Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Rudy5
Gojsa wrote:
BogdanovicMVP wrote:Zadar pobjedu se moze spajat sa bilo cim. Rekao sam prekjucer da kup ostaje u zadru i oni ovo lagano dobijaju, kao i cedevitu u finalu.
Spajao sa +35.5 zabok 1.30 u domacim kladionicama i crnogorcima u vaterpolu. Zabok bi trebao pokriti i ovaj +27.5 hendikep jer su stvarno dobra ekipa, a ti rusi su toliko uzasni da bi crnogorci trebali pokriti -1.5 hendikep, a pobjeda ne bi trebala dolazit u pitanje.

Ako ćete spajat listiće, mislim da žorić prolazi 18.5 jer ga ne može nitko čuvat u zadru i ivanov jer se žora čuva u obrani i ne smije skupljat faulove

Cuo sam da ce im odma dati pehar poslije cibone

Ima li smisla uopce ovo komentirat.. inace BogdanovicMVP zna znanje, to sam davno primjetio al zbog ovakvih likova se ni meni bas ne pise... pod hitno treba uvesti neki red na forum
By Gojsa
Rudy5 wrote:
Gojsa wrote:
BogdanovicMVP wrote:Zadar pobjedu se moze spajat sa bilo cim. Rekao sam prekjucer da kup ostaje u zadru i oni ovo lagano dobijaju, kao i cedevitu u finalu.
Spajao sa +35.5 zabok 1.30 u domacim kladionicama i crnogorcima u vaterpolu. Zabok bi trebao pokriti i ovaj +27.5 hendikep jer su stvarno dobra ekipa, a ti rusi su toliko uzasni da bi crnogorci trebali pokriti -1.5 hendikep, a pobjeda ne bi trebala dolazit u pitanje.

Ako ćete spajat listiće, mislim da žorić prolazi 18.5 jer ga ne može nitko čuvat u zadru i ivanov jer se žora čuva u obrani i ne smije skupljat faulove

Ima li smisla uopce ovo komentirat.. inace BogdanovicMVP zna znanje, to sam davno primjetio al zbog ovakvih likova se ni meni bas ne pise... pod hitno treba uvesti neki red na forum

Izvinjavam se nisam nista lose mislio
By kokodril
Gojsa wrote:

čuo sam da se nećemo moći dopisivati narednih 7 dana, navodno
By CP3_BG32
kokodril wrote:
Gojsa wrote:

čuo sam da se nećemo moći dopisivati narednih 7 dana, navodno

Ovo je najveca glupost pisati siguran sam .Dobit ce 100% i slicno.Nek ti ovo bude za nauk.Da su igrali protiv Zaboka pa ajde.Licno sam u wwinu odigrao kontra 5 razlike po kvoti 1.9.Mirisala mi je pobjeda Cibone.Ipak je Cibona CIBONA.Zadar je toliko ocajna ekipa da im je Cibona 10+ puta prodala istu akciju sa Zoricem.Covjek je imao 24 poena dok sam gledao.
By BogdanovicMVP
#94049 Pogodi svašta, fali jedan par- ne valjaš. Nema veze, tako to ide, nema ljutnje. Inače ne pišem ništa ni kad pogodim ni kada falim jer smatram da je to gušenje foruma, ali moram napisat par stvari.
Forum služi da bi vidili različita viđenja nekih oklada, forum ne služi da bi stavljali zadnjih 30 eura na nešto što je neki lik kojeg nikad niste vidili stavio jer je on rekao da je to 100%. Meni osobno je ovaj poraz zadra veliko iznenađenje i falio sam što sam sve ovo što sam pogodio jučer vezano s njime. Ako mislite biti u pozitivi na kladionici, morate shvatit da se to ne može postići ako imate budžet od 100 eura pa ću ja sada igrati 100 za 200, 200 za 400 itd. Falit ćeš kad-tad. Kladionica je na duže staze i normalnim klađenjem s određenim ulozima uz nekih 60%+ dobitaka možeš razmišljati o plusu.
Danas sam igrao hrvate i ruse u vaterpolu, žorić preko 18.5, cedevita manje od 159.5 i partizan i zvezdu u kupu. Nerealno je postavljen koefc na srbe, švabima ne igra nitko, poveli su samo djecu pa bi rusi trebali dobit. Žora opet ide na 25+ jer ga nema tko čuvat isto ko jučer,cedevita ne vidim kako će tu bit preko 160 poena, kriminalni su i jedni i drugi pa ne znam tko će davat te silne koševe, partizan i zvezda će igrat u finalu
Neću pisati uloge da ne bi imao nekog na duši što neće imati za sendvič u ponedjeljak u školi.
Živili
By n_tosic10
#94053 Drugari, smirite strasti. Niko nista zlonamerno ne radi. I ja kada pogadjam dobijam poruke u inbox, kada masim druga je prica.
Sto se tipova tice, ovi kupovi su zlo, ja sam juce, prekjuce masio Valensiju sa Tenerifama, raspali Radicevic ih demolirao.
Danas cu ovako:
Olimpijakos - Aek KI 1 1.22
Necu na ovom paru da trosim mnogo reci, Oly ovo dobija. Ove godine im je Aek vec jednom uzeo skalp, ali na tome se zavrsava.
Tofas - Besiktas KI 2 1.65
Analizzirao sam Besiktas pre koji dan, Isto mi vazi i za danas. Pre neki dan sam ih poogodio i u hendikepu, a i analiza je bila dobra. Ne vidim da Tofas moze da im napravi problem. Vidim ih u finalu kupa.
Bayern - Ulm 1.20
Tripl zavrsavam sa Bajernom. Bajern je izgubio Macvana, jeste to gubitak, ali je Bajern dobrio Lucica. Ima Bajern dosta igraca pod kosem, Booker, Zirbes, Bartel, a Lucic ce samo doneti trcanje, fizikalije, a to je ono sto je Bajernu bilo prekopotrebno sve ovo vreme. Necu da rizikujem sa hendikepom, ali mislim da dolazi i u hendikep.
Srecno!!!
By Rudy5
#94065 Majstore vidio sam da si neki dan pisao svasta kao i danas.. tipa Tenerife nema nikakvu sansu i slicno a prednost im je cak i teren bio jer se igra u Gran Canaria Areni na kanarskim otocima a Tenerife je susjedni otok tako da su imali skoro domaćinsku prednost i razvalili su ih.. inace majstore Radićević igra pleja al u Gran Canariji i jucer je zabio bas ono 2 trice u stilu vrhunskog šutera nakon izlazaka iz blokova iako svi znamo kakav je zapravo njegov sut al to dosta govori o odbrani Fuenlabrade tako da si se i tu "malo" zabunio. Inace sam bas pisao par stranica prije tvoje objave o Tenerifeu kao odličnoj ekipi s vrhunskom odbranom i stručnjakom na klupi... Za vcrs samo T.Abromaitis(8.5) VIŠE.. granica ima u premieru