Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By baja papaja
lovac wrote:laso debilčina ne koristi tavaresa

Jedina stvar koju su igraci Albe branili je pnr sa Tavaresom. Na svim ostalim pozicijama pucanje i raspad ali Edija su zatvarali svaki napad. Ja sam ga takodje igrao over i iznenadio sam se kada sam video sta se radi. Osim ovih suteva koje je imao mogao je mozda jos 1 da uzme i to je to.
By baja papaja
#131543 Evro poznavaoci sta mislite o Nidamu over, Hopkinsu under i Reedu over?

Busucnost sam gledao dosta, Reed je bas dominantan, nzm ko ce i kako ce da ga cuva u drugom timu zvezde... Da li ce laksi posao imati bekovi ili centri Buducnosti veceras?

Hopkins ide na Mozlija koji je ljuta guja defanzivna, ne znam koliko im se poklapaju minuti ali Partizan je supalj spolja jako u igri COL lopta dosta kruzi i trazi se otvoren sut za 3p ili napad na obruc kroz blok. Nekako mi je logicno da je tu uloga hopkinsa da cuva reket i obezbedjuje skok, ima ko ce da ubacuje poene. Da li gresim?

Needham iskljucivo jer se Pullen povredio i sada bi trebao da upadne u prvu petorku. Ako bude tako lopta ce kod njega u rukama provoditi dosta vremena i trebalo bi da prebaci protiv Cacana.
By RussellWestbrook
#131548 E ne znam sta da ti kazem, ja bi ovo sve preskocio :lol:

Za reeda ti mogu samo reci da je lakse bekovima zbog covica koji ne moze stolicu sacuvati i mogu ga napasti kako hoce

Mozli jeste odlican u odbrani, ne znam kolika je granica ali vidim da je u meridianu 8.5 sto je malo da se igra under, jer on igra oko 25min, ima svoje suteve zna pogodit i trojku visociji je od mozlija i moze sutnut preko njega

Vajthed ulazi u petorku umjesto pulena a ne nidam, nidam ove sezone ima drugaciju ulogu, vise gleda da razigra ostale a poentiranje je prepustio vajthedu i pulenu, uzima skroz malo suteva a i procenti su mu losi, trojke samo 30%
By Beli#88
#131648 Ovo je dobar tip ako se sigurno vraćaju svi u Ciboni
Shurna 8.5. -
Kao i u evro cupu ne znam odakle ova granica jako loša forma, real na 3/4 dobre odbrambene igrače ima
Ne vidim kako on može da prodje ovu granicu
Tobi 9.5. -
Opet igram njega manje, menja se sa Dubljevicem očekujem da Dubljevic iz utakmice u utakmicu dobije sve više minuta posle povrede
Srećno
By RussellWestbrook
#131800 Pot 7.5 manje
Igokea potpisala greja i ocekujem jos manju ulogu pota, tu su sad klemons grej talic na bekovskim pozicijama, kad jos dodamo josila atica karmajkla ne vidim nacin kako da pot ovo prebaci
Protiv turk telekoma samo 8 minuta, na zadnjih 6 utakmica nije prebacio 7.5