Rudy5 wrote:Dixon over poeni proslo
Dixon over asisti i ukrad lop proslo
Hickman over poeni proslo
4/4 al eto računat cu ovo kao 2 para heh, nadam se da ste ispratili nesto , nisam masio par cili drugi mjesec na ovoj temi, da je bilo ko bar malo pratio u dobrom bi plusu bio i na singlu a di ako ste kombinirali 2,3 para.Zamolio bi samo moderatora da napravi novi topik Europa+Aba(3 mjesec) da i u novom topiku nastavimo dominaciju i zadovoljan sam sto se dosta ljudi uključilo u ovaj topik na moj pozividemooo
Stvarno nemam losu namjeru ali se uozbilji malo,juce si promasio par,igras kvote 1,35 koje i malo dijete zna odigrati pa ako dodje,dodje.O kakvim ukradenim loptama pricas,pusti te gluposti,gde to ima igrati,danas izbacio ponudu ocajni max bet i dao kvote po 1,4 gde su realne kvote 1,85,to se ne moze prognozirati a posebno ne po tim kvotama.Npr najbolji defanzivac eurolige i najbolji kradljivac lopti je ubjedljivo Djenka a danas nije imao ni jednu ukradenu loptu a bio je najefikasniji igrac na mecu i proveo je u igri 31 min.
Predlozi tip minimalne kvote 1,85 i ako imas vremena obrazlozi ga a ove parove tipa Baskonije nemas potrebe da pises jer nam sama kladionica kaze ko ce dobiti a i mi ostali zar nesto pratimo pa znamo da se Baskonia bori za top8 dok su ovi Repesini davno odleprsali.