u praksi sa centrima koji igraju protiv Fenera

Pre prosle utakmice covek postizao po 15plus poena, proslu kao nesto bio povredjen gtd ovo ono, ma i s jednom nogom moze preko, svi ih pune sa centra

U slucaju da ne zaigra on, Rivero 5.5 se namece pratice se pocetak utakmice i startnih pet
By sicily
#196901 Bolomboy 16.5 poeni i skokovi Više (1.85) Mozzart

Nema Mitrovića kod Zvezde a Tobey se ne nije nametnuo kao ozbiljnija opcija u EL pa su visoki minuti neminovni za Bolomboya večeras u derbiju pa verujem da može da nastavi u istom ritmu na krilima ličnog rekorda u EL koji je ostvario pre dva dana protiv Fenera.
By shinoda85
#196970 Nema nista jos pa evo ja cu pocet sa danas...

Sulaimon R.(Wolve) (-18,5+) 2 (betlive) ✅✅

Vratio se,kazu jaci i bolji.
U prvom medjusobnom dao je 22,a vratio se prije tri meca,i mislim da je to ogromno pojacanje sa domacina.
Vratio se protiv Zalgirisa prije 3 meca,dao za 11 minta 2 kosa.Poslije toga mu se digla minutaza,mec u euro cup 20 protiv Hapoela i u ligi 22.
Mislim da ce ovdje protiv vec otpisane Cedevite ici preko ove granice lagano.
By Alexey35
#196972 L.Bozic over 23,5
Vecina lokala

Zadar bez Ramljaka i Mekica. Treba im ova pobeda posle blede partije protiv Buducnosti. Studentski vec dobro poznata ekipa, mlada i na kos vise. Sto se samog Bozica tice, po njegovim brojkama bi se moglo reci da mu je nekih 25-6 realna granica, ali su mu par partija kao prethodna protiv Buducnosti sa 6 poena, srusile prosek u totalu, pa je zato granica malo povoljnija. Verujem da bez Mvp partije Zadar teskom mukom moze da pobedi u skracneom rosteru.
By Dejo
#196997 Sengelija 14,5+/1,90

Virtus igra sjajnu sezonu do sada,najprijatnije su iznenadjenje za sada. Veceras idu na makabi koji ima dosta problema u defanzivi i ja ne vidim kako bi mogli zaustaviti Toka. Ocekujem efikasan mec i jos jednu 20+ partiju od Gruzijca

Delgado 12,5 +/1,85 ✅✅

Fizicki dominantan centar u kojeg Alempijevic ima puno poverenje.Gledao sam Besiktas nekoliko puta, imaju dosta akcija gde spustaju loptu za njega, jer ga je jako tesko braniti. Aktivan i na ofanzivnom skoku,Venecija defanzivno tanka, Besiktas u borbi za sto bolji plasman tako da ga ocekujem u overu veceras.
By Dejo
#197047 Hezonja 13,5 +/1, 90

Hrvat je u veoma dobroj formi, uz to on i Musa imaju najveću slobodu, uzimaju najviše suteva, Kampaco im prodorima otvara dobre pozicije sto oni dobro koriste. Nema takodje Rugija, Rodrigeza I Deka, inace dobru minutažu I ja ga vidim preko ove granice

Dzons 12,5/1,90 ✅✅

Centri reala ce zatvoriti reket, a mogu i opteretiti faulovima Dejvisa. Ocekujem da Dzons preuzme inicijativu na sebe i da ce pružiti još jednu dobru partiju. Igra vrlo dobro u zadnje vreme i mislim da ide preko i veceras