- 12 Oct 2023, 10:46
Efes Real
Zizic 8.5 manje vecina ❌
T.Jones 8.5 manje admiral ✅✅
Ovde idem logikom da je pod kosem Tavares koji se vraca u Realov tim tako da ne ocekujem previse poena ispod kosa.
Pitanje je samo ko ce poceti utakmicu, cak mozda i Pleiss pocne jer moze da siri igru na sta je Real sa Tavaresom ranjiv
Campazzo 13.5 manje ❌
Mislim da ce mu pasti usage rate, plus nekako je nekonstantan sa poenima, moci ce da razigrava Tavaresa i na sve to vracanje Decka u ekipu
Pokusao bih i sa Poirieom 7.5 preko, u strasnoj je formi gledao sam sad protiv Dalasa, moguca i manja minutaza Tavaresa
Alba Baskonija
Dzefri je pomenuo dvojku, slazem se fina kvota 1.6/1.65
Matt Thomas 10.5 meridian preko mi deluje jako fino
Asvel Partizan
F.Jackson 8.5 preko vecina ✅✅
Nije mi se dopao kako fizicki izgleda protiv Zvezde, van spreme je totalno, u Nju Orleasnu je bio vise “lean” ali sad je protiv Nansija strpao 20 poena tako da cu ga igrati ovde opet preko, ali opreznije malo sad jer stvarno ga ocekujem tokom sezone na nekih 12.5/13.5
Andjusic 6.5 manje admiral ❌
Ne verujem u ovog coveka, sem kad igraju protiv nekog Mornara ili tako nesto, mislim da ce biti gusta utakmica a Zeljko ce ovo zeleti da se silno dobije nakon brodoloma u Tel Avivu, tako da ne vidim neku njegovu preveliku minutazu danas
Cekam da vidim oce li izaci negde Fall is Asvela i njega bih uzeo preko po nekoj manjoj granici ako izadje tipa 6.5/7.5
PAO Bajern
Balcerovski 5.5 oktagon ❌
Mislim da je ovo smesno za momka koji mozda opet pocne utakmicu, jer moze da siri teret reket i tako izvlaci Ibaku iz reketa, problem mi je sto ulazi brzo u probleme sa faulovima a jako je fino otvorio utakmicu protiv Olimpijakosa proslo kolo
Ibaka 7.5 preko mozzart ❌
Ovo ako pocne Lessort, mislim da ce ga Ibaka pojesti u reketu, sad protiv Hamburga 15 poena, bacio sam malo pogled covek je zver iako je u godinama jednostavno fizicki dominantan
C.Edwards 10.5 manje vecina ✅✅
Mislim da ovakav igrac kod Lasa nema sta da trazi, jeste dobar suter ali je mnogo divlji, nedisciplinovan igrac, zato su ga seltiksi i otpustili nakon one jako dobre prve letnje lige koju je imao kod njih
Proslu se raspucavao jako protiv Albe sto je rezultiralo smanjenom minutazom u drugom poluvremenu, ocekujem vise da ce se osloniti na druge igrace na ovom gostovanju
Odigrao sam u mocartu Huanca i Grigonisa po manjim granicama 10.5 preko
Last edited by Nilliw on 12 Oct 2023, 10:53, edited 1 time in total.