Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By BogdanovicMVP
Ixa91 wrote:Ja ne bih Bilana igrao manje, Efes je supalj u reketu, sto govore i podaci o broju Mirovih poena kontra njih

Ja sam ga ipak uzeo manje od 13.5. Trener Mrsic bi trebao dosta rotirati veceras jer im utakmica nije bitna,i sa žorićem i žganecom,nece bilan puno minuta imati. Naravno niži ulog jer bilan ovo može sigurno preći ako zapne i ko dobije više minuta. Nekako imam osjecaj da se bilan najviše potrošio ove sezone zbog dugog izostank žorića pa da ce mu malo ipak dati odmora pred najvažniju utakmicu sezone u utorak.
By Nasir Jones
#47246 TonyBet
M.Arapovic total points OVER 6.5
Mala granica, mislim da ide preko do halftima. Protiv efesa ove sezone 3, 8 i zadnji match 16 pts. Puuno se očekuje od njega i ima dobru motivaciju:
""Efes je već prije pobijeđen, tako da se nadam da će biti još jednom. Stvarno nam je u lijepom sjećanju ostao put u Istanbul skoro svaki put, tako da se nadam da će i ovaj put biti tako" - arapovic
""Bit će to teška utakmica i moramo odigrati na razini na kojoj smo odigrali utakmicu u Zagrebu da bi došli do situacije za pobijediti utakmicu. Bit će još teže zato što je to njima jako bitna utakmica, ali dat ćemo sve od sebe i idemo po pobjedu." - arapovic

GL
By treca smena
#47247 Videli ste kakav je motiv imao kada je igrao protiv Cedevite , Nedović po kvalitetima je daleko iznad ove granice ali ima osećaj da nema neku preveliku želju kada igra protiv nas, čini mi se da sam ga gledao na dve ili tri utakmice.

Po meni je Štimac na 4,5 primamljiva ponuda uzme s time svojih 15+ minuta. Ista priča je i sa Lazom dva šuta i eto prešao, sa tim što obojica dobro izvode slobodna.

Nelson više od 2,5 asistencije me privlači da odigram , a vodim se ne statističkom analizom koliko dodaje već osećajem, plej koji ne doda tri puta na utakmici to je za mene....

Što se tiče Sarica on je na 10,5 u socceru a ako Mrsic čuva ekipu onda mora ili Beli, ili Pilepic ili Babić u plus. Meni je krivo što Gordog ne stavljaju češće u listu.
By djole94
treca smena wrote:Videli ste kakav je motiv imao kada je igrao protiv Cedevite , Nedović po kvalitetima je daleko iznad ove granice ali ima osećaj da nema neku preveliku želju kada igra protiv nas, čini mi se da sam ga gledao na dve ili tri utakmice.

Po meni je Štimac na 4,5 primamljiva ponuda uzme s time svojih 15+ minuta. Ista priča je i sa Lazom dva šuta i eto prešao, sa tim što obojica dobro izvode slobodna.

Nelson više od 2,5 asistencije me privlači da odigram , a vodim se ne statističkom analizom koliko dodaje već osećajem, plej koji ne doda tri puta na utakmici to je za mene....

Što se tiče Sarica on je na 10,5 u socceru a ako Mrsic čuva ekipu onda mora ili Beli, ili Pilepic ili Babić u plus. Meni je krivo što Gordog ne stavljaju češće u listu.

Stimac dobro izvodi slobodna?!
By Nasir Jones
Nasir Jones wrote:TonyBet
M.Arapovic total points OVER 6.5
Mala granica, mislim da ide preko do halftima. Protiv efesa ove sezone 3, 8 i zadnji match 16 pts. Puuno se očekuje od njega i ima dobru motivaciju:
""Efes je već prije pobijeđen, tako da se nadam da će biti još jednom. Stvarno nam je u lijepom sjećanju ostao put u Istanbul skoro svaki put, tako da se nadam da će i ovaj put biti tako" - arapovic
""Bit će to teška utakmica i moramo odigrati na razini na kojoj smo odigrali utakmicu u Zagrebu da bi došli do situacije za pobijediti utakmicu. Bit će još teže zato što je to njima jako bitna utakmica, ali dat ćemo sve od sebe i idemo po pobjedu." - arapovic

GL

win