Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By volim_basket
#65778 Bjelica 7.5 UNDER (Mozzart) 1.95

Kucam sa fona, ne mogu da duzim previse. U losoj je formi, dolaskom Tompsona izgubio minute. Na 5 se sad rotiraju Kuzma i Tompson, na 4 Mitrovic i Simon kad igraju sa nesto nizom petorkom, tako da je maltene ispao iz rotacije. Prosli me odigrao samo 5min bez znacajnijeg ucinka. Ne vidim da bi nesto i veceras moglo da se promeni.

Takodje mi se svidja i Walters 6.5 under. I on je u losoj formi, i poslednje vreme igra tek nesto vise od 10min po mecu, tako da mi deluje kao solidan tip.
By jack_wilshere#10
#65786 Pozdrav, davno sam pisao, pa evo i mene sa nekim predlozima.

N. De Colo 18,5 over
Pisano je vec, izgleda da teo ne igra, on bi bio moj pik za ovu tekmu, ali bez njega de colo ce dobiti jos lopti i ruke i čak iako ne bude imao neke visoke procente suta moze lagano da predje ovu granicu.

Maccabi T.A. - Crvena Zvezda 1
Zvezda u odlicnoj formi, no makabi kvalitetnija ekipa i vidi se napredak, neverovatno mi je kako sa ovakvim igracima nemaju bolji skor, ali danas je prilika da pobede i koliko toliko se ukljuce u bordu za plej-of. Nisam znao ko bi od igraca mogao da iskoci, weems po osecaju nekom mom, ali 13,5 granica mi je previse protiv zvezde koja igra najbolju odbranu u el.

A.Tomić - 11,5 over
E sada, vazna tekma za barselonu, dorsey je otpusten, faverani doveden, no ocekujem koji minut vise za hrvata danas. Imace duele sa fizicki mocnim igracima efesa, takodje barsa kompletna, ali ja ga moram uzeti. Ima 4 overa na poslednjih 5 meceva na ovu granicu, vise igra i vise suteva dobija u poslednje vreme, proslu tekmu cak 12. Najmanje siguran od ova 3 tipa.

Srecno :)
By BogdanovicMVP
#65802 Mislim da je dobro probati +6.5 panatu. marathonbet
Igrače ne bi dirao u odsustvu udoha jer je taj vesely retardiran. Može odigrat odlično, može opet imat blokadu u glavi i slobodna pucat 2-10 što mu se događalo pa ga obradovic sjedne na klupu i ne prismrdi vise utakmici. Ovo mi je najbolje uzet jer im je udoh mozda i najvaznija karika ekipe. Obrambeno u reketu, napadacki, izlazi na blokove, stvarno svasta radi u igri fenera i sada bez njega ne vidim fener kao favorit ovdje. Panata u dobroj formi, dobili ih vec u grckoj 12 razlike pa ne vidim zasto nebi to ponovili.