Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By rose01
BogdanovicMVP wrote:I zasto to sada stavljaš na 1.50? Nemam pojma ni tko si ni što si stavljao i kada na ovom forumu, ali tvoj uvod u post, hvalisanje, govor o nekoj djeci koja su te vrijeđala i na kraju koefc 1.5 na igrača preko koji je inače uplaćen u HL pa zbog poreza je 1.37 govori o tome da nisi puno veće mentalne razine od te djece. Pozz

Bogdanovic a koji si ti?
Jel ti covjek lijepo napisao da je odigrao ujutro po 1.85,a ti odigraj po 1.5 ako zelis,ne vidim iz kojeg razloga napadas covjeka,ako ga se ne sjecas vjerojatno si na forumu 2tjedna.
By Chief
#41134 Prvo da pozdravim tininho i pisi ja pratim tvoje parove.
Ja za danas biram Millera iz Zvezde granica u Srbiji mu je 15,5 ali cu sacekati u toku dana ce porasti za poen najmanje a ja ga igram manje.
Igram manje jer u ekipi je dosao Kinsi koji voli da uzme loptu i da sam odigra i tu je odma manje suteva za Milera isto tako sut ga ne sluzi zadnje nekolko utakmce tako da ja danas biram njega. :)
By BogdanovicMVP
#41139 Udoh (-9.5+) Više 5/10
Udoh je na granicu 9,5 u euroligi ove godine od 9 utakmica ostao samo 2 puta u underu s tim da je od toga jednu zavrsio na 9. Razlog zašto ovo igram nije taj, već zato što je zvezdi u prve dvije utakmice ubacio 12 i 13 sa sutom 4/7 i 6/11. Zvezda inače ima problema sa branjenjem dosta skočnih igrača u reketu kao što su Udoh i ne vidim zašto bi i večeras bilo drukčije. Dodatan plus na ovo je što mislim da bi večeras zvezda mogla pružiti veći otpor nego prošla dva puta zbog šireg rostera i uigranosti ekipe.
Antić (-7.0+) Više 6/10
Antić je bivši zvezdin igrač i tamo je dočekan kao heroj prošli put. Ovih 7.0 je njegov prosjek u euroligi,ali kad se vidi dvije utakmice protiv zvezde,granica bi realno trebala bit na 13.0. Dobro se osjeća kada igra protiv njih,u prve dvije je zabio 12 i 13. Uzet će sigurno 7-10 šuteva i vjerujem da će igrač njegovog kalibra preći ovo vrlo lako.
Oba uplaćeni na Parimatch kladionici
By Ixa91
Chief wrote:Prvo da pozdravim tininho i pisi ja pratim tvoje parove.
Ja za danas biram Millera iz Zvezde granica u Srbiji mu je 15,5 ali cu sacekati u toku dana ce porasti za poen najmanje a ja ga igram manje.
Igram manje jer u ekipi je dosao Kinsi koji voli da uzme loptu i da sam odigra i tu je odma manje suteva za Milera isto tako sut ga ne sluzi zadnje nekolko utakmce tako da ja danas biram njega. :)

To sam i ja mislio za Aba Ligu, ali ova dva momka se retko preklapaju u igri, tj ne igraju sve vreme zajedno, sto je i logicno jer su potrosaci lopte
By Chief
#41143 Evo u mozzart je vec na 16,5 poen ipak je mnogo ako bude na 17,5 ja ga igram obavezno i na njega igra Kalinic tako da verujem da nece imati lake poene ako Kalinic zna da odigra nesto to je odbrana.
By Kockalone
#41159 Problem kod milera je sto igra euroligu mnogo bolje nego aba,a pogotovo u pionir jer se kapiram napali na atmosferu i pocne da pogadja sa 15 metara suteve,ako pogodi odma trojku dvije ide on i na preko 20
By Chief
#41171 Evo ovako Miler je u mozart na 17,5 i njega igram u singlu manje poena.
A tiket Miler 17,5 manje objasnio.
Cirbes 17,5 manje poena jer on dosta slabije odigra protiv boljih ekipa a Fener ima dobre igrace brat Judo moze da ga izgura iz reketa i dovoljno je da napravi brze faulove a to je moguce jer Fener ce otvoriti ovu utakmicu sa nekoliko lakih poena na centre i morao sam ovo da odigram.
Fener pobeda sa 3,5 poena nema sta dva puta je lagano dobio ali kazu Zvezda ima sada bolju ekipu ali ima i Fener igraci su se do sada uigrali i ne ocekujem da cekaju zavrsnicu na jedan napad.
Ovo je moj predlog.
I svidja mi se Jakson Unikaha vise od 9,5 ali tu nisam toliko siguran jer ocekujem utakmicu na mali broj poena.
By Chief
#41282 Vranjes manje od 13,5 i Spasojevic 11,5 za sve koje mogu da uplate kod nas u Srbiji smanjeni za po 2 poena i blokirani u mozzart kladionici kruzi netom da ce namestiti da odigraju manje poena nadam se da ce pomoci nekom informacija.