Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Rudy5
#175391 Maccabi-Partizan 1 1.75
Valencia-Efes 2 1.6
C.Higgins(8.5) više 1.85

Formula 5.18

Maccabi ima jedan od najvrućih domaćih terena,doma imaju 7-1 omjer ,samo je Barca isčupala pobjedu a Partizan je na 2-6 u gostima .Navikli su bez Poythressa,crno beli i dalje imaju tanku obranu,jednostavno se mora uzeti po ovom koef
Valenciji su out SVR,Hermannsson,Claver,Harper i Rivero a Jones već poduže ima nekih manjih problema tako da mu ne pomažu utakmice svako 2,3 dana..nije Efes u nekoj b ajnoj formi ,Clyburn im dođe identično kao Durant Warriorsima,briljantan strijelac ali guši protok lopte svojim izolacijama a nije ni pomogla ozljeda Larkina,ipak ovo se mora uzeti ,puno su jači turci u ovakvom sastavu ,tu nema priče
Čudi me da nitko nije zapazio briljantnog strijelca Corryja i to na ovakvoj maloj granici za njega .Ove sez muče ga povrede,svako malo ga nema par kola ali se vratio.Nema Satoranskog ,preuzet će malo i ulogu kreatora,Asvel ne brani dobro bekove,tu primaju dosta poena naravno Nando,legendarni Jackson itd dok su na pozicijama 3-5 sjajni obrambeno.Vraća se u ritam ,prošlu u ligi laganini 6/7 šut ,ocekujem da će vcrs potrošiti baš dosta lopti što mu nije strano,važan im je meč ,mislim da bi trebao to prijeci laganini
By reggie31
#175403 Josh Nebo 6.5 over skokovi 1.98 bet365

Moj tip za ovaj mec bi bio jedini pravi centar domacih Dzos Nibo preko skokova od zadate granice.Nije mala 6.5 za skokove ali Nibo ako udje dobro u mec on ide bez problema preko i protiv timova koji su centarski bolje poslozeni kao sto je Real Madrid recimo sa Tavaresom.Nibo je taj mec zavrsio sa 11 poena i 7 skokova.U prvom mecu Nibo se nije uklapao u takticke zamisli,a i napravio je dva faula na brzinu pa je odigrao samo 10 min.Sada igra kod kuce na svom terenu i nekadasnji najbolji skakac Izraelskog sampionata(10 skokova u Hapoelu u proseku) verujem izuzetno motivisan da tanku centarsku liniju Partizana baci u iskusenje.
By Beli#88
#175405 Od mene za danas
Kalinić 7.5. -
Od onog sukoba više nije to to, kalina je posao čovek zadatka drugi igrači vode glavnu reč sto se tiče poena, “čeka” se i neka ludačka partija Mirotica (kog uzmem znam kog razloga Saras slabo koristi)
Higins 2.5 skoka -
Higins konačno onaj pravi, na skoku je samo kad se kod njega odbije lopta inače trci prvi u kontru
Baldwin 3.5 skoka -
Vratio se iz povrede videćemo kakva će minutaža biti mislim da neće imati vremena bas za 4 skoka
Vezacu još
Sorkin 6.5. -
Imace duel sa ledejom koji solidno brani tu poziciju, vratili su se neki igrači kod makabija koji su aktivniji u napadu
Lopez A 7.5. -
Oslabljena valensija ali moram ga igrati
Jednostavo lik kad udje u + to je na “silu” sve da mu udje
Leday 12.5. -
Loša forma i u zadnje vreme uvek moj tip
Srećno svima
PIn ber kladionica
By 2paNN
#175510 Petrušev P+S vise od 22.5 (1.85 kv) Maxbet

Od Monaca je i pocela dobra serija Filipa sa double-doubleom. Strasna forma, skracena rotacija, prva utakmica sve ide u prilog ovog paru. Smatram da Filip nece stati ni veceras opet ce igrati jako dosta, uzece svoju porciju suteva, slobodna bacanja i sve ostalo. Po meni prvi pik za danas.

