Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Jeffrey
doca wrote:Gde se mogu proveriti izostsnci u eurocupu?
Konkretno me zanima da li se vraca RASHEED
SULAIMON za Wolves?

Ne igra, Zagaras Taylor i on bi trebali biti out. Taylora zeza koljeno trenira sa ekipom, možda i zaigra. Garrison Brooks im je novo pojačanje, pokriva poziciju 5 a koristit će ga i na 4 eto toliko
By sicily
SULAIMON za Wolves?

Evo ti info Prepelič napustio klub, Blažič bolovi u leđima a Cobbs kurcobolja na max, veći usage sa Prepeličem u rosteru, lik ima otvoren put ka košu on izbacuje pas spolja, tako da se nećeš leba najesti od infa u EC...
By Xavi Pascual
SULAIMON za Wolves?

Pred svako kolo imaš opciju da uđeš na Fantasy Eurocup, ne moraš biti registrovan. Odeš na odeljak Postave, i tu redom listaš petorke. Ukoliko neko ima žuti karton pored imena to znači da je upitan, ali da može da zaigra. Ispod imaš igrače koji su nedostupni za meč. Ovi podaci nisu 100% aktualni, tako da moraš posećivati sajtove klubova za više infromacija. Recimo Joventut, Venezia, Cedevita uvek pružaju takve informacije u najavi mečeva.
By Nilliw
#195504 Prodje Guduric, mada omasi sut za pobedu

Kakva cudna rotacija Ituidisa ovo je da ne poveruje covek

Onaj ko je igrao Dorsija manje(taj sam) da premine
Covek ni minut prvo poluvreme, drugo poluvreme odigrao celo i stade na 9 poena

Moneke danas totalno van utakmice, ocekujem ga protiv Zvezde da pokida, pala mu margina danas sa 14.5 na 13.5, nadam se da ce ostati na tome ili cak i nize, nije problem
By Gurovic15
#195560 @Dejo
nema kamiskog opet veceras zbog povrede pa ce kaboklo morati imati vecu minetazu,vise mi je to razlog za over,nesto se bas milan i nije naprimao poena preko klasicnih cenatara kao kaboklo
mada zeljko igra i sa smailagicom i ledejom u petorci pa njih dvoje to preuzimaju medjusobno

mada igram ga i ja over ali na manju 9.5+
By Dejo
Gurovic15 wrote:@Dejo
nema kamiskog opet veceras zbog povrede pa ce kaboklo morati imati vecu minetazu,vise mi je to razlog za over,nesto se bas milan i nije naprimao poena preko klasicnih cenatara kao kaboklo
mada zeljko igra i sa smailagicom i ledejom u petorci pa njih dvoje to preuzimaju medjusobno

mada igram ga i ja over ali na manju 9.5+

Zaboravio sam za Kaminskog da napisem.Po meni ni Kaboklo nije klasican centar zato Zeljko i kombinuje sa njim,Smajlijem i Lidejom.Mislim da ce i Koprivica dobiti neki minut.Nisam mislio na klasicne centre,napisao sam zato visoke igrace koji mogu i na 4 i 5.Ma neka nam on dodje samo
By Gurovic15
#195572 ja cu ovako neki narodnjak 80 kvota

Efes konacan pobednik 2 W
Musa 9.5+ poeni W
Campazzo 7.5 asisti L 6aista imao
Lessort 10.5+ p W
Grigonis 8.5- p W
Ledey 9.5+ p W
Caboklo 10.5+ podigli mu smanjenu W
PJ Dozier 4.5+ asisti lost 4 asista imao
Melli 4.5+ skokovi W

Steta....ovo kako je partizan okrenuo mec serijom 28-2 je komedija
Last edited by Gurovic15 on 07 Dec 2023, 23:40, edited 1 time in total.