Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Rudy5
#108722 Ja sam ga uvatio na 8.5 oko podne...
Jel se salis da su ova dvojica najbolji u napadu?Legendo jesi ti slucajno ijednom pogleda Asvel. Pa jedan Miro Bilan ima bolji napadački repertoar od Noua, Kahudiju nedostaje sut a imaju veliku minutažu jer su zahvalni igrači koji rade sve na terenu a pogotovo su zahvalni u odbrani koja je temelj Mitroviceve filozofije.Vcrs ce imat velik problem na 4-ci buduci da je Jean-Charles povrijeđen od pocetka sezone kao i Kaba pa nemaju ni jednu klasičnu četvorku.Vjerojatno ce se Buckner spustiti na 4 pa bi Bilan trebao imati znatno vecu minutažu vcrs nego inace a buduci da Zenit slabije brani centarsku poziciju mogao bi Miro vcrs imati dobar nastup
By Rudy5
#108731 Ti si izjavio da su njih dvojica najbolji u napadu i tocka.Sirovino da ista znas o Asvelu ne bi to napisa .Evo samo par statističkih podataka.Prosle sezone po napadačkom učinku Kahudi tek 3. a Noua 7. u ekipi .Razumis li slucajno to? Ove sezone Kahudi je trenutno prvi a Noua 4. u svim takmicenjima.Uzorak je mali , tek oko mjesec dana sezone.Na većem uzorku tj na pola/kraju sezone vjerojatno ce Kahudi bit 2. ili 3. a Noua 4-5 po napackom učinku u svojoj ekipi. A ti pises na osnovu zadnjih par mečeva sto si vidio statistiku priko rez di su njih dvojica prvi i drugi strijelac ekipe te tvrdiš kako su njih dvojica najbolji napadači u ekipi . Aj pogledaj Asvel par puta do kraja sezone pa se nasmiji sam sebi koliko neznas
By RussellWestbrook
#108740 Nisam ja mislio da oni imaju najbolji napadacki potencijal vec da ove sezone daju najvise poena,a vrlo dobro znam da je kaudi ogranicen u napadu i da nikad nije bio neki napadac al ove seozne igra odlicno u oba pravca a za ovog nou ne znam kakav je igrac al vidim da je konstantan u napadu i da igra dobro
Al vidim ti si se bas primio, izgleda da si veliki fan asvela i da gledas redovno utakmice
By Jocker_xd
#108897 Pozdrav svima, novi sam clan na ovom forumu.
Pa bih htio da kazem svoj prijedlog za danas.
Tip za danas mi je Z. Peiners (Dar) manje od 9.5 . Zadnje tri utakmice (dvije euroligaske i jednu u prvenstvnu) nije presao ovu granicu i ima sve manju minutazu. Zadnja utakmica u Euroligi koju su igrali protiv Barselone proveo je 5:23 na parketu bez bilo kakvog ucinka.
Mislim da i danas nece imati vecu minutazu od 10min i ne vjerujem da moze da postigne isto toliko poena. Pozdrav jos jednom. :D