Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Nilliw
sicily wrote:Tobey 5.5 Više (1.90) Soccer/MaxBet

Vrlo primamljiva margina s obzirom da nema Mitrovića i da Fener dosta dopušta sa visokih pozicija, iako je tokom sezone pružao vrlo skromne partije u EL mislim da je ovo dobra prilika da se istakne, Gillepsie izdefinisano drvo i ne verujem da će ga Sfairopoulos preterano koristiti u ovom susretu pa verujem da Tobey može ovo da prebaci i za 15ak minuta na parketu.

4.5 merkur, bas hteo da napisem, jos Fener na centru busan, a i 4.5 majku mu, pa Abu odigra uvek na 10plus a ista minutaza skoro

Edit

Digli na 5.5 kvota 2
By sicily
#196823 @Nilliw jbg nisam gledao Merkur a i gledam da predlažem margine i kladionice koje su šire dostupne... igra Walkup tako ja razmatram Willams Gossa under pogotovu na ovih alt 12.5 u Mozzartu ide to sigurno na neki komb, Flaccadori zna da vrši pritisak na samom prenosu lopte, a i obe ekipe umeju maximalno da smanje broj poseda što takođe ide u prilog...
By Nilliw
sicily wrote:@Nilliw jbg nisam gledao Merkur a i gledam da predlažem margine i kladionice koje su šire dostupne... igra Walkup tako ja razmatram Willams Gossa under pogotovu na ovih alt 12.5 u Mozzartu ide to sigurno na neki komb, Flaccadori zna da vrši pritisak na samom prenosu lopte, a i obe ekipe umeju maximalno da smanje broj poseda što takođe ide u prilog...

Ja video vest da je povredjen, zglob protiv Arisa, racunao sam za onih 5.5 ass reb da ce uzeti koji minut vise

Jos je i tu Mitru Long, steta

Isto i za Dorsija znam da se povredio za vikend protiv Burse gledao sam, pinnbet 9.5