Danas 9.5 margina
Koristio je vise Megija, za razliku od proslog trenera
Doduse to je samo jedna utakmica ali vredi ispratiti
Jeffrey wrote:Makoundou 9.5 over lokali RH 1.85 ❌
- Cedevita loša pod košem, užas, pune ih svi centri, a Makoundo dobra forma zadnju protiv Trenta dominirao, 23 poena, Admiral ga drži na 13.5 znaju sponzori aba lige pravu marginu
Lovite to dok imate, bit će public bet
Jeffrey wrote:Aba liga singl
Cobbs 12.5+ over lokali SS 1.85✅✅
- vratio se Cobbs nakon ozljede i odigrao kako protiv Partizana 29 minuta 9 poena , pa zatim u Europi 31 min 19 poena, prije ozljede niti jednu utakmicu u Eurocupu ispod 13, u Aba ligi isto odlične brojke tako da vidim ovog amera na tih 13 poena. Očekujem ga na parketu 30min, i ono što mi najbolje za pik Cobbs što se radi o ex igraču Budučnosti bit će napaljen sigurno, tko me zna njegov put u aba ligi je išao Cedevita, Budućnost, pa Japan, i opet nazad u Cedevitu. Jednostavno voli šutnuti, i uz koje slobodno bacanje očekujem ga na tih 13poena.
Jeffrey wrote:Campazzo 11.5 manje bet /1.8
- bio u Admiralu na 12.5 i da uplatim pobježe i padne na 10.5 sa razlogom, Real ogromna širima, duplo kolo slijedi EL a Campazzo previše važan da se troši ili ozljedi u već dobijenim tekmama , Andora se dobije i sa rezervama.
( Ps klubovi koji igraju EL a danas su izrazito favoriti glavne igrače očekujem da max odmaraju)
Jeffrey wrote:Campazzo 11.5 manje bet /1.8
- bio u Admiralu na 12.5 i da uplatim pobježe i padne na 10.5 sa razlogom, Real ogromna širima, duplo kolo slijedi EL a Campazzo previše važan da se troši ili ozljedi u već dobijenim tekmama , Andora se dobije i sa rezervama.
( Ps klubovi koji igraju EL a danas su izrazito favoriti glavne igrače očekujem da max odmaraju)
Nilliw wrote:U sokeru ima samo Bolmaro 9.5 manje
Niko ga nema drugi
Ja sam uzeo minus, sad je igrao najvise protiv Asvela, mada oprezno, igra tu nemacku ligu i jos su imali poraz proslo kolo, ali ima sirok roster Pablo Laso, moguce da ce ga odmoriti malo danas
Jeffrey wrote:Funderburk 9.5 manje lokali RH 1.85 ✅✅
- opet snjim, igrao ga prije par kola zbog novih igrača iz Splita, pao mu usage rate tako da uzimam ga opet.
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]