Nasir Jones wrote:Jedan tiket za minimalan ulog
Uh kako ne volim kad vidim da sam igrao kontra tebe hahaha
Dubljevic 10.5 preko
Prepelic 9.5 manje
Nasir Jones wrote:Jedan tiket za minimalan ulog
Jeffrey wrote:Prepelić 10.5 - lokali RH
- zadnja dva puta igrao ga over, i donio mi lovu, ali svaki put jedva prebacivao uz dosta slobodnih i na silu kako bi se reklo, a danas ga idem probati - , loš šut, i cca ne dobiva preveliku minutažu zbog izostanka u Valenciji cca 22 min, e sad očekujem da Partizan prima poene u reketu a da pokrije taj vanjski šut i onda mi tu odmah Prepelić under. E sad ako bi kojim slučajem novo pojačanje Evans zaigrao ovo bi bio penal onda ovako niži stake jer Partizan obranu igra toplo hladno, više hladno ali moram uzet Prepelića -
Jack Reacher wrote:Higgins 9,5+ (Premier)
20.kolo Eurolige donosi nam španjolski derbi između Baskonije i Barcelone. Baski igraju odličnu sezonu koju su malo pokvarili sa tri vezana poraza i na omjeru su 11-8. Na domaćem terenu imaju 8-1 što pokazuje da je bilo kome teško odnijeti bodove iz Vitorije odnosno odnio ih je samo Oly i od tada su u prvenstvu i Euroligi uvezali 13 pobjeda zaredom. Sa druge strane Barcelona po meni toplo hladno cijele sezone. S obzirom kakva imena imaju u ekipi 12-7 mi izgleda tanko i Šaras ce trebati još dosta poraditi da nađe kemiju u momčadi. Kod domaćih su za meč upitna dva ponajbolja vanjska igrača Howard i Henry dok je kod gostiju upitan Satoransky koji nije igrao zadnje tri utakmice u Euroligi ali bi danas trebao zaigrati. Cory Higgins je američki bek koji diže formu u zadnje vrijeme. Baskonija poprilično dobro prima sa njegove pozicije te dosta protivničkih vanjskih igrača završi sa dvoznamenkastim brojem poena protiv njih. Cory protiv Baska ove godine 17 poena za 17 minuta u Euroligi i ja ga očekujem večeras na 20+ minuta i uz neke normalne procente šuta da bude dvoznamenkast.
Williams 13,5+ (Premier)
U Bologni Virtus dočekuje Panatu.Dvoboj dvije ekipe koje mogu puno bolje od trenutačnog omjera. Konačni rezultat je ovdje nezahvalno prognozirati iako kladionice u ulogu favorita guraju domaćina ali vidjet ćemo. Virtus doma na 5-5 i nakon dva vezana poraza od Žalgirisa i tijesno od Olyja traže pobjedu dok je Panata na 2-7 vani i u nizu su od 4 poraza. Vatreni navijači Panate su čak nakon pobjede nad Arisom u zadnjem kolu napali Radonjića vjerojatno s ciljem da se ekipa trzne i pođe pružati ono što zaista može a mislim da može puno više od trenutačnog. Jedan od rijetkih koji pruža zadovoljavajuće igre je Derrick Williams.Na prosjeku je od 14.6 poena,50% šuta za 2,40% za 3 te 70% sa bacanja. U prvom dvoboju u kojem je Panata dobila na produžetak je postigao 26 poena za 39 minuta u igri što mu je jedna od boljih partija ove sezone. Ima dobre asistente u vidu Leeja i Woltersa,u formi je,minutaža je 30+,matchup povoljan i očekujem ga preko zadane granice.
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]