Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Kosarkaski amater
UcenikBGD wrote:Kad vec znas Yoldzu onda ga pitaj koliko imam dece, ja kad sam se ozenio ti nisi ni u predskolsko posao,jaaaoooojjj

Pa vidim,vidim,porodila si se...Peckas,ubacujes koske onda budi mangup pa u lice..ja 32,dete 2,5 godine..jos gore ako imas decu(nek su ziva i zdrava)ponasas se kao ...Ok,komplex,ok hoces da dokazes da bolje znas nba od svih,ok znas od mene ali ne mesaj se kad nemas herca
By UcenikBGD
#131889 Ko bre ubacujekoske, ajde uzmi pa procitaj nekoliko zadnjih strana postova sta pisete sa ovim jazavcem itd, nikakve veze sa nba i kladjenjem, pisete u kladionicama da li isplacuju 200 000 dinara ili ne. Svako ko se kladi zna odavno koja je kakva kladionica,i nema potrebe da se 10 strana raspravlja o tome, a garantujem da 99posto onh koji se zale da mora da se ceka 1dan na isplatu 100 ili 200 hiljada nije imala istu nikad u zivotu.
By Jazavac
UcenikBGD wrote:
lovac wrote:i imaju najmanji izbor igrača... nešto su se naplašili, mora da ih je učenik klepio 8-)

Jok ti si :lol: :lol: :lol:

Mada se sada pojavila neka mnogo zajebanija ekipa, prave su NEVOLJE za kladze, jazavci,amateri,pekari itd, oterase dobre analiticare sa Foruma nba sa nekim pricama, 0 strana trabunjanja a nidje veze, i samo deru kladze, svaki dan vrse jake naplate po svim kladzama, ne odgovaraju im klade koje po 100 200 soma kad uzmu moraju da cekaju po dan, samo ih lupaju po soma eura, po 100 200 soma dinara itd. Ucenik je postao sitna riba za nove nevolje :mrgreen:

Dobro jel si i ovde naso da lajes? Kulirao sam te prosli put na NBA temi, ne zelim da se svadjam po forumima, nemam 13g pa da se napinjem po forumima i Krstaricama. Sto to radis? Naslov teme je opusteno komentarisanje parova. Nikad nisam rekao da sam dobar tipster, bas suprotno. U analize ni ne ulazim. Pisem striktno u komentarima, smatram tek sam poceo da pisem, glupo je a i nisam toliko dobar tipster, kao sto sam i rekao bio. Pisem striktno u komentarima gde na pocetku pise OPUSTENO KOMENTARISANJE PAROVA. Danas sam stavise pisao samo o granicama u razlicitim kladama. Zasto se ponasas kao adolescent?
By Kosarkaski amater
UcenikBGD wrote:Ko bre ubacujekoske, ajde uzmi pa procitaj nekoliko zadnjih strana postova sta pisete sa ovim jazavcem itd, nikakve veze sa nba i kladjenjem, pisete u kladionicama da li isplacuju 200 000 dinara ili ne. Svako ko se kladi zna odavno koja je kakva kladionica,i nema potrebe da se 10 strana raspravlja o tome, a garantujem da 99posto onh koji se zale da mora da se ceka 1dan na isplatu 100 ili 200 hiljada nije imala istu nikad u zivotu.

Ne ubacujes ti samo meni rovca,sta tebe briga sta mi pisemo,ima tu moderator koji ce se oglasiti i izbrisati kao sto tebi brise postove kad provociras....da l se jos neko javi kao ti?ili se javi i lepo smekerski objasni kao npr baja papaja...ja sam rekao koliko igram kladionicu,tj nba ja ne lazem da igram za 100,200e jer ne igram,moj najveci dobitwk sa 10000 (vise ne igram tako jer ne zelim,dete,porodica)650000,imam i tiket,nema sta ja da lazem nekoga na forumu,izgradjena ostvarena licnost.