Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Gurovic15
NeLePFC wrote:To je drugo sto ste vi ograniceni da prihvatite cinjenice,vec gledate gostovanja jednog malog coveculjka na pinku i hepiju i odatle prikupljate informacije i zadojeni ste mrznjom. Sta drugo reci za navijace kojima je Covic legenda i koji mrze jednog Zelimira Obradovica koji je postovan gde god se pojavi,osim u Zvezda-Srbiji. pozz

prvo jebo te covic,koji je za divno cudo veca smradina nego smradina danilovic(tvoja legenda predsednik saveza srbije)

drugo ako gledas hepi i pink onda si njihov,vucicev i covicev,drugo nema

trece
u toj zvezda srbiji kk parizan se nije pojavio u takmicenju 2 godine jer nema igrace da popuni roster(zbog stranaca a kad oduzme strance onda lagano gubi protiv zvezde u finalu pa se nije pojavio) ove godine je plan,videcemo do kraja

inace takodje u toj zvezda-srbiji partizan uzeo abu prosle godine,predhodne placeno ucesce u e-ligi gde je aba postala ismejana i postalo takmicenje bez znacaja

ko je ostrascen kako kazes,vidi se iz postova :lol:
By NeLePFC
#197482 Kako vas nije sramota da vi koji ste nekoliko puta mufte usli u Evroligu na mala vrata,to uopste i spominjete. To dovoljno govori o vasem karakteru i moralu. Fuj. Stvarno mi se povraca od ovakvih upisa i definitivno se iskljucujem iz diskusije. Za ovo treba imati bas jak zeludac. Zao mi je samo sto ljudi koji nisu upuceni u desavanja citajuci vase baljezgarije mogu da steknu pogrean utisak,mada vas u celom regionu ne vole tako da zna se koja je ispravna strana. Definitivno se necu vise upustati u ove baljezgarije,bukvalno imam nagon za povracanje.
By JohnnyNoCash
#197499 Kad god pomislite da napišete nešto loše jedni drugima, sjetite se da ima dosta članova koji imaju znanje i pogađaju fino. Kod mene će uvijek imati prednost oni koji daju prijedloge.

Vidim danas Hansen prošao npr, i samo se sjetiti koliko su nebitne polemike dok brojite pare u džepu od dobitnog tiketa. Pozz
By Gurovic15
NeLePFC wrote:Kako vas nije sramota da vi koji ste nekoliko puta mufte usli u Evroligu na mala vrata,to uopste i spominjete. To dovoljno govori o vasem karakteru i moralu. Fuj. Stvarno mi se povraca od ovakvih upisa i definitivno se iskljucujem iz diskusije. Za ovo treba imati bas jak zeludac. Zao mi je samo sto ljudi koji nisu upuceni u desavanja citajuci vase baljezgarije mogu da steknu pogrean utisak,mada vas u celom regionu ne vole tako da zna se koja je ispravna strana. Definitivno se necu vise upustati u ove baljezgarije,bukvalno imam nagon za povracanje.

ako na mfte mislis ulazak czv u e-ligu preko cibone,to nije mufte nego placeno i umesto cibone igrala czv e-ligu,dakle jedan klub iz abe je te godine igrao E-ligu

posto je covic izbacio batu andreja iz czv(nije dozvolio bati da se mesa u klubu) ovaj otisao u partizan,ko je sada vec davno isao avionom po trinkijerija,da li znas?

e od tada ti je bata andrej prvi u partizanu,naravno njega nema nigde zvanicno na spisku ali je postavio svoje ljude

a mirotic ti nije dosao jer nisu mogli nikako da savladaju budzet i kako da napisu jos u budzetu preko 2,5mil platu
neki dan je Zeljko izjavio da je i Panter placen van budzeta,sto je krsenje fin. fer pleja al tako je kako je
Kaboklo je izgubio sud i sad placa Veneciji odstetu,ima i arbitraza Fibe gde ce se resavati ponistavanje prelaska Kabokla u Partizan(neznam kad je to sudjenje)

