Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By nikolabg
KB#24 wrote:Danas EL,dva minusa iz iste utakmice.

RADULJICA 11.5 UNDER
Tomic 10.5 UNDER

Obje ekipe vrlo jake na centarskim pozicijama,Tomic me nije odusevio jos ove sezone valjda nece ni veceras dati 20p,tu je brat Sammardo i Laval fizicki jaci i mogu se nositi sa Braduljom,pa s toga i Bradulja under.

Kuzmic je otputovao sa ekipom ali je pod velikim znakom pitanja zbog povrede koju je doziveo na poslednjoj utakmici u prvenstu.Ako ne igra,Raduljica ce igrati koliko budeo mogao.Za sad nemam informaciju sta se desava sa Kuzmicem.
By KB#24
nikolabg wrote:
KB#24 wrote:Danas EL,dva minusa iz iste utakmice.

RADULJICA 11.5 UNDER
Tomic 10.5 UNDER

Obje ekipe vrlo jake na centarskim pozicijama,Tomic me nije odusevio jos ove sezone valjda nece ni veceras dati 20p,tu je brat Sammardo i Laval fizicki jaci i mogu se nositi sa Braduljom,pa s toga i Bradulja under.

Kuzmic je otputovao sa ekipom ali je pod velikim znakom pitanja zbog povrede koju je doziveo na poslednjoj utakmici u prvenstu.Ako ne igra,Raduljica ce igrati koliko budeo mogao.Za sad nemam informaciju sta se desava sa Kuzmicem.

Sta ocekivati kad padnes Tomica 10.5 under on da 11 ?!?!
Padoh tiket na njemu samo,naravno NBA sve proslo..ccc.

Danas Vaso Spanulis 11.5 OVER..Sta reci? MIslim da je ovo premala granica za njega i da ce uzeti on svoj dio suteva.
By Brada
#32358 Pooz ljudi :D

Za danas imam par tipova bez analiza :D

MOLDOVEANU Zelena Gora 9,5 + mislim da je granica promasena za bar 2,3 poena.

GORDON Darusafaka 10,5 + glavni igrac ekipe, tu je Reding al slabo igra, igrace 25-30min, ocekujem ga preko 10. Takodje mislim da ce i Bjelica da ide preko 9,5.
By Vladimir 1970
#32363 Maik Zirbes- 13,5 ispod 1,90
Zirbes jeste jedan on najbiljih igraca FMP-a u ovome trenutku ali cuo sam da ima povredu ledja koju vuce od utakmice sa Krkom( sada koliko je to tacno...) Moje misljenje je da on danas ostaje na nekih 8 maksimalno 10 poena.
Khmiki ima jake i brze centre( 3 ih ima u rotaciji ako se ne varam) i mislim da ce ga veoma izmoriti i sam Radonjic zna da u reketu nemaju sta da traze vcrs :D
T. Rice - preko 12,5
To je po meni najsigurnije danas :D
Sretno
By Dukat
James_Harden wrote:M. Simonovic 7,5 + je 1.95, ta granica je po meni ok, jel sve u redu sa kapitenom, nema neku povredu?

Nije kapiten, ali bivši svakako :D

Nema, sve je u redu.
U maxbetu je na 7,5 1,75 kvota
By Gdejetapulpa
#32375 G. Mekel 9.5 under Zerobet

Ocigledno se nije snasao u Zvezdi, svaku utakmicu je sve slabiji i slabiji, veceras Zvezda ide Himkiju i sve ispod 15 razlike za Himki je dobro za Zvezdu, a Mekel ce nastaviti po starom, ostvarice po koju asistenciju uz ocajan sut iz igre, jos ga sa druge strane ceka najskuplji igrac evrope Shved, kome nece biti problem da ga zaustavi

R. Beaubois 12.5 Over Zerobet

Jako zahvalan igrac, prvi plej ekipe, vrlo lako resava situacije 1na1, prodoran, dobar sut sa distance. Ocekuje se veliki broj poena u Minhenu, a on ce svojih 10ak suteva uzeti i ocekujem ga preko.

N. Djedovic 13.5 over Zerobet

Covek koji je u stanju za cetvrtinu dati 10 koseva, po meni prvi igrac ekipe, dosta situacija sam resava i veceras ga ocekujem cak i poen vise od sadasnje granice
By Avanti Ragazzi
#32379 Vladimire sine ako nemas nista pametno i normalno da kazes i predlozis bez tih tvojih smešnih i neverovatno glupih komentara poput ''FMP'' i sličnih vaših glodarskih gluposti, bolje da ćutiš i gledaš šta ostale kolege predlažu.. jer vidim da si ovde novi a već si jako bezobrazan. Razumem tvoj bes i frustracije ali to najbolje da ostaviš za sebe.

Victor Claver 9.5
Da ne gušim previše sa analizama, u prethodna dva kola Panati je ubacio 13, a Žalgirisu 12 poena, u odličnoj je formi ovaj momak tako da ga ja danas vidim preko ove granice protiv ekipe Zelene Gore.

Vasilis Spanulis 12.5
Milano-Olympiakos 2 1.55
Olimpijakos večeras gostuje u Milanu i posle poraza od Laborala prosto moraju da dobiju ovaj meč, jer su kvalitetnija i iskusnija ekipa od manekena. Spanulis je bio očajan protiv Cedevite i Laborala dao 5 i 11 poena, večeras ga igram prvi put ove sezone preko jer vreme je da povuče ovu ekipu kao pravi lider, red bi bio više :D
Srećno svima!
Last edited by Avanti Ragazzi on 30 Oct 2015, 23:43, edited 1 time in total.