Mandarina wrote:Efes bez Dragica koji je pogidao ligamente i Balbaja, koji je sa reprezentacijom, tako da u rotaciji imaju Mekoluma,Daglasa,Simona,Batuka i Mustafu na krilu koji ce zajedno igrati u vrh glave 15 minuta,Brauna,Motuma,Stimca i Danstona. Po meni najbolje Simona na 9.5+ 1.75 soccer mvp turskog kupa gde ne pamtim kad je neki igrac odigrao takav kup turnir i Motuma 8.5+ koji ce sigurno igrati oko 30 minuta, vecinu minuta na cetiri i deo minuta na trojci, uzece oko desetak suteva... Daglas na 7.5+ u mozzartu i to cu cacnuti na neki tiket. Iz zalgirisa mislim da je najbolji izbor Vajt 8.5+ zbog branjenja pika gde Danston uvek iskace na pleja i bice koji otvoreni sut, kontra gde je Vajt uvek prvi, utrcavanje uz ceonu liniju, jedina dilema je minutaza
Svaka cast
Tavares osto na 5 iz prve cetvrtine
Danston 11
Simon nije igro
Odlican dan,sve je realno doslo kako se i ocekivalo
Printezis15 wrote:Evo ekipa od mene jedan jutarnji tip :
M.Lessort 8,5 VIŠE
Lessort je u odličnoj formi u Euroligi u zadnje vrijeme, u zadnjih 4 utakmica u Euroligi prebacivao je ovu granicu i to redom upisujući 10,9,9,15 poena.
Danas Crvena Zvezda gostuje kod Brose Bamberga, a u njihovom zadnjem međusobnom susretu u Beogradu Lessort je ubacio 14 poena.
Brose ne igra neku pretjerano dobru obranu na centarskoj poziciji, u prošloj utakmici na gostovanju kod Fenerbahcea Vesely im je ubacio 26 poena.
Hrvatska Lutrija
WIN WIN WIN