- 11 Dec 2023, 10:17
Mike Tobey 10,5 + 1,85 soccer ❌
Uzimam ovo od ranog jutra, posto je moguce da ce rasti granica. Posle duplog kola u Euroligi Zvezda ide na noge Megi. Mitrovic i Bolomboy su se bas istrosili u tim mecevima i igrali dosta, smatram da ce ih Janis bas malo koristiti danas sem ako ne bude potrebe za tim. Tobey, pa ja ne znam kako da opisem tog igraca, ima znanje to svi znamo ali u nekim situacijama, je toliko los da je to prosto nemoguce istolerisati. Najvise ga igram zbog minutaze i broja uzetih suteva a ne zbog njegovih kvaliteta sto je pokazao. Sutnuce par trojki i spojice ga sa kosem sigurno 3-4 puta, ako ne bude toliko los morao bi da dodje preko 10 poena. Na sve to ide u prilog da Mega lose brani centre, jos ako ne budu igrali Jankovic i Plavsic onda ovo postaje zicer.
Rokas Giedraitis 9,5 + 1,85 soccer ❌
Konacno je pokazao sta ume na prosloj partiji protiv bivseg kluba i dao 24 pts. Mislim da bi morao da krene da igra konstantnije i da vezuje partije sa 10+ poena. Smatram da mu Janis nece mnogo smanjiti minutazu, generalno u Abi ima solidnu minutazu, pa zbog toga mislim da ovih 9.5 poena ne bi trebalo da mu bude problem. Takodje Nedovic je dobio neki udarac protiv Baskonie pa danas mozda i ne zaigra, pa bi to dodatno moglo da utice na Rokasove minute. Bio je dosta agresivniji nego inace na kos, i ne vidim razlog da tako nesto ne bude i danas. Tekma ce ici na dosta poena, u brzom ritmu sto svakako ide u prilog tipu.
Srecno!