Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By MTD
#167536 Dosta interesantnih tipova ima za danas.

Ono sto mi se najvise svdija je Omic 8.5 over admiralbet. Bursu svi pune sa centarske pozicije. Lessort im je u prosloj dao 20, pre toga jedan Zoran Nikolic 11 itd itd... Osim Hayesa koji je 206 maltene nemaju nikog koji moze koliko toliko da odigra pristojno na 5. Omic je prvi centar Olimpije, ima par akcija na postu za njega, a dosta poena daje i posle ofanzivnog skoka. Ne bi me cudilo i u prvom poluvremenu probije granicu.

Isto iz admirala mi se svidja Weiler-Babb 7.5 under. Ima ga u bet365 na 1.95 kvoti. Nisam toliko siguran u njega koliko u Omica ali vredi probati. Jeste da u sastavu Bayerna nema Waldena i Hilliiarda i da ce igrati sigurno 20+ minuta, ali je zato i nikad veca granica na njega. U prosloj im je dao 12 ali se Barsa u toj utakmici raspadala po savovima. Ocekujem jednu statement odbranu od njih u ovoj jer im gori pod nogama.

B. Davies 10.5 over
Na ovog coveka mozes uvek da se oslonisu u clutchu, za razliku od Mirotica sa kojim je povuci potegni kada se pusti cvrsca igra. Uz to mu je i granica dosta niza. Malo je i nezahvalno igrati igrace Barse jer Jasikevicius cesto ima imbecilne rotacije gde neretko sva dvanaestorica igraca dobiju sansu i mislim da mu je to velika greska u plejofu. Mislim da ni on nema izbora i da ovaj covek mora da igra bar 25 min ako zeli pobedu. Nikakvi Smitsovi, Oriole i ostale splacine. :) Jos mi je u secanju ona plejof serija od preprosle sezone protiv Zenita kada je bio ubedljivo najbolji igrac na terenu.
By Nasir Jones
#167545 Kakva nervoza svih domacih ekipa kad se igra samo jedan match (partizan, virtus, olimpija) i svi sa rosterom od 12 igraca.
Svi gosti dosli sa 7-8 igraca i opusteno a zbog toga i odlicno odigrali do kraja.
By Nasir Jones
#167561 10sec do kraja, bursa vodi za 2pts, bursa ima igraca na klupi sa 5 licnih, jednog ozljedenog, citav match lose branili raketu, a olimpija umjesto igra pod kos i produzetki, uzima trojku... naravno pullen pogodi posle sirene. Slicno kao i dallas prosli put protiv utaha.
By Slucajnox
#167594 Hall 2.5+as✅(Ponovo Malcom ne igra, Ćaćo nije 100% fit i veci deo meca Hall je glavni ball handler, poslednji mec zavrsio sa 5as, u prvom poluvremenu prebacio marginu, s tim da su saigraci promasili dva otvorena suta, za vikend kada nije bilo Rodrigeza 7as)
Micic 2.5sk+✅(Vasu ocekujem na full minutazi, protiv Milana prva dva meca 5,7, u poslednjem 2 i to sve u prvoj cetvrtini, sve su to defanzivni skokovi, plan je nesto poput Oklahome sa Raselom, da pg kupe lopte i otvaraju odmah tranziciju, Milano je ekipa kojoj ne odgovara kada joj trcite u ledja, a Micic je najbolji u tome)
Last edited by Slucajnox on 28 Apr 2022, 21:32, edited 1 time in total.
By toshiba86
Slucajnox wrote:Oba predloga dosla

Nisam igrao to ali vidim da si zazelenio jer kod mene jedan je bio mislim nekih 1.54 tečaj pa sam odustao.Bilo bi ok ako dodaš kladu i tečaj kad odigraš.Kao np Rovinjez kako postavlja.Sretno i dalje. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: