Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Vriskoza
#32684 Galatasaray - Fenerbahce 2 1.7

Ja na ovu kvotu moram uzeti pobedu Fenera... Na ovom derbiju od 2013 godine pobedjuje domacin, ali mislim da je danas pravo vreme da se prekine taj niz.
Fener je lose poceo ovu sezonu, dosta promenljiva igra i par nekih katastrofalnih partija. Ali pre par dana pao je sampion evrope, Real i to dovoljno govori kakva je Fener ekipa.
Galata ne igra Evroligu ove sezone i rekao bih da nije u top 5 ekipa u Turskom sampionatu. Velika je prednost domaci teren, ali mislim da je Zeljko dovoljno iskusan i da je vreme da Fenerbahce krene da igra onako kako bi trebalo. Ogromna cifra je potrosena na pojacanja, dok je Galata u finansijskim problemima. Sve mi ovo govori da je pravo vreme da na ovom derbiju pobedu odnesu gosti.
By KB#24
#33035 Posto i Evrolige ima veceras i tu 2 igraca uzimam.Malo vezemo sa NBA.

Blazic 6 OVER

Covjek je sam rekao da se preporodio i da mu igra u Laboralu vise odgovara.Postizao je dosta puta i vise od ove granice,znamo da je u dobrim mecevima nalozen ko vepar pa mislim da je ovo mala granica za njega .

Savanovic 10 UNDER

IGraju protiv Reala,a Savanovic mi nije neki igrac koji moze dati preko ovih poena s obzirom da ispred sebe ima Reyesa,koji je dosta bolji u oba pravca od njega.Mislim da ce tu biti neki BO da nece uopste Savanovic ni imati neku minutazu,jer mora je procjena da ce ih Real nabiti minimalno 15 razlike do poluvremena.Druga stvar,u Bayernu 60% lopti trose bekovi,tako da mi je i to jos jedan razlog za Under.

Meridian.
By KB#24
KB#24 wrote:Posto i Evrolige ima veceras i tu 2 igraca uzimam.Malo vezemo sa NBA.

Blazic 6 OVER

Covjek je sam rekao da se preporodio i da mu igra u Laboralu vise odgovara.Postizao je dosta puta i vise od ove granice,znamo da je u dobrim mecevima nalozen ko vepar pa mislim da je ovo mala granica za njega .

Savanovic 10 UNDER

IGraju protiv Reala,a Savanovic mi nije neki igrac koji moze dati preko ovih poena s obzirom da ispred sebe ima Reyesa,koji je dosta bolji u oba pravca od njega.Mislim da ce tu biti neki BO da nece uopste Savanovic ni imati neku minutazu,jer mora je procjena da ce ih Real nabiti minimalno 15 razlike do poluvremena.Druga stvar,u Bayernu 60% lopti trose bekovi,tako da mi je i to jos jedan razlog za Under.

Meridian.

lagano doslo :)
By n_tosic10
James_Harden wrote:Sta nudite danas majstori :D meni se najvise svidja Bogdanovic 11,5+

CZV - FENER 2
Q. Miler 11.5 over (ne daje loptu nikom) :lol:
M. Zirbes 11.5 over (odmarao protiv Partizana)
B. Dixon 10.5 over