- 20 Jan 2024, 21:03
NeLePFC wrote:Ti definitivno obraza nemas. Ne znam samo kako te vec nije sramota. Kapiram da pokusavas da me iznerviras,ali se uopste ne opterecujem misljenjem takvih poput tebe,cak mi je i zabavno,samo bezveze mucimo ljude ovde,vecina nije iz Srbije i kontam da ih savrseno bole brige za ove nase upise.. U svakom slucaju znas odlicno koliko ste igraca doveli ove sezone...I ne samo ove,nego prethodnih 10...Redjaju se kao na traci,dele se otkazi sakom i kapom,legenda vas ubedi da ste jos i profitirali tim otkazom,dovede nove igrace,bankomat radi i ciganska populacija srecna. Tako je kad neko ne razmislja svojom vec legendinom glavom. Osvrni se malo oko sebe,pusti sta Terza i Coki kazu,razmisljaj malo svojom glavom. Ima vremena za tebe,jos si mlad...
toliko si ostrascen da ni ne kontas
panter,naneli,ledey,kaminski,kaboklo,ponitka,jaramaz,smith-----dosli(dobro me podseti i na PJ

)
otisao exum,papapetru,lesort i madar
smart,gilespi,yago,davidovac,teo,geidraitis,hanga,tobey,bolomboy,napier---dosli
vildoza,raduljica,kampazo,dobric,martin,holand,bentil,,petrusev,markovic,ivanovic,kuzmic otisli
slicno je

kao i plate istima
da ne pricam o cuvenom Cirbesu,De markusu nelsonu,Dilan enisu,lesoru sa 24 godine,panteru kad ga niko nije znao osim Sakote,bili beronu pazi igraca iz eksisehira turaka i tako dalje i tako dalje
bankomat radi samo tako