Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Dejo
#197396 J. Parker 11,5+/1,90

Nema Laprovitole i veceras tako da ostatak tima mora nadomestiti njegov izostanak. Slaze se sa Jefrijem za Satoranskog koji igra na istoj poziciji, ali sam se opredelio za Parkera zbog dobre forme u poslednje vreme. Odbrana Efesa prilično tanka, mislim da ce ovo ici na veci broj poena. Parker zna i ledjima dobro da odigra, iznudjuje i lične greške, šutira u dobrim procentima, nema ni Abrinesa tako da je ovo over za mene
By Rovinjez
#197398 Nikola Milutinov over 11,5 (1,70) SS

Fall oko tri sedmice vani s ozljedom koljena tako da ce biti vise minuta za njega i vjerojatno petrusev ce dobiti neke minute pa ako neko njega ima na nekoj niskoj grani i on je opcija, bude li Milutinov na predvodenih 25-28 min morao bi preko

Rokas Giedraitis over 11,5 (1,70) SS

Vidjelo se u vitoriji da je nabrijan protiv bivšeg kluba i zabio je tad season high 24 poena i umalo pogodio i sut za pobjedu, zvezda ima određene probleme s povredama tako da bi minutaza morala opet biti dobra i da prebaci ovo kao zadnja 4 kola
By Dejo
#197400 Chima Moneke 13,5+ 2,0 admiral

Baskonija danas gostuje Crvenoj zvezdi, misljenja sam da zvezda ima igrace koji bi mogli da uspore Howarda, sto bi Chima za svojom energijom mogao da iskoristi. Aktivan i na ofanzivnom skoku, sa cime zvezda ima problema. Pruža sjajne partije ove sezone i mislim da bi mogao i veceras da zablista
By Dejo
#197420 Juce loš dan za mene, probaćemo da popravimo danas:

D. Planinic 10,5+/1,90

Zadar veoma loše brani centra, čak i u Hrvatskoj ligi primaju mnogo poena sa pozicije 5.Darko veoma iskusan i dobar centar, pruža dobre partije od kada je došao u krku, očekujem da ovo prebaci večeras

P. J. Dozier 10,5+/1,90

Ocekujem od njega da u izostanku Pantera preuzme na sebe još više odgovornosti i prebaci ovo i večeras.
By Rovinjez
#197422 Karlo Žganec over 10,5 (1,85) SS

Problem za Zadar neigranje ramljaka a Bozic je pod velikim upitnikom tako da mozemo ocekivat ogromne minutaze za zganeca, dreznjaka, lakica i mazalina. Zganec u novom mestu 23 poena doduše bez planinica kojeg krka nije imala međutim on je kao i zganec ofenzivno daleko bolji nego defanzivno a i njegova minutaza rijetko ide preko 15-20 min a zganecova ce biti 35+ ne bude li BO neočekivani ili fauli
By NeLePFC
#197429 J.Grant 8.5+ Bet365. Kvota 1.85

Iskusni bek Atinskog velikana,ima veliku minutazu iako napadacka produkcija u poslednje vreme malo stagnira,ipak je bitan sraf atamanove masinerije. Igra covek 30+ minuta,mnogo zahvalan i koristan igrac i jedan od miljenika trenera i publike. Protiv Partizana u Beogradu postigao je 14 poena,a protiv Zvezde isto toliko :D Ocigledno je covek posebno motivisan kad igra protiv nasih timova iz nekog razloga :) Dvoumio sam se izmedju asistencija i poena,ali ostao mi je duzan prosli mec,pa se nadam da ce ovaj ispostovati :)
By J-Rich
#197440 LeDay 9.5 over 1.80 Admiral

Bez Pantera i sa Nanelijem koji nije na 100%, uz Dozier-a, LeDay je najkonstantniji igrac Partizana u ovoj, a i u prosloj sezoni. Cak i da je Punter spreman, uzeo bih LeDay-a, jer nesto mi ne stima u toj prici o njegovoj povredi. To je stari Zeljkov fazon da igraca koji se trenutno ne uklapa u njegov sablon jednostavno odstrani na odredjen vremenski period uz obrazlozenje da je povredjen. Cim ga je smestio na klupu protiv Makabija, desio se prekoret. Onda ga je vratio u igru i ocigledno je bilo da je Punter poslednje resenje u napadu. Nemam poverenja ni u pridoslicu Smith-a, pa ce uz Doizer-a i LeDay morati biti dvocifren ukoliko Partizan zeli da izvuce bilo sta iz ovog meca.
By Rovinjez
#197641 Toni Perkovic over 11,5 (1,85) SS

Perko ove sezone protiv cibone 20 u prvenstvu i 13 u aba ligi, shorter privlaci veliku paznju obrane i cesto je sam na sutu, bude li pogadao u nekom pristojnom postotku trebao bi preko
By NeLePFC
#197644 19:00 Partizan - Mega 171.5+ sve kladionice kvota oko 1.9

Utakmica u cast nedavno premiluog velikog Dejana Milojevica. Ocekuje se krcata Arena,ulaz je slobodan. U obe ekipe je ostavio veliki trag i eto bas se potrefilo da par dana nakon njegove smrti ova dva rivala igraju medjusobno i tako obeleze ovaj tragicni dogadjaj. Verujem da nece biti preveliki akcenat na odbrani i da ce se igrati brzo i na veliki broj poena,za publiku,za Miloja...