Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By BogdanovicMVP
#49579 Split-Zadar 2 2.05 pinnacle
Ovaj koefc na Zadar, odnosno Split kao favorit na kladionici je plod pobjede splita sa pola koša protiv cibone,odnosno poraz zadra u prva dva kola od cibone i kvarnera. Oba ta poraza je zadar dozivio sa ozljedenim starijim ramljakom i poluozljedenim delašom i mlađim ramljakom i naravno katastrofalnom pristupu. U prošlom kolu su uništili šibenik i po svim najavama ih danas ne zanima nista drugo osim pobjede. Split je s druge strane iznenadenje lige za prvaka, ali nisu oni tako kvalitetni kao što rezultat pokazuje. Zagreb ih je trebao dobiti sa preko 20 razlike da se nisu opustili u drugom poluvremenu,cibona je izgubila jer ih je podcijenila što se ne mali put dogada u hrvatskom prvenstvu(cedevita igrala produzetak protiv gorice), ali zadar veceras to nece napraviti. Grist će jako i mislim da bi cijelu utakmicu trebali voditi igru i na kraju i pobjediti s nekom ok razlikom.
Zadar kompletan,pristup sigurno jak i po najavama i splita i zadra, Zadar je puno veći favorit. Po meni bi to trebalo biti oko 1.60 na zadar.
Stanje u Hrvatskoj po kvaliteti ide: 1.Cedevita....5.Cibona i Zadar 6.Zagreb...8.Kvarner i Split
Ulog jači
By rose01
BogdanovicMVP wrote:Split-Zadar 2 2.05 pinnacle
Ovaj koefc na Zadar, odnosno Split kao favorit na kladionici je plod pobjede splita sa pola koša protiv cibone,odnosno poraz zadra u prva dva kola od cibone i kvarnera. Oba ta poraza je zadar dozivio sa ozljedenim starijim ramljakom i poluozljedenim delašom i mlađim ramljakom i naravno katastrofalnom pristupu. U prošlom kolu su uništili šibenik i po svim najavama ih danas ne zanima nista drugo osim pobjede. Split je s druge strane iznenadenje lige za prvaka, ali nisu oni tako kvalitetni kao što rezultat pokazuje. Zagreb ih je trebao dobiti sa preko 20 razlike da se nisu opustili u drugom poluvremenu,cibona je izgubila jer ih je podcijenila što se ne mali put dogada u hrvatskom prvenstvu(cedevita igrala produzetak protiv gorice), ali zadar veceras to nece napraviti. Grist će jako i mislim da bi cijelu utakmicu trebali voditi igru i na kraju i pobjediti s nekom ok razlikom.
Zadar kompletan,pristup sigurno jak i po najavama i splita i zadra, Zadar je puno veći favorit. Po meni bi to trebalo biti oko 1.60 na zadar.
Stanje u Hrvatskoj po kvaliteti ide: 1.Cedevita....5.Cibona i Zadar 6.Zagreb...8.Kvarner i Split
Ulog jači

slazem se u potpunosti s tipom,zadar je sigurno jaca ekipa,sa pravim pristupom oni to dobivaju.
By Ixa91
#49581 1. Ricky Hickamn under 8,5 ulog 4/10 - mozda ne pratim dovoljno, ali neka me neko ispravi ako gresim - mislim da ima marginalnu ulogu u Feneru, i ocekujem maximalno 15min za njega pored Slokasa, Dixona i Bogdana.

2. Ekpe Udoh over 12,5 ulog 2/10 - Real lose brani centre
By Vriskoza
Ixa91 wrote:1. Ricky Hickamn under 8,5 ulog 4/10 - mozda ne pratim dovoljno, ali neka me neko ispravi ako gresim - mislim da ima marginalnu ulogu u Feneru, i ocekujem maximalno 15min za njega pored Slokasa, Dixona i Bogdana.

