Nilliw wrote:Dobric 4.5 admiral preko, Lundberg 6.5 merkur preko
Malo na osecaj, otisao im je Smith, mozda dobiju koji minut vise, ocekujem brzu utakmicu na dosta poena, nadam se dobrim procentima
Partizan je uspostavio dolaskom Kabokla bolju odbranu, ali opet verujem da ova dvojica mogu prebaciti ove zadane granice
Kalates 14.5 PRA preko
Dolaskom Jasikevicijusa prvi plej, mada je bio to i pre kod Itudisa ali sa nekom cudnom minutazom u celom timu.
Sad pocinje i zavrsava utakmice, turski derbi ocekujem egal utakmicu
U dosta kladionica ovo ide i do 16.5
Sad u poslednjoj u prvenstvu u njihovom duelu, gde ih je vodio Itudis imao 6p 6sk 6 as doduse tamo ne igraju svi stranci.
Odigrao bih i onog Oturua preko, mada znam da im se vratio Zizic i Pleis je GTD ali decko je zver, mada su mu spustili granicu sa 11.5 na 10.5 a Fener reketa je busan s Motlijem na istom mada verujem u to da ce Papajanis igrati vise danas i njega bih igrao plus ali ni jedna kladionica ga nije dala, a ne pise da je GTD za danas
Sve sem Dobrica, mada Papajanisa nigde nije bilo a vecinom je 6.5
Motli izgubio minute, nece se naigrati on vise kod Jasikeviciusa, treba obratiti na njegov under u iducim kolima
A Dobric..
Covek koraca ka granici LeBranka od 2.5
Bodibond wrote:Flaccadori 7.5 over Victory bet
Covek prebacio 2 minuta pre kraja prve cetvrtine. Lepo uparen sa Voigtmanom dubl.
Pre toga dubl Larkin i Beaubois.
Plus iz Aba lige dubl Segu i Sani.
Jedan jako jako uspesan dan.
sicily wrote:Walkup 3.5 Asistencija Više (1.85) Mozzart/Meridian
Must bet margina za mene bez obzira što 3 kola nije išao preko ove granice, činjenica da su to bile utakmice sa manjim broj poena i duplo kolo gde mu je redukovana minutaža, Alba ekipa koja igra na veliki broj poseda pa verujem da Walkup ovo može da prebaci i za podeljenu minutažu sa Williams Gossom.
U prvom navratu ne znam kako sam procitao Jokubaitis
Inace samo u Mocartu on je na 2.5
Pored Walkupa koji ima ogroman value dodao bih i Milutinova ovde 8.5
sicily wrote:Walkup 3.5 Asistencija Više (1.85) Mozzart/Meridian
Must bet margina za mene bez obzira što 3 kola nije išao preko ove granice, činjenica da su to bile utakmice sa manjim broj poena i duplo kolo gde mu je redukovana minutaža, Alba ekipa koja igra na veliki broj poseda pa verujem da Walkup ovo može da prebaci i za podeljenu minutažu sa Williams Gossom.
Bravo za Walkupa
jr320i wrote:Djurisic 12,5 sta mislite? Topic u Zvezdi
Miljenovic 8,5
Gde?
U Srbiji je Djurisic 14.5
Miljenovic 11.5