KENZO_13 wrote:Sta danas? Moze li jedno pitanje odnosno pomoc? Heurtel i Seraphin su pozvani u reprezentaciju Francuske pa kako igraju danas za Barcu?
simon je isto pozvan za hrvatsku pa će tek igrat u nedjelju, ista stvar sa ovima
Strelnieks > 8,50
Motum > 7,50
*Odlicna forma
*Bivsa ekipa, motiv vise
Danston -
Rocesti +
Buboa +
Dzening +
Tima -
Tomic +
Kol -
Dzekson +
Rol +
Dzerels +
Teodor -
Micov -
Meklin +
Lo +
Sastre -
Grin -
Plajs +
Mozzart.
j-cross wrote:Ja bih predlozio:
Strelnieks > 8,50
Motum > 7,50
*Odlicna forma
*Bivsa ekipa, motiv vise
Nadam se da je neko ispratio.. Lagano prosli obojica
Sto se tice igraca:
Sloukas 9,5- ,protiv Cska je preso za poen na konto onih bacanja iz nesportske,veceras smatram da nece imati potrebe da forsira,Khimki ima problem u reketu,samo sa Moniom na 4,to ce koristiti Obradovic i mislim da ce vise napadati reket,a i Markovic i Jenkins su dobri defanzivno,tako da i to ide u prilog ovom underu.
Rivers 8,5 + jeste da Pao ima sirok roster,ali volim da odigram igrace protiv bivseg kluba,jos na ovoj granici,uzima on svoje suteve,ima minutazu tako da ga vidim na 10pts.
McColum 10,5 - Nedovic je tu,delice minutazu,tip igraca koji zavisi od ulaza i nekog blizeg suta,nema domet za 3,Cska igra vrlo jaku odbranu,ne verujem da ce puno prilika imati da se dokopa reketa,pa mislim da nece imati sansu da predje ovu granicu.
Realno, tu se mogu ganjat samo neka iznenađenja, nema ozbiljnog klađenja, pa to su ljudi koji su se skupili i prvi put vidli prije 2-3 dana
Čak bi probao možda na BiH i možda kontrahendikep na HR, al to su sve ludosti
Sramota je što su napravili od košarke