Toko23 wrote:Izvinjavam se za Dunstona, ne da nisam ocekivao ovo nego nisam mogao ni da zamislim...stvarno strasno
Ma ko je mogao zamisliti da ce se ovo drvo razigrati i poceti da igra
Toko23 wrote:Izvinjavam se za Dunstona, ne da nisam ocekivao ovo nego nisam mogao ni da zamislim...stvarno strasno
Pl2ymak4r wrote:Evropa 15/20 Nba 2/3
20:45 Milano - Buducnost
Omic has been transferred from Buducnost to Milan, Sportando's Emiliano Carchia reports.
Tarczewski will miss 5-to-6 weeks with a right thumb injury, Sportando reports.
Nedovic will not play Thursday against Buducnost due to a strained muscle in his left leg, Sportando reports.
Vazan info za ovaj mec,nema Kaleba za ekipu Milana ,te ovde ocekuje Gudaitisa 24-26 minuta sigurno, AKO se sacuva faulova,ostale minute ce verovatno Omic uzeti i nesto mozda Brooks na centru.
Jako,jako zanimljiv duel ce biti ovde izmedju Gudaitisa i Bitadzea,treba biti jako pametan i izabrati onog ko nece uci u problem sa licnama,jer prosto nije realno kako obojica znaju da naprave 3 faulova u 2 protivnicka napada. Ja sam licno odigrao Gudaitisa 12,5 over u SuperSportu za neki nizi ulog jer ovde treba biti jako oprezan zbog gore navedenog. E sada,jos jedna bitna stavka,Gudaitis tezi ka tome da dosta iskace na piku i udvaja na 90% i tako cesto protivnicki plejevi prosto moraju da salju pas dalje,zato Milano i pramo previse iz reketa kada je on na parketu. Bice zanimljivo na sta ce se odluciti veceras Pianigani,ako to budu radili ,Bitadze bi trebao da ima par izuzetno lakih koseva,a ako skupe,Earl ce cekati iz ugla,ali razmislicu u vezi njih,bas zbog licnih kojih se najvise plasim sa tog meca veceras.
Ne igranjem Nedovica,pasce dosta toga na ledjima Dzejmsa,te ocekujem pomoc Bertansa i Curtisa tu,a Micov mi se cini kao fin over uz Gudaitisa.
Summa summarum Arturas 12.5 i Goga 12.5 su mi pikovi za over ovde,uz dodatak Micova 13.5 over.
Editovacu post sutra sa granicama iz Srbije.
NbaNba wrote:Ne kladim se inace na evropsku kosarku, ali cujem tamo na NBA topicu, hvale vas ljudi..Ajde reko' da prepisem nesto, svaka cast Toko!
Uzeo sam Real preko poena i Gudaitisa, svaka cast!
Samo kidajte!
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]