Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Vriskoza
Rudy5 wrote:To je to , sva 4 tipa glatko dobila , pratite me samo za europsku kosarku , neznam jesam li promašio ijedan tip koji sam postavio na ovom topiku cili drugi mjesec , mislim da ne( ako hoce nek provjeri netko), bas ekstra plus na europskoj košarci, a za analize-nekad postavim , vecinom nisam jer moje bi analize bile predugačke i za npr ovi tiket od vcrs bi moga pisat sat vrimena sto mislim da je nepotrebno a ako netko ima slobodno neku zamjerku za odreden par nek slobodno iznese svoje misljenje , pa cemo diskutirat .
Usput u cetvrtak cu postaviti ode tiket za bas jaki ulog ;)

Ja se ne secam kada si ti promasio Evropu :D

Stvarno, svaka cast, odlican izbor parova, znacilo bi kada bi mozda napisao po par recenica zasto te parove igras, mozda bi nam bilo lakse da te ispratimo...

Ukljucicu se i ja malo vise u ovu temu, imam nekog znanja, mozda mogu da pomognem :)
By Rudy5
#69371 Galata- ne igraju Schilb i Preldzic
Fener-ne igraju Sloukas i Vesely
C Zvezda- ne igra Dangubic
Bamberg- ne igra Strelnieks
Milano-ne igraju Simon i Dragic
Olympiacos-ne igra Spanoulis(nije 100 posto)
Maccabi-vjerojatno ne igra Goudelock
Baskonia-vraca se Shengelia
By SexDrogaBODIROGA
#69373 Ja igram Rudda over 12,5, Maccabi je na zadnji prijelaznog roka potpiso Diamona Simpsona, igrača koji bi trebo zakrpiti pozicije 3 i 4. Trebao je jučer sletit u Izarel, ali nije zbog nevremena:

Due to bad weather, Maccabi's newest signee Diamon Simpson will land tomorrow evening as a result will not be available for #MTAOLY

An injury-plagued Maccabi (Quincy Miller, Devin Smith, Andrew Goudelock and Joe Alexander are out) now has a roster reduced down to… eight players.

Ako je sve ovo istina it o da će Maccabi imat samo 8 igrača na rosteru, ovo bi moralo doć, neupitna je i dvica na Oly. :)
By KENZO_13
#69376 Za Fener ne igra Sloukas i Vesely.
Za Galatu ne igra Schilb (suspenzija) i Preldzic. Za Real ne igra Nocioni.
Za Zvezdu ne igra Dangubic, upitni Jovic i Guduric.
Za Bamberg ne igra Strelnieks, Harris, upitni Causer i Vermenko.
Za Maccabi ne igra Smith, Goudelock.
Za Olympiakos ne igra Spanoulis i Hackett.
Za Milano ne igra Simon i Dragic.