2. Ekpe Udoh over 12,5 ulog 2/10 - Real lose brani centre

Odlicna 2 para, isto razmisljam :)

Evo od mene jos 2 para:

Kalinic Under 5.5

Kalinic je u top 16 fazi na proseku od 3.4 poena za oko 14 minuta igre. Taj prosek bi bio dosta manji, da Zeljko nije davao priliku rezervnim igracima da se razigraju na poslednjim "nebitnim" utakmicama. Kalina je na poslednje 4 utakmice presao ovu granicu, ali sada svakako ne ocekujem da dobije neku bitnu ulogu u timu. Pre ove 4 utakmice, na 10 utakmica Kalinic je bio ispod ove granice, a na utakmici je uzeo najvise 3 suta !
Volim Kalinu, gotivan mi je igrac, ali ne verujem da veceras Zeljko ocekuje nesto od njega...

Stimac Under 6.5

Stimac je u top 16 fazi na proseku od 6.6 poena za 15 minuta igre. Razlog njegovih dobrih partija je Cirbes ! U losoj je formi bio, pravio glupe i brze faulove i Stimac je dobijao minutazu.. Borben je mnogo, volim da ga gledam kako gine za svaku loptu, ali, da se ne lazemo, pored te borbenosti on nema nekih velikih kvaliteta... Slobodna bacanja lose sutira - 46%...
Veceras ocekujem maksimalno skoncentrisanog Cirbesa, krecu bitne utakmice, zna da Zvezda bez njega ne moze ni da se nada nekom cudu, mora iskontrolisati te faulove, a ako to uradi, ne vidim Stimca u igri vise od 10ak min, a za to vreme ako ubaci 7 poena, svaka mu cast, neka padnem :D

Voleo bi da jos neko prokomentarise ova 2 igraca, prilicno su mi sigurna, pa razmisljam da igram ovaj dubl na solidan ulog :)
By TajKyH
#49584 Za Stimca se slazem, ali ja Kalinica ne bih dirao iskreno. Zeljko ce verovatno odbranom pokusati da dobije Real i tu ce Kalina imati jace minute. Iako nece biti opcija u napadu, lako se on izlozi ako spusti neko zakucavanje na ofanzivnom skoku. Srecno u svakom slucaju.

Ja razmatram Simonovica plus na 5.5. Kad se useru ovi klinci, morao bi on da 'kecmanise' kao najstariji :) To su mu dve trojke...nije previse.

U svakom slucaju, srecno nam!
By Vriskoza
TajKyH wrote:Za Stimca se slazem, ali ja Kalinica ne bih dirao iskreno. Zeljko ce verovatno odbranom pokusati da dobije Real i tu ce Kalina imati jace minute. Iako nece biti opcija u napadu, lako se on izlozi ako spusti neko zakucavanje na ofanzivnom skoku. Srecno u svakom slucaju.

Ja razmatram Simonovica plus na 5.5. Kad se useru ovi klinci, morao bi on da 'kecmanise' kao najstariji :) To su mu dve trojke...nije previse.

U svakom slucaju, srecno nam!

Gudura ne igra, tako da bi mogao Simonovic da uaci te dve trojke... Nije to los predlog!

A Dangubic na 4.5 ? U poslednje vreme uzima dosta suteva za 3, igra u prvoj petorci, imace on sigurno neko atraktivno zakucavanje iz kontre, treba da pogodi jednu trojku i prebacio je ovu smesnu granicu...
By TajKyH
#49593 Za Dangubu stvarno ne znam. Lik je lud. Ili ce imati tri licne za 5 minuta ili ce dati tri trojke u tri napada. A Zeljko se cita ko bukvar...uvek gubi u Beogradu od Partizana i od srpskih trenera kad im treba...dovoljno za naplatu :)
A bez Hepi Jana 'citam' da ne sme da udje u 'trci i sutiraj' tekmu se realom, inace ce izgubiti.

Danas sam igrao Simona 5,5 plus, Dixon 11,5 minus, Datome 13,5 plus