Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By sicily
#195472 Cobbs 15.5 Više (1.85)

Prepelič napustio COL, rotacija slovenačke ekipe iovako tanka tako da ovde Cobbsu ne gine 35 min, Hapoel forsira brz tempo i defanzivno spadaju u grupu lošijih timova u EC pa verujem da će Cobbs imati prostora da ovo prebaci.
By malsha9323
#195476 Teodosic UNDER 10.5 @ 1.90 superbet

Duplo kolo, Teo veteran, verujem da ce podeliti snagu za obe utakmice, Yago igra pristojno, Napier igra, Nedovic u usponu formu, ima CZV odakle da trazi poene. Siguran je na 20ak min 5-6 trojki ce ispaliti, zabacivati glavom da iznudi neki faul itd. Bekovi Valensije agilni, prelazili bi ga u pola koraka I pre 10 godina, a tek sada. Ne vidim ga dvocifrenog vcrs.
By Dejo
#195558 B. Caboclo 11,5 + / 1,90 / admiral ✅✅

Zbog problema sa licnim greskama imao mnogo manju minutazu nego ostatak bitnih igraca u iscrljujucem mecu sa Monakom.Milano takodje imao tezak mec sa Bajernom,tako da ocekujem da Bruno na svezinu veceras ide preko ove granice.Takodje,Milano ima problem u odbrani pod kosem,dozvoljavaju i poene i skokove visokim igracima protivnickih ekipa.Ocekujem poene iz ofanzivnog skoka + poene koje Bruno daje iz sjajne saradnje sa Douzerom i mislim da je ovo dobar tip.
By sicily
#195656 Olympiakos - Bayern FTOT 1 (1.28) ✅✅

Nekako mi je nepojmljivo da OLY doživi 3. uzastopni poraz u EL, protivnik Bayern ekipa koja se ne snalazi najbolje na gostujućim parketima, pritom imali vrlo zahtevan meč pre 3 dana koji su dobili nakon produžetaka, OLY dobio na širini povratkom nekolicine igrača iz povrede i ovde im svakako dajem prednost.

Zadar - Borac 152.5 Više (1.28) ✅✅

Zadar ekipa koja je prošle godine igrala najbrže u ABA ligi i Borac koji to čini ove sezone, obe ekipe imaju tendenciju da ubrzavaju i mislim da bi bez većih poteškoća trebalo da prebace ovu marginu.

koef 1.63 ; Superbet
By Dejo
#195694 M. Jones 10,5 + / 1,90 / admiral ✅✅

Buducnost danas igra sa fmp-om u mecu u kojem ocekujem njihovu ubedljivu pobedu.Fmp deluje veoma lose,ne lice na tim uopste koliko sam imao prilike da ih vidim ove sezone.Posebno su tanki u defanzivi na centarskim pozicijama,pa su im mnogi centri imali zapazene ucinke i u poenima i u skoku.Jones ima lepu statistiku,par zapazenih partija,odlicne procente suta i danas se opredeljujem za njega
By 2paNN
#195728 Mike Tobey 10,5 + 1,85 soccer

Uzimam ovo od ranog jutra, posto je moguce da ce rasti granica. Posle duplog kola u Euroligi Zvezda ide na noge Megi. Mitrovic i Bolomboy su se bas istrosili u tim mecevima i igrali dosta, smatram da ce ih Janis bas malo koristiti danas sem ako ne bude potrebe za tim. Tobey, pa ja ne znam kako da opisem tog igraca, ima znanje to svi znamo ali u nekim situacijama, je toliko los da je to prosto nemoguce istolerisati. Najvise ga igram zbog minutaze i broja uzetih suteva a ne zbog njegovih kvaliteta sto je pokazao. Sutnuce par trojki i spojice ga sa kosem sigurno 3-4 puta, ako ne bude toliko los morao bi da dodje preko 10 poena. Na sve to ide u prilog da Mega lose brani centre, jos ako ne budu igrali Jankovic i Plavsic onda ovo postaje zicer.

Rokas Giedraitis 9,5 + 1,85 soccer

Konacno je pokazao sta ume na prosloj partiji protiv bivseg kluba i dao 24 pts. Mislim da bi morao da krene da igra konstantnije i da vezuje partije sa 10+ poena. Smatram da mu Janis nece mnogo smanjiti minutazu, generalno u Abi ima solidnu minutazu, pa zbog toga mislim da ovih 9.5 poena ne bi trebalo da mu bude problem. Takodje Nedovic je dobio neki udarac protiv Baskonie pa danas mozda i ne zaigra, pa bi to dodatno moglo da utice na Rokasove minute. Bio je dosta agresivniji nego inace na kos, i ne vidim razlog da tako nesto ne bude i danas. Tekma ce ici na dosta poena, u brzom ritmu sto svakako ide u prilog tipu.

Srecno!
By sicily
#195738 Motley 12.5 Više (1.85)
Meridian/Mozzart/MaxBet

Nema ni danas Papagiannisa u sastavu Fenera pa Motley uz Sanlia ostaje jedina opcija na poziciji 5 kod Fenera, matchup Jones koji dosta preuzima i nije neko ko previše insistira u igri na low postu već najveći deo svojih poena proizvodi iz ofanzivnog skoka pa verujem da bi Motley trebao da se sačuva faulova što mu je najveća boljka sezonama unazad.
By Dejo
#195742 A. Dawkins 12,5 + / 1,90 / admiral

Ocekujem i ovde mec pun tempa,na dosta poena.Partizan dopusta protivnicima dosta suteva za 3 u cemu je Dawkins dosta dobar.Nadam se lepoj minutazi za njega,i ocekujem ga preko ove granice.