Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Nilliw
#194831 Gledao sam Buducnost protiv Trenta, nije puno Zakelj koristio B.Paula
Danas 9.5 margina

Koristio je vise Megija, za razliku od proslog trenera

Doduse to je samo jedna utakmica ali vredi ispratiti
By Nilliw
#194837 Ovaj Makundu je najukletiji igrac u ovoj prokletoj ABA ligi

Kad ga igram over lik je pasivan nema ga nigde, igrao protiv Zvezde i sad protiv Cedevite

Ista prica opet
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Makoundou 9.5 over lokali RH 1.85 ❌
- Cedevita loša pod košem, užas, pune ih svi centri, a Makoundo dobra forma zadnju protiv Trenta dominirao, 23 poena, Admiral ga drži na 13.5 znaju sponzori aba lige pravu marginu
Lovite to dok imate, bit će public bet

Cedevitu je punio drugi centar Makoundo loš večeras lost
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Aba liga singl
Cobbs 12.5+ over lokali SS 1.85✅✅
- vratio se Cobbs nakon ozljede i odigrao kako protiv Partizana 29 minuta 9 poena , pa zatim u Europi 31 min 19 poena, prije ozljede niti jednu utakmicu u Eurocupu ispod 13, u Aba ligi isto odlične brojke tako da vidim ovog amera na tih 13 poena. Očekujem ga na parketu 30min, i ono što mi najbolje za pik Cobbs što se radi o ex igraču Budučnosti bit će napaljen sigurno, tko me zna njegov put u aba ligi je išao Cedevita, Budućnost, pa Japan, i opet nazad u Cedevitu. Jednostavno voli šutnuti, i uz koje slobodno bacanje očekujem ga na tih 13poena.

Winn 15 poena
By Nilliw
Jeffrey wrote:Campazzo 11.5 manje bet /1.8
- bio u Admiralu na 12.5 i da uplatim pobježe i padne na 10.5 sa razlogom, Real ogromna širima, duplo kolo slijedi EL a Campazzo previše važan da se troši ili ozljedi u već dobijenim tekmama , Andora se dobije i sa rezervama.
( Ps klubovi koji igraju EL a danas su izrazito favoriti glavne igrače očekujem da max odmaraju)

Mozzart 12.5
By Nilliw
#194856 U sokeru ima samo Bolmaro 9.5 manje

Niko ga nema drugi

Ja sam uzeo minus, sad je igrao najvise protiv Asvela, mada oprezno, igra tu nemacku ligu i jos su imali poraz proslo kolo, ali ima sirok roster Pablo Laso, moguce da ce ga odmoriti malo danas
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Campazzo 11.5 manje bet /1.8
- bio u Admiralu na 12.5 i da uplatim pobježe i padne na 10.5 sa razlogom, Real ogromna širima, duplo kolo slijedi EL a Campazzo previše važan da se troši ili ozljedi u već dobijenim tekmama , Andora se dobije i sa rezervama.
( Ps klubovi koji igraju EL a danas su izrazito favoriti glavne igrače očekujem da max odmaraju)

Nije nastupio, koef 1
By Nilliw
Nilliw wrote:U sokeru ima samo Bolmaro 9.5 manje

Niko ga nema drugi

Ja sam uzeo minus, sad je igrao najvise protiv Asvela, mada oprezno, igra tu nemacku ligu i jos su imali poraz proslo kolo, ali ima sirok roster Pablo Laso, moguce da ce ga odmoriti malo danas

Nema ga u timu