Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Abrakadabra
petko87 wrote:Mladjani Tawares od 2.5 m neki over 12.5, cini mi se da je neko pisao da svi centri trpaju Albu… gledao sam protiv Cz pa njega realno nema ko da cuva kao svojevremeno Bobija

Ima i Alba gorostasa, onog Kumandjea (kako god). Ne moze snagom da parira Tavaresu, ali visinom moze... Verujem da se Tavares dosta potrosio protiv Zvezde, pa ce mozda Porie dobiti neki minut vise.

Hteo sam Kumandjea igrati manje, ali nema ga u Socceru.

Neko je gore pomenuo Skokove Matijunasa, to mi deluje realno a i poeni 8.5 u Socceru deluju ok.
Mogu Nedovic i James manje da se pojure na povisenim granicama, u Socceru 20.5 i 19.5.

Mora Zvezda ovde na mali broj poena ako zeli neku neizvesnu zavrsnicu, sigurno da osecaju umor i da ce odbrane biti fokusirane na njih.
By Snipes91
#175550 18:45 Hayes Davis N. više 8,5 1.85
19:00 Mitrović L. manje 7,5 1.85
20:00 Poirier više 5,5 1.85
20:30 Shengelia T. manje 9.5 1.85 admiral svi

Pozz,moj prvi post na forumu,ja ugl igram narodnjake od 4,5 igrača,jer nažalost u Hrvatskoj se ne isplati igrat Single i Double listiće.Pa uzmite moje tipove sa dozom rezerve.Danas jedan narodni, Hayesa prepaljen od prekjučer,Mitrović izgubljen u Euroligi,gledao sam ili Cornelie ili Poirier,oba po meni idu over,al mislim da se Tavares premorio sa Zvezdom,i da bi on mogao iz drugog unita profitirat,a Shengelia me zadnja 3 narodna uvijek ispoštovao under,gledao sam zadnju s Žalgirisem,čovjek ne zna di goni,uzeo 5 šuteva zadnju,2 predzadnju utakmice,baš velik pad u formi.
By UcenikBGD
Gurovic15 wrote:@Ucenik

LeBranko 2.5?
Koji ulog idemo?

LeBranko, odličan šuter za TRI !!!
Vraća se VildoČa pa će imati manje minuta LeBra, ali će opaliti bar jednu. Može simbolično da se proba nešto.
By petko87
UcenikBGD wrote:
Gurovic15 wrote:@Ucenik

LeBranko 2.5?
Koji ulog idemo?

LeBranko, odličan šuter za TRI !!!
Vraća se VildoČa pa će imati manje minuta LeBra, ali će opaliti bar jednu. Može simbolično da se proba nešto.

Plus mu je i rodjendan danas :D
By Nemkeee
#175569 Cornelie 7.5+

Nema Decka, više minuta za njega, dobar šuter za 3, ovo bi danas trebalo lagano da prebaci.. Igraju protiv Albe koja je defanzivno jedna od najgorih ekipa u El