Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Alene Oprosti
ilijaz wrote:N. De Colo (18,5) OVER @ 1,75 / Maxbet

Teodosić je OUT danas protiv Bamberga, prethodnu utakmicu im je Teo ubacio 31 poen, igralo se do poslednje lopte, kada je Fridzon pogodio za pobedu Moskovljana 88:90. Jackson će verovatno dobiti veću minutažu, a Nando i malo više biti u ulozi organizatora igre, ali mislim da može do nekih 20+ poena večeras.

SREĆNO :!: :ugeek:

Ako je Teo out, onda solidan value ima De Colo vise od 3.5 asistencije (soccer, pinnbet). U poslednjoj utakmici (VTB liga protiv Uniksa) ih je imao cak 11.
By ilijaz
#65763 A. Jackson (7,5) OVER @ 1,90

N.Melli (11,5) OVER @ 1,70

C.Iverson (7,5) OVER @ 1,75

C.Jenkins (9,5) OVER @ 1,75

Kvota : 9,89 / Maxbet

=======================================

Izostankom Teodosića najviše profitiraju Aaron Jackson i Corry Higgins, od kog ovaj prvi uglavnom i počinje utakmice i zadužen je da što više omete najbolje protivničke bekove u postiznaju poena.

U dve utakmice u Euroligi koliko Teo nije igrao, Jackson je igrao 34 minuta protiv Armanija za 14 poena (6/10 iz igre), i 28 minuta protiv Makabija kada je postigao 12 poena (takođe 6/10 iz igre).

Večeras bi mogao da ima solidnu utakmicu u jednom bržem tempu koji forsrira CSKA na svom terenu, a ni Bamberg ne zaostaje previše.

==================================================

U pomenutom duelu Bamberga i CSKA koju je Fridzon rešio u poslednjim trenucima šutem za pobedu, Meli je silovao prvaka Evrope. Ubacio im je 26 poena uz šut iz igre 8/10, od čega 3/4 za tri poena, na sve to i izborio 8 slobodnih bacanja od kojih je realizovao 7.

Nadam se da može preko ove granice večeras uz nekih 10-ak šuteva i solidan procenat realizacije.

Nije u lošoj formi Italijan, mada je poslednju utakmicu dao samo 4 poena Uniksu, pre toga 17 Barsi itd..
=================================================

Maik Zirbes je OUT večeras takođe, dok je nastup Quincy Millera pod :?: , pa tako Amerikanac ostaje kao jedini pravi centar u ekipi. Makabi igra dvilju košarku sa tolikim šuterima, Zvezda igra dobru odbranu, ali zna da pukne povremeno pod košem, gde vidim priliku da Iverson ubaci neke lake poene.

====================================================

Jenkinsa po ovoj granici moram da uzmem zbog forme u kojoj se nalazi. Poslednje tri utakmice u EL davao je redom 11, 13 i 14 poena Feneru, gde je poslednji šut doneo i pobedu Zvezdi. Igraće danas 30-ak minuta verovatno jer treba neko da se juri po terenu sa bekovima Makabija, što Gudurić, koji mu je prva izmena, nije u stanju. Ispucaće on svojih 7-8 šuteva, eventualno neka laka kontra nakon ukradene ili izgubljene lopte (beleži 2 ukradene po meču, uvek ide na loptu) i Đenka bi mogao do dvocifrenog učinka.
==========================================

SREĆNO :!: :geek:
By BogdanovicMVP
#65776 Higgins over 8.5 wwin
S obzirom na vijest o teodosicu, ovo je stvarno smiješna granica. Trebao bi igrati 30 minuta,a po ovom što vidim, brose najviše pušta na poziciji playa gdje ih skoro svi pune. Imam i de coloa over 18.5 u wwinu. Uz malo sreće i dosta poena kao što se očekuje, mislim da bi mogli i higgins i de colo i jackson u over. De colo jer je prva napadačka opcija cska, a ova dvojica zbog lošeg branjenja pg-a, a 9 poena stvarno nije puno za obojicu
By Laki_Luciano
#65777 Ovako ovo mi je prvi dan na Forumu pa da ga pocnemo kako treba, evo od mene 3 para za danas:
Nando De Colo (18.5) OVER 1.85 / Mozzart Bet
Za danas Teodosic nije registrovan za mec sto automatski znaci 3-4 suta vise za Nanda koji polako dize formu u poslednjih par meceva se to i vidi, tako da je po meni ovo i najveci FIX za danas.

Krunoslav Simon (11.5) OVER 1.85 / Mozzart Bet
Ekipa Armanija docekuje ekipu Galatasaraja koja je na strani vise nego ocajna. Ocekujem dosta koseva na ovoj utakmici tako da zbog biram Simona. Takodje je polako vratio svoju staru formu sa pocetka sezone, prosli mec je jedini uz Macvana vukao Armani u Moskvi. Prosli mec u Istanbulu je ubacio 15 poena sto je na strani i vise nego dobro, sada igra kuci tako da ne vidim da ce imati nekih vecih problema da prebaci svoju granicu za danas.

Marko Simonovic (12.5) OVER 1.85 / Mozzart Bet
Mislim da ce biti egal utakmica u Tel Avivu vcrs, tako da ce Simonovic imati sigurno svojih 30+ minuta na parketu. Makabi lose brani suterske pozicije i mislim da ce danas glavni igrac za Makabi biti Kuzmic, mislim da ce vise cuvati reket tako da je to odlicna sansa da Simonovic udje u ritam suta za 3 poena. U Beogradu im je ubacio 15 poena tako da mislim da ce i danas imati svoj suterski dan!

Srecno svima! Znate kako kazu prvi post pa pocetnicka sreca! :D