Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By pennyHardway
Master Yoda wrote:Da

Izgleda da je samo odmarao i da je 100% spreman za to me cudi da nije u ponudi. Imas li neki info jel 100% spreman ili je stvarno bila povreda neka ozbiljna. Collom ispod 13.5 mi je onda zicer ako je Langfoord 100%spreman jer je igrao 32 minute neki dan a i Zalgirsi brani jako dobro njegovu poziciju.
By vanjaBL
#60926 Ja mislim da i veceras Uniks igra bez Langforda,cini mi se da je komentator na SK pricao kako bi trebao igrati tek sledece sedmice a i koliko vidim nema ga u ponudi ni u wwinu,bet-live,premieru valjda i oni imaju neke informacije.

Simonovic 10,5 +
Igraju pred svojim navijacima protiv Reala,motivacija je ogromna.Svi znamo ako mu upadne prva trica,da nece stati,a na ovu granicu treba ubaciti samo tri,i ajmo reci 2 slobodna bacanja.Uzece on veceras najmanje 6-7 trica i trebao bi preci ovu granicu.

Ljulj 17,5 -
Nema ovde mnogo price,Zvezda zna da ako oce bilo sta da trazi u ovom mecu mora zatvoriti njihovog glavnog igraca,odigrao sam ga na neki osjecaj da nece dati 18 u Beogradu,uzece on veceras svoje suteve kojih ce biti dosta ali mogao bi veceras malo i promasit :D

Micov 11,5 +
Micova ako igram preko igram ga iskljucivo kad igraju kuci,u gostima nekako ciglari previse,dok kuci ne pamtim kad sam ga promasio preko ove granice.Uzece on danas 10-tak suteva od tog sigurno 4-5 za 3 poena,Igraju protiv Efesa trebalo bi biti dosta koseva ,dvoumio sam se izmedju njega ili gulera tako da vidjecemo

Kvota 6,3 Ulog 10e
By pennyHardway
#60928 vanja, sportklub,wwin i ostali balkanci veze nemaju.

U ponudi je u svim jacim kladionicama vani

williamhill,unibet,betsson,expekt mislim sve koji daju igrace online imaju ga u ponudi i bio je intervju neki dan gdje kazu da im je ovo kljucna tekma i da ce odmoriti Langforda kuci protiv Galate da bude svjez veceras.
By vanjaBL
#60929 Moguce,ja sam svedno tu utakmicu preskocio a da je bio u ponudi na 22 ili 23,5 igrao bi ga preko ali jebiga ovi krelci kod nas ga nisu stavili ...Uniks ima trenutno kvotu 2,75 u wwinu,ako langford igra ne vidim razlog da to ne dodje,svi znamo da moze 30 ubaciti kao od sale.