nedavno je i Vildoza izgubio spor sa Bakoniom,pa mora da plati oko milion evra jer je van protokola dosao u CZV iz Baskonije
By KENZO_13
#197509 Nije u pitanju ni ko kome smije biti sponzor vec je bruka da niko ne stane iza Partizana. Svaka utakmica krcata dvorana, TV prenosi su zakucani, ljudi iz drugi drzava dolaze gledati.
Ne mora sponzor biti iz Srbije.
By NeLePFC
Gurovic15 wrote:
NeLePFC wrote:Kako vas nije sramota da vi koji ste nekoliko puta mufte usli u Evroligu na mala vrata,to uopste i spominjete. To dovoljno govori o vasem karakteru i moralu. Fuj. Stvarno mi se povraca od ovakvih upisa i definitivno se iskljucujem iz diskusije. Za ovo treba imati bas jak zeludac. Zao mi je samo sto ljudi koji nisu upuceni u desavanja citajuci vase baljezgarije mogu da steknu pogrean utisak,mada vas u celom regionu ne vole tako da zna se koja je ispravna strana. Definitivno se necu vise upustati u ove baljezgarije,bukvalno imam nagon za povracanje.

ako na mfte mislis ulazak czv u e-ligu preko cibone,to nije mufte nego placeno i umesto cibone igrala czv e-ligu,dakle jedan klub iz abe je te godine igrao E-ligu

posto je covic izbacio batu andreja iz czv(nije dozvolio bati da se mesa u klubu) ovaj otisao u partizan,ko je sada vec davno isao avionom po trinkijerija,da li znas?

e od tada ti je bata andrej prvi u partizanu,naravno njega nema nigde zvanicno na spisku ali je postavio svoje ljude

a mirotic ti nije dosao jer nisu mogli nikako da savladaju budzet i kako da napisu jos u budzetu preko 2,5mil platu
neki dan je Zeljko izjavio da je i Panter placen van budzeta,sto je krsenje fin. fer pleja al tako je kako je
Kaboklo je izgubio sud i sad placa Veneciji odstetu,ima i arbitraza Fibe gde ce se resavati ponistavanje prelaska Kabokla u Partizan(neznam kad je to sudjenje)

nedavno je i Vildoza izgubio spor sa Bakoniom,pa mora da plati oko milion evra jer je van protokola dosao u CZV iz Baskonije

Rekao sam da necu vise da se oglasavam po pitanju tvojih baljezgarija,ali ovo mi bas upada u oci pa nisam mogao da propustim priliku kad vidim da si toliko uporan. Te tvoje budalastine bi imale smisla da je Mirotic trebao da dodje na kraju nakon zatvorenog rostera i budzeta,pa ajde da kazes istrosili smo sve,pa je ovo bilo preko toga. Ali covek je trebalo da dodje mesec dana pre svih,pa se samo zapitaj koliko si smesan sa ovakvim konstatacijama,koliko god da me ne iznenadjujes vise,mnogo je i od tebe. Ako nesto ne znas,onda ne komentarisi,umesto sto se pravis pametan. Za Mirotica je bio obezbedjen budzet i to od privatnog sponzora koji je hteo da se ukljuci u taj projekat i svi znamo sta bi Mirotic doneo ekipi .. I sad ce verovatno biti neko tvoje pametno pitanje sto nije dao pare za drugog igraca kad je vec ovaj propao,eto zato sto mu se moze. Covek je hteo da da pare za njega i to je to! Prilika da se dovede takav igrac nije bas cesta za nase prilike tako da su za njegovo dovodjenje bili spremni mnogi da pomognu! Sve za pismene pise,imas milion izjava zasto je sve propalo,ali posto si Covicev,sta vredi objasnjavati. Uglavnom za ostale koje zanima,propalo je zbog pritisaka sa vrha drzave,cak se i crkva umesala,covek je gradio neke komplekse hotela gde su mu bukvalno dolazili iz drzavne bezbednosti da ga upozoravaju da se ne upusta u sve to.

https://nova.rs/sport/kosarka/zeljko-ob ... se-desilo/

Verovatno Zeljko Obradovic laze i svi koji su upuceni u citavu ovu aferu,mislim da Nebojsa iz Zeleznika i njegovi svedoci i sledbenici ipak imaju bolje informacije i znaju tacno sta je bilo po sredi i zasto je propao dogovor koji su imali,a ti mi delujes bas kao neko ko je upucen u sve to...

