Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Jeffrey
#193312 Grigonis 11.5 + sve klade 1.85

- Slukas je out za Pao tak da logično je da se uzme Grigonis najbolji igrač Pao do sada , očekujem ga 30ak minuta na parketu, troši dosta lopti, prvo kolo 17 poena vjerujem da ide danas na tih 12
By Jeffrey
#193313 Alba- Baskonia tip 2 , 1,75 većina ✅✅

- Alba loša ekipa, među lošijima u EL, danas oslabljeni par igrača fali, neki upitni, Baskonija u full rosteru, jača su ekipa, 1 kolo imali su Real u rukama ali nesreća i poraz, očekujem da danas dodju do prve pobjede.
By Jeffrey
#193314 Hezonja 9.5 manje bet lokali 1.85

- ne dobija puno minuta, prvo kolo 10min, najmanje ima povjerenja, ali pik igram najviše što se vrlo vjerojatno vrača Deck putovao je s ekipom i počeo je trenirati tak da ako i on nastupi pada usage rate svima a najviše value mi je kod Hezonje
By Nilliw
#193315 Efes Real

Zizic 8.5 manje vecina
T.Jones 8.5 manje admiral ✅✅

Ovde idem logikom da je pod kosem Tavares koji se vraca u Realov tim tako da ne ocekujem previse poena ispod kosa.
Pitanje je samo ko ce poceti utakmicu, cak mozda i Pleiss pocne jer moze da siri igru na sta je Real sa Tavaresom ranjiv

Campazzo 13.5 manje

Mislim da ce mu pasti usage rate, plus nekako je nekonstantan sa poenima, moci ce da razigrava Tavaresa i na sve to vracanje Decka u ekipu

Pokusao bih i sa Poirieom 7.5 preko, u strasnoj je formi gledao sam sad protiv Dalasa, moguca i manja minutaza Tavaresa

Alba Baskonija

Dzefri je pomenuo dvojku, slazem se fina kvota 1.6/1.65

Matt Thomas 10.5 meridian preko mi deluje jako fino

Asvel Partizan

F.Jackson 8.5 preko vecina ✅✅

Nije mi se dopao kako fizicki izgleda protiv Zvezde, van spreme je totalno, u Nju Orleasnu je bio vise “lean” ali sad je protiv Nansija strpao 20 poena tako da cu ga igrati ovde opet preko, ali opreznije malo sad jer stvarno ga ocekujem tokom sezone na nekih 12.5/13.5

Andjusic 6.5 manje admiral

Ne verujem u ovog coveka, sem kad igraju protiv nekog Mornara ili tako nesto, mislim da ce biti gusta utakmica a Zeljko ce ovo zeleti da se silno dobije nakon brodoloma u Tel Avivu, tako da ne vidim neku njegovu preveliku minutazu danas

Cekam da vidim oce li izaci negde Fall is Asvela i njega bih uzeo preko po nekoj manjoj granici ako izadje tipa 6.5/7.5

PAO Bajern

Balcerovski 5.5 oktagon

Mislim da je ovo smesno za momka koji mozda opet pocne utakmicu, jer moze da siri teret reket i tako izvlaci Ibaku iz reketa, problem mi je sto ulazi brzo u probleme sa faulovima a jako je fino otvorio utakmicu protiv Olimpijakosa proslo kolo

Ibaka 7.5 preko mozzart

Ovo ako pocne Lessort, mislim da ce ga Ibaka pojesti u reketu, sad protiv Hamburga 15 poena, bacio sam malo pogled covek je zver iako je u godinama jednostavno fizicki dominantan

C.Edwards 10.5 manje vecina ✅✅

Mislim da ovakav igrac kod Lasa nema sta da trazi, jeste dobar suter ali je mnogo divlji, nedisciplinovan igrac, zato su ga seltiksi i otpustili nakon one jako dobre prve letnje lige koju je imao kod njih

Proslu se raspucavao jako protiv Albe sto je rezultiralo smanjenom minutazom u drugom poluvremenu, ocekujem vise da ce se osloniti na druge igrace na ovom gostovanju

Odigrao sam u mocartu Huanca i Grigonisa po manjim granicama 10.5 preko
Last edited by Nilliw on 12 Oct 2023, 10:53, edited 1 time in total.
By Jeffrey
#193320 Jerian Grant over 4.5 asista sve klade

- bez Slukasa još više lopta kod njega, voli dodati nije škrt, prvi meč 4 asista i to prije kraja 3/4 , 32,5 minute, vjerujem da ide na tu minutažu opet tak da ovo moram probati ,samo da suigrači zabe poene na njegove asiste koje im napravi.
By Nilliw
#193322 Andreas Obst 1.5 3pts preko 1.60 kvota MerkurX tips

Kao sto rekoh gore, ocekujem da neki igraci sa duzim stazom u Bajernu danas budu na terenu u Atini, mislim na Obsta pre svega

Odlican suter, duze vreme nekako potcenjen, zasijao sad na prvenstvu

PAO defanzivno se jos nije usemio, dosta kasne na spoljnim pozicijama, ocekujem danas slicno, Huanco igra dobru odbranu ali ne moze sve da pozatvara

Walkup 5 trojki proslu, Caanan 4 i Goss 3

Razmisljao sam i o 9.5 preko ali mi je nekako ovo za dve trojke dobra ponuda s tim sto je kvota niska, pa cu vezati dva dubla
By lucianonk
#193324 Pozdrav ljudi. Novo kolo EL nova sansa za zaradom. Proslo kolo sam polovican bio 1/2, ali me glavni pik izdao Frank Jackson iz Asvela!!! Gledao sam cijeli mec lik je mislima bio ko zna dje, totalno odsutan. Tako da danas nadam se sa boljim pikovima i sa lovom u dzepu veceras!!!

