Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Jeffrey
#175334 Evo jedan pik za jače, penal

Bojan Dubljević 5.5 skokova + Admiral

- nema Rivera igrat će puno value granica očekujem najmanje 7-8 skokova od njega

Ulog za jače

Klemen Prepelić 7.5+ ( Germanija) isto za jače

- kod Valencija skračena rotacija na bekovima, Jones vuče povredu ali trebao bi igrati, Prepeliću se otvaraju minute skače mu usage ratw, sad igrao dosta u ligi ali šut za tri 1-8, vjerujem da će i večeras siliti i zabiti koju tricu više.

Amath M’Baye 8.5- ( Germanija) niži stake

- računam da večeras debitira Singlenton tako da će mu pasto usage rate. Margina je sigurno value jer dosta je tu potrošaća u Efesu na minutažu ispod 20 min nevidim ga na visokim brojkama.
By SergioRodriguez
#175341 Nisam neki strucnjak za EU kosarku pa me zanima misljenje vas koji to vise pratite.

Youssoupha Fall 5.5 skokova vise

Protiv Barce 18 skokova prije mjesec dana. Prije toga 7 takoder u medusobnoj.
Barca dopusta dosta skokova protivnickih visokih igraca pa im je Tavares uzeo 11 skokova, Petrusev/Mitrovic 17, Papagianis 9 a Dubljo 6.

Znam da ima problema sa faulovima i da je rizik al mi djeluje kao jako dobar pick. Zanima me sto vi mislite o tome
By 2paNN
#175345 Valencia - Efes h2 4.5 (1.88 kv) Maxbet

Nemam puno sta da kazem a da niste sve spomenuli, mislim na izostanke.
Svakako i da su kompletni verovatno bi igrao samo 2 ali ovako smatram da moze da bude i tih 5 razlike.
Valencia ce moci da parira kao Zvezda juce, a kad bude usledio pad to ce Efes iskoristiti.

Bonzie Colson vise od 8.5 (1.90) Maxbet

Razmisljao sam se izmedju njega i Ledaya, ipak sam uzeo Colsona posto ipak mislim da je u boljoj formi.
Presao je 4/5 na poslednjih 5, doduse tu je bilo 3 tekme iz lige, ali opet smatram da moze da odigra utakmicu preko 10 pts.
Takodje Partizan ne igra neku odbranu, popravili su se malo u poslednje vreme ali opet je to dosta brz tempo i dosta poena, i
smatram da ce se fokusirati na druge igrace sto moze da bude samo plus ovom paru.

Juce sam 1/2, nadam se da danas ide 2/2.. Pozdrav.
By Slucajnox
#175348 TRAE BELL-HAYNES 4.5 ass +

Vise se profilisao kao asist igrac, Buducnost dovlea Erika Grina koji ce verovatno prerasti u prvu napadacku opciju, Kaba&Haynes dobro deluju u piku i lob pasovima. Poslednjih pet partija 11,5,6,6,3.

Alen Omic 6.5 sk +

Matkovic se pozalio na povredu i propustio trening, ostaje Omic koji skakacki je uvek aktivan, ove sezone imao i partiju od 21 skoka, poslednje 4 u EC je dolazio preko.
By lucianonk
#175353 Prvo nekolika zicera:

Lyon - Barcelona 2

Na pola takmicenja smo, nikad neizvjesnije nije bilo, svaka pobjeda je bitna i mislim da ce barsa uci bas jako u ovaj mec veceras. Jes da im je trener jedna obicna prevara, ali imaju kvalitetan tim da ovo lagano dobiju veceras.

Valencia - Efes 2

Ista prica kao i gore, jos Valencia oslabljena drasticno veceras, mislim da nemaju sta traziti tu, samo je pitanje kolika ce razlika biti i H2 (+4,5) je dobar pik.

Josh Nebo 9,5 vise

Nemam sta odje filozofirati i izmisljati toplu vodu, lesor se trosi mnogo na obje strane parketa, i to iskoristi svaki centar kako u el tako i u aba da fino zatrpaju kos i predju granicu. Po meni mozda i najsigurniji pik veceras.

Bojan Dubljevic 5,5 skokova vise

Složio bi se sa Jeffrey-em gore, za mene drugi pik veceras.

Klemen Prepelič 8,5 vise

Zbog svih izostanaka u valensiji a mislim da mu je i vrijeme vise da odigra 10+ pts partiju.

James Nunnally 8,5 vise

Ide na bivsi tim, zna igrati u toj dvorani, prosle sezone imao najbolji procenat za 3 igrajuci bas za makabi, ove sezone ga zejko ne koristi kako bi trebalo ali mislim da veceras moze lagano ubaciti 3 trojke.