Po nacinu pisanja i ovih tvojih budalesanja pre bih rekao da ti nemas 20 godina,umesto sto si mene okarakterisao kao klinca,s tim sto taj klinac prati kosarku vise od tih 20 godina sto si naveo,a na tribini Partizanovoj je od 1997.
By Gurovic15
#197515 https://x.com/marinika1111113/status/17 ... 30609?s=20

ocigledno ne kontas sta znaci budzet kluba,Mirotic nije dosao zbog toga,naravno da bi dao za bilo kog drugog igraca da je to bilo moguce,mirotic je 4-ti placeni igrac e-lige
po redu larkin,slukas,panter pa dalje....mada ko zna koliko panter i dobija od tih mimo sponzora,kaminski ni ne igra jer se sponzor uzjebo kome daje pare(frank bio najbolji igrac partizana) i taj sponzor(reko sam ti ko vodi partizan) pa sad cuci na klupi,al skontaces ti to jednog dana

pazi crkva se umesala
jel realno da vi grobari verujete u to? kako vama prodaju price to je zaista za neku duboku analizu
By NeLePFC
Gurovic15 wrote:https://x.com/marinika1111113/status/1742649729312530609?s=20

ocigledno ne kontas sta znaci budzet kluba,Mirotic nije dosao zbog toga,naravno da bi dao za bilo kog drugog igraca da je to bilo moguce,mirotic je 4-ti placeni igrac e-lige
po redu larkin,slukas,panter pa dalje....mada ko zna koliko panter i dobija od tih mimo sponzora,kaminski ni ne igra jer se sponzor uzjebo kome daje pare(frank bio najbolji igrac partizana) i taj sponzor(reko sam ti ko vodi partizan) pa sad cuci na klupi,al skontaces ti to jednog dana

pazi crkva se umesala
jel realno da vi grobari verujete u to? kako vama prodaju price to je zaista za neku duboku analizu

ahahahaa sta pise ovaj covek. Ti si trebao da se bavis nekom komedijom,bio bi dobar stand-up komicar definitivno. Da Kaminski nam je bio najbolji igrac,zato po kazni ne igra. Boze me sacuvaj. Frenk koliko god da da,toliko nas mnogo vise kosta u odbrani,prespore noge,ne moze nikog da isprati i kad da 20 poena,preko njega primimo 40. Vidi se koliko pratis kosarku i koliko se zapravo razumes. Ti eventualno ako procitas naslove vesti,to je u najboljem slucaju,ne daj Boze da nesto pogledas realno. Mrzi me da odgovaram na svaku budalastinu pa se samo dohvatim najzanimljivijh detalja,mada kod tebe bas ima materijala. :lol:
By NeLePFC
#197520 To sto smo u kurcu je splet nekih drugih okolnosti i povreda ostalih igraca, Avramovic, Trufinovic, Panter vuce povredu... Kakve veze to ima sa Kaminskim. Tim jednostavno nije kliknuo,neuporedivo je losija hemija u odnosu na proslu sezonu + losa selekcija. Prema tvojoj logici,verovatno mislis da se Zeljko ljuti kad pobedjujemo pa namerno sabotira "NAJBOLJEG IGRACA KAMINSKOG" i Pantera. Stvarno bih voleo da vidim koje se dete krije iza tvog profila,sad mi je vec malo ispod casti i da ti repliciram. Prosto tvoji intelektualni kapaciteti ne dobacuju dovoljno daleko. 90% navijaca Partizana jedva ceka da kamenom vidi ledja,a vama ciganima je dobar s razlogom. I ja bih zeleo da Zvezda ima jednog takvog kamenka i da ostane sto duze kod vas u klubu.