Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Pl2ymak4r
Pl2ymak4r wrote:Evropa 15/20 Nba 2/3

20:45 Milano - Buducnost
Omic has been transferred from Buducnost to Milan, Sportando's Emiliano Carchia reports.
Tarczewski will miss 5-to-6 weeks with a right thumb injury, Sportando reports.
Nedovic will not play Thursday against Buducnost due to a strained muscle in his left leg, Sportando reports.
Vazan info za ovaj mec,nema Kaleba za ekipu Milana ,te ovde ocekuje Gudaitisa 24-26 minuta sigurno, AKO se sacuva faulova,ostale minute ce verovatno Omic uzeti i nesto mozda Brooks na centru.
Jako,jako zanimljiv duel ce biti ovde izmedju Gudaitisa i Bitadzea,treba biti jako pametan i izabrati onog ko nece uci u problem sa licnama,jer prosto nije realno kako obojica znaju da naprave 3 faulova u 2 protivnicka napada. Ja sam licno odigrao Gudaitisa 12,5 over u SuperSportu za neki nizi ulog jer ovde treba biti jako oprezan zbog gore navedenog. E sada,jos jedna bitna stavka,Gudaitis tezi ka tome da dosta iskace na piku i udvaja na 90% i tako cesto protivnicki plejevi prosto moraju da salju pas dalje,zato Milano i pramo previse iz reketa kada je on na parketu. Bice zanimljivo na sta ce se odluciti veceras Pianigani,ako to budu radili ,Bitadze bi trebao da ima par izuzetno lakih koseva,a ako skupe,Earl ce cekati iz ugla,ali razmislicu u vezi njih,bas zbog licnih kojih se najvise plasim sa tog meca veceras.
Ne igranjem Nedovica,pasce dosta toga na ledjima Dzejmsa,te ocekujem pomoc Bertansa i Curtisa tu,a Micov mi se cini kao fin over uz Gudaitisa.

Summa summarum Arturas 12.5 i Goga 12.5 su mi pikovi za over ovde,uz dodatak Micova 13.5 over.
Editovacu post sutra sa granicama iz Srbije.

Evropa 18/23
Bitadze 20+ poena,Gudaitis 14 na pola 4/4 uz dosta bacanja i jako agresivne igre. Micov jedva dobije neka bacanja na kraju za 15+ poena .Bravo
By NbaNba
#118234 Ne kladim se inace na evropsku kosarku, ali cujem tamo na NBA topicu, hvale vas ljudi..Ajde reko' da prepisem nesto, svaka cast Toko!
Uzeo sam Real preko poena i Gudaitisa, svaka cast!
Samo kidajte!
By Toko23
NbaNba wrote:Ne kladim se inace na evropsku kosarku, ali cujem tamo na NBA topicu, hvale vas ljudi..Ajde reko' da prepisem nesto, svaka cast Toko!
Uzeo sam Real preko poena i Gudaitisa, svaka cast!
Samo kidajte!

Hvala drug, iako danas nije bio bas najbolji dan drago mi je da sam bar nekoga pogurao...finih poznavaoca imas ovde na evropskoj, svrati ponekad slobodno :D :D
By Pl2ymak4r
#118258 Evropa 18/23 Nba 2/3

Oly - Pao,strasan mec imamo za sutra. Za prave sladokusce. :)
Da nastavimo istim ritmom :

21:00 Barcelona - Dacka Chris Singleton 9.5 over SuperSport
Ne volim ga ,ali ocigledno u kojoj god da je formi ,Kris nece igrati manje od 20 minuta,a neretko igra i 30 . Mislim da ce Petak biti njegov dana sa 12-13 i vise poena pored njegovog imena. Kris je specijalac i to nikako u dobrom smislu,on je izuzetno jak i on to ne koristi nimalo,bukvalno ledjnu tehniku i svoj osecaj za skok ne koristi i previse stoji spolja i sutira neke step bek suteve . Ono sto me privlaci over ovde je Darusafaka ,protiv koje je imao odlican mec sa 5 ofanzivnih skokova i dosta je napadao sa posta ,svi sutevi za 2 su bili u krugu od jednog metra uz 3/4 za 3 kada je jedini put bio spolja. Da li ce se setiti da igra iz reketa protiv slabasnog Evansa,Peinersa i ako u nekom trenutku bude neki mladi Turcin na njemu,sigurno ce pokusati da iznudi bacanja protiv bilo koga od njih i ocekujem od njega da to radi veceras. Barsa je teska za kladnjenje,dosta tu igraca ima ,dosta opcija u napadu i ovo nije bas par kao juce Bitadze ili Gudaitis,pa ga igram sa rezervom ali u svakom slucaju mi se svidja over jer je ispod 10,u Srbiji ocekujem da bude negde i 8.5,makar u nekoj lokalnoj gde cu ga sigurno uzeti.

