Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Teo
Rudy5 wrote:Dixon over poeni proslo
Dixon over asisti i ukrad lop proslo
Hickman over poeni proslo
4/4 al eto računat cu ovo kao 2 para heh, nadam se da ste ispratili nesto , nisam masio par cili drugi mjesec na ovoj temi, da je bilo ko bar malo pratio u dobrom bi plusu bio i na singlu a di ako ste kombinirali 2,3 para.Zamolio bi samo moderatora da napravi novi topik Europa+Aba(3 mjesec) da i u novom topiku nastavimo dominaciju i zadovoljan sam sto se dosta ljudi uključilo u ovaj topik na moj poziv :D idemooo

Stvarno nemam losu namjeru ali se uozbilji malo,juce si promasio par,igras kvote 1,35 koje i malo dijete zna odigrati pa ako dodje,dodje.O kakvim ukradenim loptama pricas,pusti te gluposti,gde to ima igrati,danas izbacio ponudu ocajni max bet i dao kvote po 1,4 gde su realne kvote 1,85,to se ne moze prognozirati a posebno ne po tim kvotama.Npr najbolji defanzivac eurolige i najbolji kradljivac lopti je ubjedljivo Djenka a danas nije imao ni jednu ukradenu loptu a bio je najefikasniji igrac na mecu i proveo je u igri 31 min.

Predlozi tip minimalne kvote 1,85 i ako imas vremena obrazlozi ga a ove parove tipa Baskonije nemas potrebe da pises jer nam sama kladionica kaze ko ce dobiti a i mi ostali zar nesto pratimo pa znamo da se Baskonia bori za top8 dok su ovi Repesini davno odleprsali.
By Mr. No
Teo wrote:
Rudy5 wrote:Dixon over poeni proslo
Dixon over asisti i ukrad lop proslo
Hickman over poeni proslo
4/4 al eto računat cu ovo kao 2 para heh, nadam se da ste ispratili nesto , nisam masio par cili drugi mjesec na ovoj temi, da je bilo ko bar malo pratio u dobrom bi plusu bio i na singlu a di ako ste kombinirali 2,3 para.Zamolio bi samo moderatora da napravi novi topik Europa+Aba(3 mjesec) da i u novom topiku nastavimo dominaciju i zadovoljan sam sto se dosta ljudi uključilo u ovaj topik na moj poziv :D idemooo

Stvarno nemam losu namjeru ali se uozbilji malo,juce si promasio par,igras kvote 1,35 koje i malo dijete zna odigrati pa ako dodje,dodje.O kakvim ukradenim loptama pricas,pusti te gluposti,gde to ima igrati,danas izbacio ponudu ocajni max bet i dao kvote po 1,4 gde su realne kvote 1,85,to se ne moze prognozirati a posebno ne po tim kvotama.Npr najbolji defanzivac eurolige i najbolji kradljivac lopti je ubjedljivo Djenka a danas nije imao ni jednu ukradenu loptu a bio je najefikasniji igrac na mecu i proveo je u igri 31 min.

Predlozi tip minimalne kvote 1,85 i ako imas vremena obrazlozi ga a ove parove tipa Baskonije nemas potrebe da pises jer nam sama kladionica kaze ko ce dobiti a i mi ostali zar nesto pratimo pa znamo da se Baskonia bori za top8 dok su ovi Repesini davno odleprsali.

Dragi Teo, Rudy je lozac
By Rudy5
#69443 Hahahah koji kurac ??? postavio sam danas dixon i hickman over poeni koji su prosli , a tip je pitao za ukradene lopte , predložio sam mu dixon 0,5 over kao najbolji tip za ukr , a to sto spominjes pad na 1,35 to je na topiku ostali sportovi gdje predlažem onako solidne tikete s ukupnim koeficijentom 3-10 a ja pisem da nisam masio tip na ovom topiku aba + euroliga a svi tipovi koje sam postavio ode su bili s koeficijentom od 1.85-2.20 izuzev ovog tiketa 4.36 kojem sam postavio danas .Neznas ni procitat post a upravo zbog takvih likova poput tebe i ne pisem analize jer mislim da moje stručno misljenje nije vrijedno takvih likova poput tebe a budući da sam dobronamjeran nekad postavim parove koje odigram .lp
By Teo
Rudy5 wrote:Hahahah koji kurac ??? postavio sam danas dixon i hickman over poeni koji su prosli , a tip je pitao za ukradene lopte , predložio sam mu dixon 0,5 over kao najbolji tip za ukr , a to sto spominjes pad na 1,35 to je na topiku ostali sportovi gdje predlažem onako solidne tikete s ukupnim koeficijentom 3-10 a ja pisem da nisam masio tip na ovom topiku aba + euroliga a svi tipovi koje sam postavio ode su bili s koeficijentom od 1.85-2.20 izuzev ovog tiketa 4.36 kojem sam postavio danas .Neznas ni procitat post a upravo zbog takvih likova poput tebe i ne pisem analize jer mislim da moje stručno misljenje nije vrijedno takvih likova poput tebe a budući da sam dobronamjeran nekad postavim parove koje odigram .lp

"Neznam"procitati ili ti mozda ne znas pisati.Znaci moram gledati na kome si topiku postavio i da na osnovu toga vidim je li dobar predlog ili nije.Skola je sutra.Laka noc.
By UcenikVelikog
#69460 Reo je Rudi za Dixona danas,ali svi su napravili Steal pa nije moglo da se promasi,ako ne verujete evo vam tiketi iz maxbeta pa pogledajte,mada kreteni nisu još ubacili stealove ali na zvaničnom sajtu euroleague se jasno vidi da sam prošao sve parove. Ne umem da postavim sliku evo uđe se u status tieta i kuca se:
40706-NSPGWE-27 PIN:7067
I DRUGI: 40706-NSPGWE-20 PIN: 1916