M. Fall vise od 8.5 (1.90) Maxbet

Opet imam dilemu izmedju dva igraca, juce dosla oba ali ja odigra Efes umesto Ledaya.. Nema veze danas dolazi dubl. Virtus ne brani dobro centre, do sad sam u vise navrata to i isplacivao. Fall igra oko 20 minuta sve zavisi od tekme ali to mu je prosek negde ove sezone. Uzima izmedju 5-10 suteva i ide na slobodna da kazemo 3-4 puta. U prvoj utakmici je igrao 17 minuta, dao 15 pts ali to je bila ona sjajna partija Olyja od 117 pts. Jednostavno volim da odigram iole kvalitetnije centre protiv Mickeya tj Virtusa tako da sam se odlucio za ovo.

Jos mi se svidja Poirier vise od 6.5 na kv 2, proslu ih zatrpo, Tavares se valjda umorio protiv Zvezde :D posto je igrao dosta.. Mozda vezem i triple ali moram jos da razmislim..

Skor 2/4. Pozdrav.
By Jeffrey
#175518 Tri pika od mene danas

Fener-Bayern (+9.5) h2 bet i ostale klade koef 1.7

- da Bayern neće izgubiti sa 10 i više, Bayern se diže, lagano se kompletiraju, Fener loš, loša igra, nisu kompletni i ne vidim Fenera da ovo lako dobija, nebi me čudila 2. Jače ulazim, meni najsigurniji pik dana što se tiče EL

Nemanja Nedović 4.5 asista manje koef 1.95 dostupno svugdje

- 99% vraća se Vildoza tako da moram ovo uzet , lopta ide kod Argentinca, a i dok njega nije bilo Marković je vodio igru, Nedović max će napraviti potencijalnih 6-7 asista a čisto sumnjam da će suigrači sve pogoditi. Niži stake

Ognjen Dobrić 10.5 manje Admiral

- ista stvar zbog Vildoze pada mu usage rate tak da mi value ovo niži stake.
By Rovinjez
#175535 18:45 Freddie Gillespie over 4,5 (1,85) admiral

Primaran zadatak mu je obrana na motleyu sto je jako solidno odradio u prvoj utakmici dok je bio na parketu, isto tako koliko je motley napadacki mocan toliko je obrambeno supalj tako da cu danas ovako
By malsha9323
#175564 John Brown 5.5 over @ 1.90 pinnbet

Igram ga vise iz najbanalnijeg moguceg razloga, jer mi deluje da voli da igra u "zapaljivim" atmosferama, a pamtim jos iz Unicsa, uvek dobre partije u BG, doduse u MON je potpuno drugacija rola. 5/5 preko ove margine na vrucim gostovanjima ove sezone (VIR, MAC, PAO, OLY, PAR).

Za narodne
Walden 8.5-
Bloosomgame 6.5-
Mckissic 6.5-
Canaan 6.5 -
Weiler Bab 4.5s -
Dobric 10.5 -
Wilbekin 2.5a +
Hall 4.5s +
Poirier 5.5 +

Izmesano, margine iz admirala I pinnbeta.
By Gallinari8
#175574 Kladionica BetOle

N.Nedović 5.5 asist manje 1.72
- realna granica 4.5, jos ako dodamo najvjerovatnije povratak vildoze ne vidim ga na 6 asist nikako (i bez argentinca je blizi underu)

E.Okobo 3.5 asist više 1.60

- sjajni francuz koji uvijek prvo gleda kome udijeliti asistenciju nego šutnuti na koš. U prilog nam ide i cvrsta odbrana zvezde na vanjskim pozicijama. Svugdje po 4.5 i smanjenim kvotama

D.Motijeunas 4.5 skoka 1.85

- litvanski skočimiš, ne znam cemu ova granica kad je svugdje 5.5 cak i po 1.60 preko. Ovo moze do poluvremena preći
By Jeffrey
#175604 DOUBLE koef 2 dostupno svugdje
Virtus Bologna (+9.5)-Oly tip 1
Partizan-Baskonia tip konačni 1
- idem sa ovim doublom oly oslabljen, vjerujem da talijani mogu držati egal tekmu čak i uzet ovo tako da ovaj produženi hendi je penal za mene
-Baskonija oslabljena, Partizan doma , u naletu su, puna dvorana moram uzet