Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By sasa.draca25
#61093 Za veceras>
Calathes (12.5) Over - Mozzart
Panathionikos u odlicnoj formi, kompletiran im je tim, a Calathes je u odlicnoj formi i veceras ga ocekujem daleko iznad ove grane. Takodje, naa neki manji ulog, ovde treba odigrati kmb1&> 155.5 bice vrhunska kosarka uz, nadam se, dosta poena jer su obe ekipe u ozbiljnoj fromi.
Teodosic (17.5) Over - Mozzart
Cigani odmah dizu granu sa 15.5 na 17.5 ali svakako cu ga odigrati over jer se vraca posle krace pauze, igraju protiv Fenera sa kompletiranim timom i ocekujem da ovo moze lagano da prebaci.
Dixon (11.5) Under - Mozzart
Nekoliko poslednjih utakmica veoma los, uvek je ostajao ispod ove granice i proslu utakmicu mu je bila 10.5 ne znam cemu povecanje ali nema veze, meni odgovara tako da je on po meni under za veceras.

Srecno
By kokodril
#61108 Calathes obavezno over,odlična forma
Fridzon over 8,5 ,zadnjih 5 utakmica u overi šut za 3 mu je 50%
Između Sloukada i Udohua,mada su oba u formi, biram Sloukada zbog veće efikasnosti u gostima ,Udohua je više domaćica
Clyburn over, u zadnjih 8 ima 7 overa,konstanta je što se tiče postizanja poena , u svakoj utakmici pridruži mu se neko od wilbekin,wanamaker,moerman,Andersona
By pennyHardway
#61132 kolege sto niko Tomica preko 10.5 ne spominje. Forsira se bolesno zadnje tekme i igra u zivotnoj formi, 17 za vikend i 18 p u utorak. Milano ocajno brani reket i ovo mi izgleda kao poklon dana jer je Barca izgleda promjenilo malo igro tako sto vise spustaju na Tomica.