Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Rocchi
KENZO_13 wrote:9,5/W. Thomas -
9,5/Spanoulis -
12,5/Randolph -

Uzeo sam dubl Spanoulis ispod 9.5 a Milutinov preko 11.5.

KO je po tebi bolja opcija za ispod u Milanu, Sergio ispod 14.5 ili Nedovic ispod 10.5. Vidim oba se igraju ispod i maxbet im pomjerio granicu za 2 poena dole.
By Rovinjez
#128253 Greg Monroe over 15,5

igrao sam ga proslo kolo protiv panate i dosao je a vjerujem da ce i danas, dunston ima taj problem s ramenom tako da ce biti odsutan sto bi trebalo njemu znatno olaksati posao, pleiss i sanli su za ovako talentiranog napadaca povoljan match-up i vjerujem da ce ga iskoristiti

Stefan Pot over 8,5

iznenadujuce los pocetak sezone za njega medutim to nije omelo fmp da krene sjajno u sezonu i djeluju jako dobro, mislim da je samo pitanje trena kad ce se i on probuditi a protivnik je idealan da takvo nesto pocne vec danas
By KENZO_13
Rocchi wrote:
KENZO_13 wrote:9,5/W. Thomas -
9,5/Spanoulis -
12,5/Randolph -

Uzeo sam dubl Spanoulis ispod 9.5 a Milutinov preko 11.5.

KO je po tebi bolja opcija za ispod u Milanu, Sergio ispod 14.5 ili Nedovic ispod 10.5. Vidim oba se igraju ispod i maxbet im pomjerio granicu za 2 poena dole.

Izvini sto kasnim sa odgovorom, ja bi i odigrao sam Nedovica pa sta bude.

Prosao sam Djordjevica i Pota cekam Nikolu a na drugom pao Thomasa.
By manje under
KENZO_13 wrote:Sreca pa nema blowout u EL :D :D :D

Tebi sreća sa Milutinom, meni nesreća sa Hinesom. Tip staje na 7, ja ga igram ispod 7,5. I izađe na kraju 3. četvrtine. Ivrati se na 23 razlike 7 minuta prije kraja :roll: . Sveti Nba ;)