Prvo bih se slozio sa jeffrey-em Alba - Baskonia 2, odlican pik ja ih igram sa produzetkom kvota 1.63 kladionica lobbet u cg. Mada svuda se krece od 1.6 do 1.75 sto je odlicna kvota, Alba uz Asvel eurocup ekipa i ovo je tuga gledati, mislim da bi dosta ekipa iz eurocupa lagano dobile ove dvije ekipe. Baskonija fin tim uz strasnog trenera Penjaroju mogu biti nezgodan rival svima ove godine.

Moj drugi pik za danas:

Asvel - Partizan 2 kvota 1.60 lobbet bez produzetka ✅✅

Ovaj mec je dobar i za hendikep 2 na (+4.5) mala jako mala granica, sve ispod 10 razlike za partizan gledam kao los mec partizana. Jes da ovo nije isti tim, dovedeni su neki meni upitni igraci ali ponovo je partizan mnogo jaci, asvel se blago receno raspada i imaju svega 2-3 igraca vrijedna pomena, sve ostalo eurocup i liga sampiona igraci za ekipe iz izraela ili sredina tabele u turskom sampionatu.

To bi bilo to od utakmica, sad par igraca.

Lauvergne 12.5 + 1.88 lobbet

Cijelu proslu sezonu propustio zbog povrede, bilo je upitno kakav ce se vratiti ali odma u prvom kolu protiv zvezde pokazao je klasu. Stameni centar, bio bi u samom vrhu el da nije bilo povreda, nisko teziste jako ga tesko pomjeriti gotovo nemoguce a pored toga ima i sut za 3 sto je pokazao u prvom kolu. Sa svim ovim karakteristikama jako tezak za cuvanje i elitnim el centrima a kakav ce tek biti veceras Franku Kaminskom jedva cekam da vidim. Kaminsky mozda i defanzivno najgori centar ikad koji je dosao iz nba kao ogromno pojacanje, jednostavno lik ne moze da odbrani nista, mislim da vec sad proklinje dan kad je dosao u evropu. Kaminsky je baby igrac koji nije navikao na duel igru i kosarku sa puno kontakta cega u evropi ima mnogo vise nego u nba. Ocekujem da ga Lovernj veceras napuni jako i vec do poluvremena da dodje over.

LeDay 11.5 + 1.90 lobbet ✅✅

Ledej za sada jedina cetvorka u partizanu vrijedna pomena (Vukcevica ne racunam u ozbiljne igrace). Imace Zek veceras masu prostora i protiv slabasnog skota i ndijaja mislim da je veceras Zek bas easy money. Skot i Ndiaye ne mogu odbraniti nista, totalno suprotno od proslogodisnje ekipe asvela kad su na cetvorci imali prejakog Ponsa protiv koga se niko nije naigrao. Vidim Zeka na 30 min veceras i lagano preko ove granice.

Yabusele 10.5 + 1.90 lobbet ✅✅

Gerson je poceo sezonu bas jako, kao da su ga svi iznervirali sa onom kaznom prosle godine (koja je skroz opravdana) pa sad zeli da pokaze sve sto zna. Fizicki prejak igrac, uz to ima odlican sut. Veceras ide na Willisa novajliju u EL koji je u prvom kolu izgledao nekako smuseno i dekoncentrisano. Willi nije neki defanzivni igracm vise moze da pruzi u napadu, tako da mislim da je ovo jako mala granica za Gersona i mislim da ce lagano preko.
By Rovinjez
#193326 Juancho Hernangomez over 12,5 (1,85) SS

Doveden isključivo radi ove Eurolige da se napadne ali na startu odmah samar od Olympiakosa od kojeg su prije toga izgubili i superkup tako da se vec sad ova utakmica lagano namece ko imperativ. Ataman poznat po kratkoj rotaciji tako da Hernangomez praktički nije ni izlazio iz igre protiv crvenih. Ocekujem danas i od njega da bude agresivniji malo i prebaci ovo
By NeLePFC
#193333 Aleksa Avramovic 10.5 - @1.87 Soccerbet ✅✅

Aleksa nije izraziti kosgeter,iako u poslednje vreme igra na zavidnom nivou,nije neko ko je toliko konstantan,a i kod Zeljka je uvek upitno ko ce koliku minutazu imati kad su u pitanju sekundarne opcije. Protiv Krke u prethodnom kolu 15 poena,protiv Makabija 24,ali kao sto rekoh nema on tu konstantnost da uvek donosi dvocifren broj poena. Danas ocekujem veci doprinos Doziera...
By NeLePFC
#193334 Sutjeska - Subotica 2 @1.60 ✅✅

Kvota i dalje u padu. Subotica iako nominalni gost,domacin ovog turnira...Mnogo ozbiljniji i siri roster imaju,tako da ne vidim kako ovo ne bi resili u svoju korist.