CP3_BG32 wrote:Evropa danas dosta bogata ,izvukao sam 3 para koja mi se najvise svidjaju iz cijele ponude.
R.Sanders 11.5 - 1.85
Covjek ne pukao proslu tekmu jer ne vezao 3 trice ,protiv Venezie granica mu je bila 8 i nije je prelazio.Ne smatram ga posebnim igracem,italijanska liga je ocajna ,jedan Milan ce biti prvak sa igracima poput,lafayeta,macvana,Simona,planinica...uzasno zaista...
B.Dunston 10.5 - 1.7
1-1 u seriji ,o reketu fenera ne treba trositi rijeci ,dunston ocajan crnac koji samo zna zakucati ,ne znam koji je centar efesa gluplji on ili tyus.Kako God Ovaj par mi se cini izglednim.
K.A Jones 10.5 + 1.85
Zadnja tekma serija,partizan me razocarala trener dzikic takodjer.Kad ekipa najbolje funkcionice kad centar od 215 cm igra playa kao Williams u prosloj tekmi sve vam je jasno.Zvezda pokazala moc,volio bi da se Ovo produzi Ali nemoguce je.
Jel ovo moguce dunston za pola kosa sjebe tripl ,nadam se da je neko izvukao nesto iz ovoga ...
CP3_BG32 wrote:CP3_BG32 wrote:,italijanska liga je ocajna ,jedan Milan ce biti prvak sa igracima poput,lafayeta,macvana,Simona,planinica...uzasno zaista...
:
Kog bre Planinica?
Kaimakoglou Over 7.5
Dobric Over 13.5
Mozzart kladionica, kvota 3.24, ulog 2.5/10
Necu mnogo pametovati oko ovih parova, samo cu reci po par recenica...
Od Kaimakogloua ja iskreno nisam nesto mnogo ocekivao u ovoj seriji protiv CSKA, ali on je prve 3 utakmice odigrao odlicno ! 10 poena i 4 skoka (4/11 iz igre), 10 poena i 5 skokova (4/6 iz igre bacanja 1/1), 13 poena i 4 skoka (3/5 iz igre, bacanja 4/4).. Dakle u ove 3 utakmice sutira za 2 poena 5/11, za 3 poena 6/11 i slobodna bacanja 5/5 !
Odlicni procenti suta, sve 3 tekme je dvocifren, igra oko 27, 28 min i ne vidim ni jedan razlog da i veceras ne ubaci barem 8 poena...
Ognjen Dobric je fenomenalno odigrao prve 2 utakmice, ubacivsi 28, odnosno 22 poena. U prvoj utakmici je uzeo 17 suteva, uz 10 slobodnih bacanja, a u drugoj 18 suteva i 2 slobodna bacanja. Veceras isto od njega ocekujem da uzme veliki broj lopti, ne mora ponoviti ovakve partije, ali FMP nema cemu da se nada bez njegovih barem 15ak poena...
Po mom misljenju Mozzart je na oba igraca dao granice nize za 1,2 poena, pa ja cu probati to da iskoristim...
Srecno svima danas !
EDO.Muric 9.5+
Kinsey ima potres mozga po najavama ne bi trebao igrati sto ce otvoriti vise minuta simonovicu koji je mnogo losiji defanzivac od kinseya.EDO se polahko budi ,proslu tekmu pogadjao kad je najvise trebalo(12).
K.A.Jones 11.5 +
Biti ili ne biti za kkp ,jones ima povoljnog cuvara u liku Luke mitrovica koji ga realno ne moze branit.Na terenu provodi oko 33 minute ,igra u paru I sa vitkovcem I sa velickovicem I sa Williamson.Granica dosta mala za nekog ko uzme 15 lopti od toga 4.5 trica.
Sretno !
CP3_BG32 wrote:Finale srbske Lige ,poslastica za sve prave ljubitelje kosarke !
EDO.Muric 9.5+
Kinsey ima potres mozga po najavama ne bi trebao igrati sto ce otvoriti vise minuta simonovicu koji je mnogo losiji defanzivac od kinseya.EDO se polahko budi ,proslu tekmu pogadjao kad je najvise trebalo(12).
K.A.Jones 11.5 +
Biti ili ne biti za kkp ,jones ima povoljnog cuvara u liku Luke mitrovica koji ga realno ne moze branit.Na terenu provodi oko 33 minute ,igra u paru I sa vitkovcem I sa velickovicem I sa Williamson.Granica dosta mala za nekog ko uzme 15 lopti od toga 4.5 trica.
Sretno !
Uh, druze, ne bi se nikako slozio sa tobom da je Simonovic mnogo losiji defanzivac od Kinseya !
CP3_BG32 wrote:Finale srbske Lige ,poslastica za sve prave ljubitelje kosarke !
EDO.Muric 9.5+
K.A.Jones 11.5 +
Sretno !
Ko je gledao ijednu utakmicu Zvezde i Partizana zna da pricas nebuloze. Qincey nikako nije bolji def od Simonovica!
Ali, sve u svemu, Simonovic je dobar defanzivac !
Ne kazem da Muric nece ici preko, ali ovo ti nije bas neka analiza
P.S. slazem se za Simona, daleko od toga da je on nekakav los defanzivac