Ako krene sa posta da igra ,ocekujem ga do kraja 3/4 na dvocifrenom ucinku,cak ne mora ni trojku da pogodi za to,ako ubaci sebi u glavu da je neki CJ McCollum i da sve resava step-bekom i najgorim sutevima koje mozes da uzmes u kosarci,a to su 1m unutar linije za 3 poena,onda u k... Videcemo kako ce Barsa ovde napadati ,ko ce forsirati.
By AgainstAllOdds
#118510 Ne želim da se pravim general poslje bitke, ali Dunston je jučer bio jedan od bolji overa 8.5, ako je imao tko 7.5 cak i za jači ulog. Tko prati Bayern ove sezone zna da su totalno šuplji u reketu i da ih svaki bolji centar napuni, dok imaju dobre defendere na vanjskoj liniji. Booker i Williams gledaju samo za naprijed a za obranu ne mare, tako da ove sezone često hvatam centre overe protiv Bayerna jer znaju stisnuti igrača s loptom koji ako nije dobar šuter zna imati problema, tako da pas ili neka pnr akcija ide na centra.
Kažem još jednom ne želim da pametujem, čisto info za buduće tipovanje :mrgreen:
By Toko23
#118515 Sve je tacno, ali bas mnogo puta sam gledao Efes ove sezone, sto u EL, sto u domacem prvenstvu, i umeo sam da vidim mec gde on dobije tipa 2 lopte da napadne kos, i 2 puta hvata ofanzivan skok, i to je sve od njegove napadacke role. A imao je meceve gde je igrao po 38 minuta. E sad, npr, juce je Pleiss imao sasvim korektne procente iz igre, a opet uzeo je celih 14 min, i to je 5 uzeo pred kraj, kad je Efes imao +10, i verujem da je Bayern iskoristio napad na -7, i prisao na 4 ili 5 razlike, on bi opet usao. A i Rodi je zakuvao tu stvar, zato sto je bio doubtfull, a ja sam mislio da ce zbog vaznosti meca uzeti svoje minute. I verujem da je on bio tu, manje bi Dunston imao prostora u napadu za bilo sta. A evo juce je imao 7 suteva na kos, uz 8 slobodnih bacanja, a pre toga 5 meceva prosek 4 suta...ali sve u svemu, moja je greska, i to velika...trebao sam sve uzeti u obzir juce pre nego sto sam napisao analizu...
By Toko23
#118531 OLYMPIAKOS - PAO over 154.5 (1.80) Millenium kladionica

Ova niska granica je prepoznatljiva za grcki derbi i jedan od najvecih kosarkaskih derbija sveta. Njihovi mecevi su uvek puni tenzije, sto na terenu sto na tribinama. Pregrst dugih napada, jakog kontakta, malo suteva za 3, vise borbe u samom reketu itd itd...da ne davim, svako od vas je vise puta gledao ovaj derbi, zna o cemu pricam. E sad, zasto mislim da ce ovaj derbi biti drugaciji. Pa prvi razlog je Rik Pitino. Americki trener po svemu sudeci voli napadacki stil kosarke. To dokazuje cak 96 ubacenih poena CSKA u OAKI u proslom kolu EL, pa i 86 ubacenih poena Prometheusu u proslom kolu, koji je do tada primao celih 70 u proseku.
Ako pricamo o prosecima, i efikasnosti ove dve ekipe, u EL Olimpijakos je na proseku od 157 poena po mecu (u kojima postizu oko 80 a primaju oko 77) dok je PAO na proseku od 158 poena po mecu (postizu i primaju oko 79 poena po mecu i to sve pod vodjstvom Xavi Paqualla)
U proslom mecu u OAKI u EL bilo je 93:80 za PAO, pa u prvenstvu 79:70...uglavnom, na ovu granicu svaka dva tima mogu da odu u over, a s obzirom da je veceras pobeda mnogo bitnija zelenima, verujem da ce napasti kos rivala, a Blat sigurno zna da odgovori na to. Verujem u lako prelazenje ove granice