Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Jeffrey
#177510 Mornar -4.5- Cibona tip h1 ( pobjeda Mornara sa 5 i više, klada SS)
- Mornar mora reagirati nakon par poraza, jača ekipa od Cibone, pojačali se nedavno vjerujem da večeras će Cibona fasovati i to sa dvoznamenkastim porazom, tako da mi ovih 4.5 value. Cibona bez dva igrača tako da još jedan + okladi.
By petko87
Jeffrey wrote:Nedović 16.5- lokali RH
- Kontra Žalgirisa koji zna lijepo braniti vanjski šut ovo mi puno, nije fit, vuče se nakon ozljede, loša šuterska forma pogotovo za 3 poena, vratio se Vildoza ovo mi too much. Dobar pik je i Dobrić 9.5- ali idem sa Nedovićem mislim da je veći value.
Još se Ivanović vrača, tako da super pik. Tu i Dobriću pada minutaža

Kod nas 12.5 u lokalu :)
By 2paNN
2paNN wrote:Lessort PTS vise od 12.5 (1.90) maxbet

Valencia lose brani centre, gledam da igram protivnickog centra kad god mogu protiv njih. Igraju dobro u poslednje vreme iako imaju bas dosta problema sa povredama, i danas nema Rivera tako da ce opet da pokusavaju sa nekom small ball postavom kad nema Dubljevica, ali Lessort moze da promeni to i takodje da parira u svemu. Igra dosta, po meni a i mnogima je motor ekipe Partizana ove godine, dosta se igra i na njega kad god ima missmatch situacije a o skokovima ne treba trositi previse reci, svaki skok ide 100%! Ovaj pick ima zaista dobar value, moram uzeti!

Motley P+R vise od 22.5 (1.88) maxbet

Glavni igrac Fenera, veliki potrosac napada i jako dobar u skoku. Igraju kuci, sezona je poprilicno vec odmakla i on se tu izdvaja koji je uvek dobar. Svaka utakmica je bitna sad i skoro da nema vise mesta za kalkulisanje. Gledao sam Monako vise puta, ima tu prostora za sve sto se tice protivnickih visokih igraca 4-5, proslu su ih natrpali Petrusev i Mitrovic kao dva najbolja poentera protivnika. Kad pogledate i unazad meceve uvek je startni centar (ili 4 ) medju prva dva poentera(ako iole zna nesto).

Kasnije cu ako budem stigao da okacim jos nesto, za sad ovaj dubl.
P.S. ja uvek pisem analizu i par pre nego sto izadje granica pa je samo dodam kasnije, moram tako posto zbog posla ne mogu drugacije, tako da se ja opredelim za te parove iako budu vece granice.
Srecno!

Uradjen edit za pts Lesora, ne mogu vise da cekam.

1/2.. Lesort upropastio sve sa faulovima, posle odlicnog starta.. za danas kacim malo kasnije
Last edited by 2paNN on 20 Jan 2023, 14:51, edited 1 time in total.