CSKA-Baskonija, bek domaćina u najboljoj formi trenutno uz Klejburna, ali Klejburn ima težak mečap večeras, Grejndžer na Rodrigeza, težak mečap takođe, oba centra Hajns i Hanter pod znakom pitanja, neizvesno je dal će igrati, meč na veliki broj poena, velika i granica ali mislim da postoji dobra šansa da Francuz ode na 20+ poena zbog svega navedenog i jednostavno mora da povuče večeras. Rodrig Boboa nije neki elitni defanzivac, čak šta više mislim da je najslabiji odbrambeni igrač u celoj prvoj petorci i mislim da će De Kolo to da iskoristi. Rusi nisu igrali kup protekli vikend, poslednji meč domaćina pre 8 dana i potpuno je odmoran večeras.
skor 4/7
RussellWestbrook wrote:Klejburn preso
Evo sad vidim tvoj post, i ja sam ga igrao jos dns, uhvatio je dobru formu, a realno igrace CSKA je uvijek lakse pogodit over, jer uvijek daju tonu poena
E ovo za igrace cska si u pravu daju dosta poena i zato njih nikad ne treba igrati under samo over
M.Lessort 8,5 VIŠE
Lessort je u odličnoj formi u Euroligi u zadnje vrijeme, u zadnjih 4 utakmica u Euroligi prebacivao je ovu granicu i to redom upisujući 10,9,9,15 poena.
Danas Crvena Zvezda gostuje kod Brose Bamberga, a u njihovom zadnjem međusobnom susretu u Beogradu Lessort je ubacio 14 poena.
Brose ne igra neku pretjerano dobru obranu na centarskoj poziciji, u prošloj utakmici na gostovanju kod Fenerbahcea Vesely im je ubacio 26 poena.
Hrvatska Lutrija
Tavares 7.5 manje
Kerol protiv barse uvjek igra odlicno neki dan im je u kupu dao 18 uz 7 sutnutih trojki pogodio je 4 nek veceras pogodi 3 preso je,hanga jeste dobar defanzivac al tesko da neko moze pratiti kerola kroz blokove kome treba malo prostora da sutne
Tavares je u kupu neki dan igro samo 5 minuta i dao 2 poena,real nema akcija za njega on poene daje iz skokova i pika,jos jedan plus je povratak ajona koji ce veceras imati vecu minutazu.Barsa ima samo tomica na centru a tavares se nije snalazio protiv njega skace na svaku fintu a kad je tomic na klupi barsa igra nizu petorku sa oriolom na centru koji moze sutnuti trojku a to tavares ne moze pratiti i on ide na klupu,tako je bilo u svim mecevima ove sezone izmedju barse i reala
Simon 10.5 vise
Kasnije ide i nekolko recenica zbog cega over