Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Igor028
#127589 N.Wolters 8.5 Over
Vredi probati Woltersa danas, igra dosta dobro protiv Fenera uvek prosle sezone na 6 utakmica protiv njih prosecno 14poena.Igra solidno ove sezone, nesto malo vise od 9 poena prosecno, ocekujem da uzme jedno 10ak suteva. Uz sve to Fener dosta poena prima sa bekovskih pozicija (Lorenzo 13,Rodrigez 22, Campazo 14, Taylor 19, Dela Vela15 , Henry15).
Ja sam njega vezao sa Renfrom vise od 3.5 Asist, ali to pocinje za 10 minuta pa nisam bas na vreme ispisao.
By KENZO_13
manje under wrote:
KENZO_13 wrote:9,5/Motum ispod
10,5/Markovic ispod

Dobra grana za Motuma, ja ga imam na 8,5.
Inače uzeo Dubljevića manje od 12,5 i Hinesa manje od 6,5

Kakva sreca sa Motumom
By KENZO_13
Kostas Kaimakoglu wrote:Ljudi imate sat fore imate pisite privatnu svi koji imate para na racunu imam tip nema pada nemojte me na lomacu dojava ovo ono samo se javite

Koji je tip bio ako nije tajna?
By Igor028
Igor028 wrote:N.Wolters 8.5 Over
Vredi probati Woltersa danas, igra dosta dobro protiv Fenera uvek prosle sezone na 6 utakmica protiv njih prosecno 14poena.Igra solidno ove sezone, nesto malo vise od 9 poena prosecno, ocekujem da uzme jedno 10ak suteva. Uz sve to Fener dosta poena prima sa bekovskih pozicija (Lorenzo 13,Rodrigez 22, Campazo 14, Taylor 19, Dela Vela15 , Henry15).
Ja sam njega vezao sa Renfrom vise od 3.5 Asist, ali to pocinje za 10 minuta pa nisam bas na vreme ispisao.

Predje na kraju Wolters, posteno me nagrdio renfro koji odmara 17minuta na klupi... mrtvi trener, i produzetak i opet mu igra Albicy..

Wolters ispostovao u singlu to je bitno. dobar prvi predlog u ovoj sezoni. 1/1
By Igor028
#127612 U nekoj guzvi sam samo bacih pogled na ponudu i primamilo me.
Lorenzo Brown 9.5 +
B.Duntson 9.5 +

Prvi zbog cinjenice da Himki lose brani bekove, mislim.da Jovic nece ni danas na parket, a Sveda odbrana ne zanima.
Dantston je dobar tip po ovoj granici 30 minuta na parketu, panata ocajna u reketu, redovno su centri dvocifreni protiv njih, ovo mi je cak i pik dana.
Ps: gledao sam samo granice u Oktagonu ako ima negde povoljnija nek napise neko.
By Džoker
KENZO_13 wrote:
Kostas Kaimakoglu wrote:Ljudi imate sat fore imate pisite privatnu svi koji imate para na racunu imam tip nema pada nemojte me na lomacu dojava ovo ono samo se javite

Koji je tip bio ako nije tajna?

AlpeAdria Cup
BK Levicki Patrioti - Swans Gmunden 2 koef. (2.50)
Što naravno nije došlo a ja budala još ispratim šta mi je dao čovek. Čisto da ne bude kasnije zašto nisam...