Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Dejo
#197231 Šengelija 13,5 under 1,85

Gledao sam 3 predhodna meca u euro ligi i deluje mi kao da je ostao bez snage, i da je mnogo manje agresivan u napadu nego pre. Danas igraju sa poslednjom ekipom u Italijanskom prvenstvu, mislim da nece imati potrebe za nekom minutažom tako da mi je ovo under
By UcenikBGD
Dejo wrote:Šengelija 13,5 under 1,85

Gledao sam 3 predhodna meca u euro ligi i deluje mi kao da je ostao bez snage, i da je mnogo manje agresivan u napadu nego pre. Danas igraju sa poslednjom ekipom u Italijanskom prvenstvu, mislim da nece imati potrebe za nekom minutažom tako da mi je ovo under

Jel igra Tornike?
Natrpao sam ga minus,vidim Belineli 14 Miki 7 poena, njega nigde ne vidim jel 0 poena ili nije u sastavu???
By Rovinjez
#197277 Kamar Baldwin over 13,5 (1,75) admiral

talijani u borbi s par timova za prolaz grupe dok su poljaci zaostali i moze se slobodno reci vec ispali, baldwin jedan od najboljih njihovih igraca koji trosi dosta lopti, u poljskoj 17 poena ali moze se reci slabih 17 kad se uzme u obzir 17 fgs + 6 ft tako da bude li volumen suteva isto realnost je da prebaci
By Rovinjez
#197341 Errick Mccollum over 15,5 (1,85) admiral

odlucujuca play in utakmica nakon sto su oba tima obranila svoj domaci parket, errick u turskoj 25 poena za 33 minute i onda u spanjolskoj 14 poena ali za svega 20 minuta, bude li to danas na 25-30 u ovoj utakmici vjerujem da ce prebaciti onda