Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Gurovic15
#197524 nazalost ti nikada neces videti drugu stranu obradovica,ti si ga zamislio kao najboljeg trenera i to je to

onaj zeljko pantic nije ni toliko lud kad vidim eto tebe primera samo
tegeltija je u 2-3 emisije ubo prstom na frenka i cao zdravo frenk(ako samo malo pratis situaciju mada vidim iz postova nemas blage nego citiras sta je mirotic usmeno reko nekom)....tegi cak i sina zaposlio u kk partizan eto cisto da se ima para a prodaju magle navijacima kao ti naprimer
By NeLePFC
#197526 Bolje bi bilo da je tebe zaposlio. Steta sto smo ostali uskraćeni za jednu toliko mudru i pronicljivu glavu i takvog strucnjaka za sve. Čović da vidi kakve botove ima,bio bi vise nego ponosan. :lol:
By Gurovic15
#197529 bukvalno nemas ni jednu cinjenicu da opovrgnes moj pisanje nego napadas men licno

meni sasvim dovoljno da znam da i ti znas da sam u pravu,tesko priznati al jbg

bice para i za vas ne brini se

dok smo mi doveli ovog smarta iz G nba lige vi doveli igraca iz evroligaske ekipe

kod nas odu troje-dodju troje
kod vas ode mali drezgic(bitan u klubu ko p ladne vode) dodju dvojica i nikom nista

nema sponzora
daj jos da jos :) :) :)
By NeLePFC
#197530 Ti definitivno obraza nemas. Ne znam samo kako te vec nije sramota. Kapiram da pokusavas da me iznerviras,ali se uopste ne opterecujem misljenjem takvih poput tebe,cak mi je i zabavno,samo bezveze mucimo ljude ovde,vecina nije iz Srbije i kontam da ih savrseno bole brige za ove nase upise.. U svakom slucaju znas odlicno koliko ste igraca doveli ove sezone...I ne samo ove,nego prethodnih 10...Redjaju se kao na traci,dele se otkazi sakom i kapom,legenda vas ubedi da ste jos i profitirali tim otkazom,dovede nove igrace,bankomat radi i ciganska populacija srecna. Tako je kad neko ne razmislja svojom vec legendinom glavom. Osvrni se malo oko sebe,pusti sta Terza i Coki kazu,razmisljaj malo svojom glavom. Ima vremena za tebe,jos si mlad...
By NeLePFC
#197534 Jago Dos Santos , Dejan Davidovac, Marko Simonović, Miloš Teodosić, Adam Hang, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Rokas Giedraitis i Šabaz Nejpi, Fredi Gilespi, Smart... 11 pojacanja ove sezone, plus novi preskupi trener, plus sto cete verovatno jos i cetvorku dovesti...U Partizan dosli Kaboklo,Ponitka,Kaminski,Smit,Jaramaz i PJ...Stidi se guzice kad vec obraza nemas
By Gurovic15
NeLePFC wrote:Ti definitivno obraza nemas. Ne znam samo kako te vec nije sramota. Kapiram da pokusavas da me iznerviras,ali se uopste ne opterecujem misljenjem takvih poput tebe,cak mi je i zabavno,samo bezveze mucimo ljude ovde,vecina nije iz Srbije i kontam da ih savrseno bole brige za ove nase upise.. U svakom slucaju znas odlicno koliko ste igraca doveli ove sezone...I ne samo ove,nego prethodnih 10...Redjaju se kao na traci,dele se otkazi sakom i kapom,legenda vas ubedi da ste jos i profitirali tim otkazom,dovede nove igrace,bankomat radi i ciganska populacija srecna. Tako je kad neko ne razmislja svojom vec legendinom glavom. Osvrni se malo oko sebe,pusti sta Terza i Coki kazu,razmisljaj malo svojom glavom. Ima vremena za tebe,jos si mlad...

toliko si ostrascen da ni ne kontas

panter,naneli,ledey,kaminski,kaboklo,ponitka,jaramaz,smith-----dosli(dobro me podseti i na PJ :lol: )
otisao exum,papapetru,lesort i madar

smart,gilespi,yago,davidovac,teo,geidraitis,hanga,tobey,bolomboy,napier---dosli
vildoza,raduljica,kampazo,dobric,martin,holand,bentil,,petrusev,markovic,ivanovic,kuzmic otisli

slicno je :lol:
kao i plate istima

da ne pricam o cuvenom Cirbesu,De markusu nelsonu,Dilan enisu,lesoru sa 24 godine,panteru kad ga niko nije znao osim Sakote,bili beronu pazi igraca iz eksisehira turaka i tako dalje i tako dalje

bankomat radi samo tako :lol: :roll: