- 11 Jan 2023, 14:01
Prvo nekolika zicera:
Lyon - Barcelona 2Na pola takmicenja smo, nikad neizvjesnije nije bilo, svaka pobjeda je bitna i mislim da ce barsa uci bas jako u ovaj mec veceras. Jes da im je trener jedna obicna prevara, ali imaju kvalitetan tim da ovo lagano dobiju veceras.
Valencia - Efes 2Ista prica kao i gore, jos Valencia oslabljena drasticno veceras, mislim da nemaju sta traziti tu, samo je pitanje kolika ce razlika biti i H2 (+4,5) je dobar pik.
Josh Nebo 9,5 viseNemam sta odje filozofirati i izmisljati toplu vodu, lesor se trosi mnogo na obje strane parketa, i to iskoristi svaki centar kako u el tako i u aba da fino zatrpaju kos i predju granicu. Po meni mozda i najsigurniji pik veceras.
Bojan Dubljevic 5,5 skokova vise Složio bi se sa Jeffrey-em gore, za mene drugi pik veceras.
Klemen Prepelič 8,5 vise Zbog svih izostanaka u valensiji a mislim da mu je i vrijeme vise da odigra 10+ pts partiju.
James Nunnally 8,5 vise Ide na bivsi tim, zna igrati u toj dvorani, prosle sezone imao najbolji procenat za 3 igrajuci bas za makabi, ove sezone ga zejko ne koristi kako bi trebalo ali mislim da veceras moze lagano ubaciti 3 trojke.
Bryce Jones 11,5 vise manja granica Proslo kolo na pol imao 10 a mec zavrsio sa 12, onaj utripovani kreten od trenera limoza izmislja toplu vodu i sa nekim grimasama i dranjem mislim da je veci trener nego sto jeste, a ustavri je prevarant jedan obican. Brajs veceras ovo prebaca za pol samo da mu dozvoli da igra koliko treba i mora, ako misle da imaju jos jednu sansu za prolaz.
Venezia - Ulm 163,5 manje Ovo igram iz kola u kolo, Venecija tvrd domacin a kosevi najtvrdji u evropi, to su pricali i mnogi analiticari i komentatori, nije ni cudo sto 90% utakmica zavrsi ispod granice.
Darussafaka - Benfika 1Darusafaka ovo veceras resava na svom terenu i idu dalje, kvalitetniji su minimum 3 puta.