Bryce Jones 11,5 vise manja granica

Proslo kolo na pol imao 10 a mec zavrsio sa 12, onaj utripovani kreten od trenera limoza izmislja toplu vodu i sa nekim grimasama i dranjem mislim da je veci trener nego sto jeste, a ustavri je prevarant jedan obican. Brajs veceras ovo prebaca za pol samo da mu dozvoli da igra koliko treba i mora, ako misle da imaju jos jednu sansu za prolaz.

Venezia - Ulm 163,5 manje

Ovo igram iz kola u kolo, Venecija tvrd domacin a kosevi najtvrdji u evropi, to su pricali i mnogi analiticari i komentatori, nije ni cudo sto 90% utakmica zavrsi ispod granice.

Darussafaka - Benfika 1

Darusafaka ovo veceras resava na svom terenu i idu dalje, kvalitetniji su minimum 3 puta.
By Rovinjez
#175355 Tibor Pleiss over 5,5 (1,90) Maxbet

Za mene najbolji par danas koji bi uzeo malo jace a nemam di odigrati ali evo mozda nekom posluzi, ataman u pravilu kod centara gleda kriterije tipa bivsi tim, poznavanje te lige i podneblja tako da bi Pleiss kao bivsi igrac valencije morao startati, u Turskoj im je zabio 9 poena u svega 12 minuta radi problema s faulima, bude li na nekih 20 minuta bit ce dovoljno

Toney Douglas over 12,5 (1,85) admiral

Iskusan igrač koji je imao svoju NBA karijeru s nakon toga se otisnuo malo u kinu a kasnije i u Europu, bio je u Turskoj gdje je odigrao izmedju ostalog jednu sezonu za dacku a onda isao dalje do Italije, grcke i sletio u Portugal u ekipu Benfice koja ima par poznatih imena. Prvu utakmicu Turci iznenadujuce lako dobili a on je bio jedan od rijetkih na visini zadatka sa 24 poena. Turci naravno opet favorit ali također bi i on trebao bit na razini i prebaciti ovo
By Teo
#175357 Nikola Kalinic 7,5 Under 1,90 [Maxbet]

Moram reci da ne pratim mnogo EL ali sam ovo odigrao.Pogledam Zvezdinu utakmicu i to je sve od gledanja.
Na zadnjih 8 utakmica je samo jednom prebacio.Sirok roster kod Barse, istina nema Satoranskog ali i bez njega ima tu dosta igraca koji mogu poenterski povuci a Kalinic je vise zaduzen za druge stvari.Na zadnja tri meca broj suteva mu je 2,5,2 a sa tom ulogom u napadu vjerovatno ce morati sve pogoditi da prebaci ovu granicu.Prvi mec protiv njih 5 poena.Srecno
By viljasboas
#175361 Dante Exum manje 11.5

Guzva kod Partizana spolja, Exum je igrac koji je poenterski mnogo ubojotiji sa pozicije beka nego na pleju, prosli mec na kecu protiv Monaka 7 od 11 poena kao plejmejker dao u poslednjoj cervrtini u blowoutu. Na bekovskim pozicijama Punter, Nunnally i Andjusic koji je u odlicnoj formi, na kecu su tu Madar koji dobija prednost u odnosu na Exuma, plus je u rotaciji sada i Avramovic koji je protiv Cibone odigrao 23 minuta. Partizanova igra ne lici ni na sta kad Exum igra organizatora igre, a na dvojci ima tu ko je opasniji, ne ocekujem njegov veliki usage veceras...
By reggie31
#175370 Jan Vesely 9.5 over bet365

Veseli je u odlicnoj formi i sto je najbitnije agresivan je ka kosu u poslednje vreme i ima vise pokusaja za dva ali i vecu uspesnost.Negde od 14 kola je krenula njegova renesansa i mec sa Panatinaikosom kod kuce kada je postigao 15 poena.Zatim ide Valensija 14,Zvezda 10,Virtus 12 a izmedju je i derbi sa Realom odigrao protiv Tavaresa 11 poena.Dakle Veseli trenutno gori,nije lak mecap u vidu Fala 2.21 visokog Senegalca.9.5 je nekako taman
By Printezis15
#175375 2/3 jučer, Slanina i Frazier lagano, danas lovim undere :

Nemanja Gordić 8,5 -

Cluj potpisao Shepherda, iako Gordic ima nelose brojke u Eurocupu dosad, racunam da mu pada minutaza i usage, ima dosta potrošača u ekipi, a i zadnje tri utakmice u ligi je ostajao ispod na 2, 4 i 8 poena.

Allerick Freeman 11,5 -

Ovdje više idem na statse, u Lega A ligi zadnjih 5 utakmica under 10,2,6 2,3 poena, zadnje 3 u Eurocupu 5,7,11 poena, mislim da jedino može s dobrim procentom šuta u over u onih 20ak minuta što bude na parketu.